سلام در مورد Oryx Lounge چیزی میدونه کسی؟تو سایت فرودگاه دوحه دیدم که برای ترانزیت های طولانی پیشنهاد شده بود!
QATAR AIRWAYS
LUFTHANSA
EMIRATES
ETIHAD AIRWAYS
TURKISH AIRLINES
KLM
ALITALIA
? + IRAN AIR
AEROFLOT
سلام در مورد Oryx Lounge چیزی میدونه کسی؟تو سایت فرودگاه دوحه دیدم که برای ترانزیت های طولانی پیشنهاد شده بود!
با عرض سلام خدمت پیرسون عزیز، به نظرم قیمت بلیط ترکیبی از نرم افزار و خود آژانس هستش چون وقتی میخواستم بلیط بگیرم هر کی یه قیمتی می گفت و حتی بعضی ها می گفتن از کمیسیون خودم بهت تخفیف میدم!! اینجور به نظر می اومد که اگه بخوان میتونن بهت بلیط ارزون بدن. آژانس ها ی جردن و میرداماد که همه بالای 4 تومن قیمت می دادن. و در آخر اینکه بلیطم رو 35 تومن ارزونتر از چیزی که روش نوشته خریدم که به خاطر متصدی آژانس بود.
تشکر دوست خوبم
من میرم New Mexico - Albuquerque
خوب اگر refundable باشه چطور؟ در این صورت بهتر نیست خودمون بخریم، چون بهرحال آژانس یه چیزی برای خودش میخواد دیگه
یه سوال دیگه هم از شما داشتم. این آژانس به من میگفت که در صورتی که ویزام دیر برسه میتونم تاریخ پرواز رو به تاخیر بندازم و جریمه اش فقط 50 دلاره، این حرفش درسته؟
ممنون که وقت میذاری و جواب میدی
آقا پيمان بحث وسواس نيست. اولا كه من مجموعه اي از عوامل رو گفتم نه يك عامل. همون بحث آماري تاخير پرواز رو باهاش آشنا هستم ولي بچه هايي رو ديدم كه به همين صورت به پرواز بعديشون نرسيدن اون هم براي امارات كه از نظر on-time بودن "آماري" شهرت خوبي داره. براي رفتن از ترمينال ٥ به ترمينال ٣ من با اينكه دقيقا مي دونستم چكار بايد بكنم، حدود ٢٠ دقيقه همين طول كشيد. به خورده گيج مي زدم، اين بيشتر از ٢٠ دقيقه ميشد. حدود ٢٠ دقيقه هم علاوه بر اين طول كشيد از زمان نشستن هواپيما و پياده شدن تا موقعيكه من بدوبدو خودم رو رسوندم پاي ايستگاه اتوبوس ترانزيت. خود شما در پستهاي قبليتون گفته بوديد اينكه آدم كجاي هواپيما نشسته باشه، پياده شدن از هواپيما به تنهايي ممكنه نيم ساعت يا بيشتر طول بكشه. بعد هم كه رسيدم ترمينال ٣ صف بازرسي امنيتي طولاني تا اين حد اصلا در حد تصور من نبود. من يك ساعت علاف همين صف بازرسي امنيتي بودم. صف مي تونست طولاني تر از اينها باشه. تا همينجاي كار اينهايي رو كه گفتم جمع بزنيد، شد يك ساعت و نيم در شرايط ايده آل و بدون هيچگونه تاخير از طرف ايرلاين يا سردرگمي در فرودگاه از طرف من. بعد ده دقيقه تاخير در اثر هر يك از اون عوامل (پرواز ورودي، رفتن از يك ترمينال به ترمينال بعدي، صف بازرسي امنيتي) اضافه كنيد، روي هم رفته ميشه نيم ساعت و اين نيم ساعت رو اضافه كنيد به اون يك ساعت و نيم شرايط عادي. اصلا جالب نميشه.
حالا همه اين حرفهايي كه گفتم معنيش اين نيست كه در همه فرودگاهها همينجوري ميشه. در خيلي فرودگاههاي بين راه اصلا تغيير ترمينال مطرح نيست. تا اونجا كه ميدونم هيچ كدوم از فرودگاههاي اروپايي بازرسي امنيتي به سختگيري هيثرو لندن نيست. ولي به هر حال منظور من اينه كه صرف اينكه سيستم ايرلاين اجازه صدور بليت رو داده پس صدردرصد به پرواز بعدي مي رسيد خوشبينانه است. توي هر كدوم از مراحل از نشستن هواپيما تا رسيدن به گيت پرواز بعدي ده دقيقه تاخير بيفته، اين اندك اندك جمع گردد وانگهي خيلي شود.
در جواب دوستمون كه در مورد چمدون پرسيده بود، نه بحث چمدون اينجا اصلا مطرح نيست چون وقتي چمدون براي مقصد نهايي شما تگ خورده باشه، خود ايرلاين داخل فرودگاه جابجا مي كنه و كاري به شما نداره. من هم صحبتي از چمدونم نكردم. هول هولكي بودن مربوط به پياده شدن از هواپيما، رفتن از اين ترمينال به اون ترمينال و بعد از خلاص شدن از صف بازرسي امنيتي، رفتن براي گيت بود. براي فرودگاههاي غير از هيثرو لندن، دو ساعت كه هيچ، حتي يك ساعت و نيم هم در شرايط عادي كافي هست ولي يك ساعت يا كمترش ريسكي ميشه.
(and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
آژانس ها كومسيونشون رو از ارلاينز مي گيرند نه از مسافر قيمت بليت رو هم نرم افزار مشخص ميكنه
تغيير تاريخ بليت با كنسلي هيچ تفاوتي ندارد فقط بعضي ارلاينز ها يه تخفيف توي جريمه كنسلي مي دهند چون دوباره از خودشون بليت ميگيريد كه اسمش رو مي گذاند جريمه تغيير تاريخ وگرنه بليت دوباره با نرخ روزش محاسبه ميشه
قيمت بليت رو نرم افزار مشخص ميكنه. نحوه محاسبه اش زير بليت نوشته شده. اگر اختلافي هست توي قيمت به خاطر اين هست كه كلاس هاشون يكي نيست.
مثلن كلاس S توركيش قيمتش يكي هست از هر آژانسي كه بگيريد و يا دفتر توركيش هم بريد قيمتش يكي هست
بله آژانس ميتونند كل كومسيوني كه مي گيرند رو به مسافر بدند.
درست مثل اين ميموند قيمت 206 مثلن 30 ميليون تومان هست درب كارخانه يا نمايندگي
بعد مثلن ايران خودرو بابت فروش هر 206 به نمايندگي 200 هزار تومان كومسيون مي دهد.
يك نمايندگي به مشتريانش ميگه اگه از من بخريد 30 تومان بهتون تخفيف ميدم. در واقع 30 تومان از حق كمسيونش رو مي دهد به مسافر.
راجع به بليت هاي تركيبي ايران ار چون نحوه محاسبه اش سخت و وقت گير هست وقتي ازشون سوال مي كنيد يك عدد تقريبي بهتون مي گويند براي همين ممكن هست با هم تفاوت داشته باشند.
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان.
از آنجائیکه در حال حاضر در دوران کلیرنس به سر می برم، چند سوال در مورد نحوه رزرو و خرید بلیط داشتم:
1) من قصد دارم برای Aug 12th به مقصد Texas, Lubbock حرکت کنم. با توجه به اینکه هنوز ویزای من صادر نشده (و زمان آن نیز مشخص نیست)، آیا امکان رزرو بلیط برای این مقصد از همین حالا وجود دارد یا خیر؟ اگر امکانش هست، هزینه آن چگونه خواهد بود؟
2) حدود قیمت بلیط به مقصد فوق چقدر خواهد بود و بهترین پرواز کدام است؟
3) یکی از تسهیلات غیر ارزی که در سایت وزارت علوم (نشا) دیده می شود، امکان استفاده از تخفیف هواپیمایی برای دانشجویان است. آیا چنین تخفیفی شامل حال دانشجویان به مقصد شهرهای آمریکا هم خواهد شد؟ چقدر تاثیر خواهد داشت؟
4) ظاهراً محدودیت باری هواپیماها متفاوت است. این تفاوت تا چه حد است و چگونه مشخص می شود؟ چقدر بر روی قیمت بلیط تاثیر دارد؟ (با فرض اینکه مقدار بار نسبتاً زیاد باشد!)
ادواردزويل نزديك سنت لوييز هست. توي اون منطقه غير از فرودگاه بين المللي سنت لوييز STL چند تا فرودگاه وجود داره. فاصله همه اون فرودگاهها هم تقريبا يكي هست با ادواردزويل. به هر حال براي هر كدوم بليت بگيريد، بايد بگيد يكي از دانشگاه بياد دنبالتون يا شايد مجبور بشيد از اين شاتلهاي فرودگاهي بگيريد. بايد ببينيد بليت گرفتن براي كدوم فرودگاه ارزونتر در مياد. غير از فرودگاه بين المللي سنت لوييز مي تونيد فرودگاه بلويل BLV رو هم امتحان كنيد.
(and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
1. از همين الان چيه دوست عزيز؟! همه ي كلاس ها ارزون آگست پر شده الان بليت زير 6/700 نمي تونيد پيدا كنيد براي LBB
بهتره به فكر بليت به شهرهاي بزرگ تگزاس مثل هيوستون يا دالاس باشيد
2. هر كدون ارزونتر بود
به هيوستون ميشه با توركيش 4/400 گرفت
3. ؟
4. همه شون دو تيكه بار 23 كيلويي هست
علاقه مندی ها (Bookmarks)