سلام
من اصفهان هستم و امروز واکسن زدم.برای دوسستان اصفهانی می نویسم:
برای واکسن باید برید هلال احمر خیابان خوانساری جنب مصلای اصفهان
33500 تومن میگیره و واکسن مننژیت رو میزنه
یه کارت زرد هم میده که ببرید خ آمادگاه دکتر واکسن mmr را واستون مهر میکنه و 12 تومن می گیره!
واکسن TD رو هم میرید مرکز بهداشت رایگان میزنه
در نهایت هم همون کارت زرد رو با کارت واکسنتون میبرید هلال احمر و بقیه تاریخ ها رو وارد میکنه و مهر میکنه
در ضمن واکسن هپاتیت هم انیجا نمیزنن و گفت چون تحریمه نداریم برید تهران پاستور بزنید! اما اگه قبلا زدید تاریخشو وارد میکنه براتون
سلام من اصفهان هستم ، اما مدیکال دبی کارت واکسن هلال احمر اصفهان را قبول نمی کنهو براتون مشکل ساز میشه . متونید واکسن های منژیت و هپاتیت ، td ، انفولانزا اصفهان بزنید، ببرید هلال احمر اصفهان براتون مهر کنه و بعد کارتونو ن را ببرید تهران انستیو پاستور ( مورد تاید سفارت ابوظبی ) مهر کنید اما مهر MMR دکتر افغری اصفهان را قبول نمی کنند و حتی گفتند ما به اصفهان گفته ایم که مهر این دکتر قابل قبول نیست .و باید حتما این واکسن را بزنید (در 2 دوره به فاصله یک ماه ) بعد دوباره پاستور براتون تایید کنه .( حواستون باشه که هلال احمر اصفهان می گه که ما مورد تایید هستیم و نیازی به پاستور تهران نیست اما تا اونجا که من می دونم به غیر از پاستور تهران جای دیگه ای را قبول ندارند )
سلام
دانشگاه از من واکسن خاصی نخواسته،چه واکسن هایی رو توصیه می کنید بزنم؟انستیتو پاستور باید برم؟چه مدارکی لازم هستش؟ممنون میشم راهنمایی کنید.
(and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
با سلام
این واکسن MMR دوزه اولش من یادم نمیاد زدم یا نه. این طرح که میگن همه زدن تو دبیرستان بوده یا نه؟
تو پاستور خودش برام مهر زد که دوزه اولشو زدم. ولی خوم مطمئن نیستم.
راستی دو دفعه مقدارش باهم فرق داره برای تزریق؟
میتونم الان یه دونه بزنم. بعدنم اگه خواستم یکی دیگه واسه محکم کاری بزنم؟
خیلی ممنون
سلام دوستان
این گواهی که انستیو پاستور تهران می ده پولی هم می گیره؟
اخه یک دکتر در مشهد هست و با گرفتن پول این کارت را صادر می کنه می خوام بدانم این کارتی که صادر می کنه اعتبار داره؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)