سلام
یه سری اطلاعات راجع به واکسن MMR.
تو طرح واکسیناسیون سال 2003 که اومدن تو مدارس زدن، شرکت کردین؟
اگه آره و جدیدا هم یه دوز دیگه زدید نیازی نیست دوباره بزنید.
من شخصا از پاستور سوال کردم که بهم گفتن 10 سال فاصله بین دو تا تزریق مشکلی نیست. چون خودم من همین دو ماه پیش رفتم MMR زدم...
با این حال، دقت کنید که CDC گفته یک یا دو دوز از MMR برای سنین 19 تا 55 کفایته.
اونهم برای افرادی که نمیتونن مدارک کافی ارائه کنن که قبلا زدن!
دوم اینکه این بحث یک ماه فاصله مربوط به Minimum interval است که میشه زد و recommended interval هم بحث مهمیه که اون میگه میتونی 3-5 سال بعدش بزنی...
اون چیزی که تو خود آمریکا میزنن، اولش یکی تو 12-15 ماهگیه و دومی تو 4 تا 6 سالگی!
یه نکته دیگه اگه کسی خانم هست و میخاد بره آمریکا و بالطبع باردار بشه باید واکسن MMR قبل بارداری زده باشه.
خب میتونید اینجا که هزینه کمتره بزنی.
و اتفاقه دیگه... یه وقت بدون واکسن باردار نشید. واقعا حطرناکه!
همین که میبینید دوز اول واکسن بلافاصله پس از تولد نیست بخاطر واکسنی است که مادر قبل بارداری زده.
اگه میخواین میتونین پیغام خصوصی بدین. دکتر داروساز هستم. جواب میدم.
متشکرم
برای واکسن مننژیت باید یک دفترچه اعزام به خدمت بگیرید و به نظام وظیفه برید.
برای واکسن MMR هم یا دتون باشه که این واکسن ها هم ده دوز دارند و هم یک دوزی. اگه بگردین می تونین مراکز بهداشتی که یکی دارند رو هم پیدا کنند. البته مرکز بهداشت لیست مرکزهایی را که به آنها یکی داده را داره.
خیلی خوبست که مدارک شما زود اماده شده و از لحاظ قانونی مساله ای نیست. ولی شما دارین به یک منطقه دیگر با آب و هوا و مردم دیگر می روید. به نظر من حتماً واکسن ها را بزنید.
من با اینکه تو دوران دبیرستان هپاتیت زده بودم ده روز پیش آزمایش خون دادم و دیدم که هیچ آنتی بادی وجود نداره.
خیلی از بدن ها آنتی بادی کافی تولید نمی کنند.
ممکن است واکسن هایی که قبلاً زدین فاسد بوده و عمل نکرده.
علاقه مندی ها (Bookmarks)