نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام پرواز را انتخاب خواهید نمود؟

رأی دهندگان
1435. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • QATAR AIRWAYS

359 25.02%
  • LUFTHANSA

189 13.17%
  • EMIRATES

231 16.10%
  • ETIHAD AIRWAYS

51 3.55%
  • TURKISH AIRLINES

348 24.25%
  • KLM

113 7.87%
  • ALITALIA

73 5.09%
  • ? + IRAN AIR

51 3.55%
  • AEROFLOT

20 1.39%
صفحه 618 از 1383 نخستنخست ... 1185185686086096106116126136146156166176186196206216226236246256266276286687181118 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 6,171 تا 6,180 , از مجموع 13825

موضوع: پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

Member

پیش فرض پاسخ : پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrad نمایش پست ها
    آقا پيمان من متوجه صحبت شما هستم كه مسووليت انتقال مسافر با ايرلاين صادر كننده بليت هست و در صورت جاموندن مسافر از پرواز ترانزيت، ايرلاين موظفه مسافر رو با پرواز بعدي بفرسته. اين رو هم متوجه هستم كه ايرلاينها دنبال دردسر اضافي نمي گردن. ولي در مورد خودم، بليتم رو مستقيما روي وبسايت خود امريكن ايرلاينز خريده بودم و ايرلاين تاييد كرده بود بليتم رو. اگه پرواز ورودي من به لندن فقط "نيم ساعت" تاخير داشت، يا اگه صفهاي بازرسي امنيتي مقداري شلوغتر بود، يا اگه من قبلا ته و توي جابجايي بين ترمينالها رو در نياورده بودم و توي فرودگاه سرگردون ميشدم، پرواز بعدي رو از دست ميدادم. به همين راحتي. اين فرضهايي هم كه گفتم هيچكدوم فرضهاي بدبينانه يا تخيلي نبود و واقعا پيش مياد. به هر حال من شانس آوردم و هيچ كدوم از حالتهايي كه گفتم پيش نيومد و به موقع به گيت پرواز رسيدم.

ولي اگه هر كدوم از اون اتفاقات مي افتاد، بعدش بايد چند ساعت توي فرودگاه هيثرو علاف مي موندم تا امريكن ايرلاينز با پرواز بعدي من رو بفرسته شيكاگو. تازه بعدش هم يك پرواز ديگه از شيكاگو به توليدو داشتم كه اونجا هم باز امريكن ايرلاينز بايد يك پرواز ديگه برام پيدا مي كرد. يا مثلا اگه امريكن ايرلاينز تصميم مي گرفت براي اينكه زودتر من رو از لندن بفرسته بيرون، به جاي پرواز بعدي شيكاگو من رو با پرواز بعدي نيويورك يا واشنگتن يا بوستون بفرسته كه ديگه كلي دردسر جديد هم اضافه ميشد در مورد جابجايي خودم و بارم از اونجا به شيكاگو و بعدش به توليدو. همه اين دردسرها به خاطر فقط نيم ساعت دير رسيدن احتمالي به گيت در لندن. خوب من اگه زمان بين پروازهام بيشتر از دو ساعت بود، انقدر استرس نمي كشيدم توي لندن و مجبور نميشدم همه كارهام رو بدوبدو انجام بدم.
    مهراد جان این کارایی رو که میگی خودم باید حول حولکی انجام بدم رو متوجه نمیشم. چمدونها رو که خودشون جابجا میکنن اگه تگ مقصد روش خورده باشه و شما فقط باید از اون صف های امنیتی عبور کنی و برای پرواز بعدی چک این کنی. اگه به غیر از این هستش لطفا راهنمایی کنید چون خود من یک بلیط گرفتم که با ایران ایر میره فرانکفورت و فاصله تا پرواز بعدی برای من 2 ساعت هستش.

سلام Pearson

من میخوام برم UC Irvine ، بهترین راه رفتن به LAX و بعد به ارواینه؟
    برای اوایل September چه airline خویه؟

ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط hatamizadeh نمایش پست ها
    مهراد جان این کارایی رو که میگی خودم باید حول حولکی انجام بدم رو متوجه نمیشم. چمدونها رو که خودشون جابجا میکنن اگه تگ مقصد روش خورده باشه و شما فقط باید از اون صف های امنیتی عبور کنی و برای پرواز بعدی چک این کنی. اگه به غیر از این هستش لطفا راهنمایی کنید چون خود من یک بلیط گرفتم که با ایران ایر میره فرانکفورت و فاصله تا پرواز بعدی برای من 2 ساعت هستش.
    فاصله طي كردن مسافت دو تا ترمينال را هم بايد در نظر گرفت ولي در مورد شما ترمينال ورودي و خروجيتون يك هست هر دو در ترمينال شماره 1 فرودگاه فرانكفورت هست

نقل قول نوشته اصلی توسط Perceptive نمایش پست ها
    سلام Pearson

من میخوام برم UC Irvine ، بهترین راه رفتن به LAX و بعد به ارواینه؟
    برای اوایل September چه airline خویه؟

ممنون
    بله بايد به LAX بگيريد
    اگر حاضر باشيد با توركيش تغيير فرودگاه داشته باشيد حدود 3/070

Senior Member Moj85 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Pearson نمایش پست ها
    شما بايد به فرودگاه GSP يعني Greenville, SC بليت بگيريد
    ممنون شما
    چه پروازی و مناسب میدونید تو این تاریخ با قیمت کم چه مسیر و ایر لاینی؟ نیمه اول آگوست چند تومن درمیاد براش؟
    به اندازه ی تلاشهایت آرزو کن و به اندازه ی آرزوهایت تلاش!

نقل قول نوشته اصلی توسط Moj85 نمایش پست ها
    ممنون شما
    چه پروازی و مناسب میدونید تو این تاریخ با قیمت کم چه مسیر و ایر لاینی؟ نیمه اول آگوست چند تومن درمیاد براش؟
    مناستبترين با لوفت هانزا هست كه روي قيمت هاي وحشتناكش فقط حا ميده

Junior Member

می خواستم بدونم اطلاعاتی درباره ی پروازهایی که به ایالت Illinois هست دارید؟ قیمت و اینا چه جوریه؟ چه شهرایی؟ مقدار باری که میشه برد چقدره؟!

سلام دوستان
    من باید برای 6 آگوست بلیط بگیرم. مقصدم نیومکزیکو هستش ولی باید برم نیویورک چون پرواز مستقیم نداره
    امروز از یه آژانس تو کرج قیمت گرفتم که میگفت 3.200.000 ترکیش و 3.600.000 امارات. به نظر شما قیمت مناسبه؟ و اینکه کسی قیمت بهتری سراغ داره؟ اصلا آژانسها چقدر تو قیمت بلیط تاثیر دارن؟
    یکی از دوستان هم میگفت اگر خودمون اینترنتی بخریم ارزونتر در میاد، این چقدر صحت داره؟
    مرسی عزیزان مخصوصاً Pearson عزیز
    ویرایش توسط bbehnam : July 3rd, 2013 در ساعت 02:52 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط bbehnam نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من باید برای 6 آگوست بلیط بگیرم. مقصدم نیومکزیکو هستش ولی باید برم نیویورک چون پرواز مستقیم نداره
    امروز از یه آژانس تو کرج قیمت گرفتم که میگفت 3.200.000 ترکیش و 3.600.000 امارات. به نظر شما قیمت مناسبه؟ و اینکه کسی قیمت بهتری سراغ داره؟ اصلا آژانسها چقدر تو قیمت بلیط تاثیر دارن؟
    یکی از دوستان هم میگفت اگر خودمون اینترنتی بخریم ارزونتر در میاد، این چقدر صحت داره؟
    مرسی عزیزان مخصوصاً Pearson عزیز
    بايدي وجود ندارد دوست عزير كه حتمن بايد بري نيويورك
    شهرتون رو بفرماييد تا بگم منطقي ترين پرواز چيه
    خريد آنلاين بعضي وقت ها به نفع مسافر بعضي وقت به ضرر مسافر هست مورد با مورد متفاوت هست
    بدون ويزا بليت غير قابل استرداد خريدن كار درستي نيست
    قيمت بليت رو نرم افزار مشخص مي كنه نه آژانس

نقل قول نوشته اصلی توسط mazdak1365 نمایش پست ها
    می خواستم بدونم اطلاعاتی درباره ی پروازهایی که به ایالت Illinois هست دارید؟ قیمت و اینا چه جوریه؟ چه شهرایی؟ مقدار باری که میشه برد چقدره؟!
    دوست عزيز اسم شهر رو بفرماييد
    ايالت به درد ما نميخورد

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)