نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام پرواز را انتخاب خواهید نمود؟

رأی دهندگان
1435. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • QATAR AIRWAYS

359 25.02%
  • LUFTHANSA

189 13.17%
  • EMIRATES

231 16.10%
  • ETIHAD AIRWAYS

51 3.55%
  • TURKISH AIRLINES

348 24.25%
  • KLM

113 7.87%
  • ALITALIA

73 5.09%
  • ? + IRAN AIR

51 3.55%
  • AEROFLOT

20 1.39%
صفحه 624 از 1383 نخستنخست ... 1245245746146156166176186196206216226236246256266276286296306316326336346747241124 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 6,231 تا 6,240 , از مجموع 13825

موضوع: پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

پیش فرض پاسخ : پرواز به آمریکا (بلیت، آژانس، بهترین مسیر و محدودیت بار)

ممنونم اما هر چی کد پستی 10 رقمی ایران رو میزنم قبول نمیکنه متاسفانه.نمیتونم ادرس امریکا رو بدم برای اینکه هنوز جایی رو ندارم .

نقل قول نوشته اصلی توسط sby نمایش پست ها
    ممنونم اما هر چی کد پستی 10 رقمی ایران رو میزنم قبول نمیکنه متاسفانه.نمیتونم ادرس امریکا رو بدم برای اینکه هنوز جایی رو ندارم .
    فعلن يك آدرسي بده بعدن مي توني پروفايلت رو تغيير بدي

Member your_star آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    TTU-Geotechnical Eng

میشه یک تا دو هفته مونده به 18 آگوست برای آمریکا بلیط گرفت یا باید زودتر این کار رو انجام داد؟
    در ضمن برای edwardsville باید به مقصد St. Louis بلیط گرفت درسته؟
    That's Me In The Corner
    That's Me In The Spotlight
    Losing My RELIGION

نقل قول نوشته اصلی توسط your_star نمایش پست ها
    میشه یک تا دو هفته مونده به 18 آگوست برای آمریکا بلیط گرفت یا باید زودتر این کار رو انجام داد؟
    در ضمن برای edwardsville باید به مقصد St. Louis بلیط گرفت درسته؟
    سه روز مونده هم مي تونيد بگيريد منتها چه قيمتي مهمه؟! مثلن الان براي سه روز ديگه ارزونترين قيمت 5/650 هست
    بله بايد به فرودگاه MCI بگيريد

پیمان جان من چطور میتونم ارزونترین پرواز رو توی یه بازه مثلا 10 روزه پیدا کنم؟
    توی هر سایتی میرم تاریخ دقیق میخواد و خودت میدونی ممکنه بین قیمت 2 روز 500 هزار تفاوت باشه
    کسانی که تاریخ فلکسیبل دارن چجوری میتونن بهترین تاریخ و قیمت رو پیدا کنن؟
    When You Think It Is Impossible, Be Sure That Someone Did It Before

نقل قول نوشته اصلی توسط Pearson نمایش پست ها
    چاره اي نداريد جز خريدن بليت چون رزرو چند روز بيشتر نميمونه تازه توي شرايط خاصي حتي توي اين چند روز هم نرخ رو تضمين نمي كند
    جابه جايي بليت يعني كنسل كردن بليت و خريدن بليت با قيمت جديد و شرايط جديد اين يعني اينكه مالتفاوت رو بايد پرداخت نماييد
    فقط توي هر مركز فروشي شرايط يكي هست . سايت هاي فروش آنلاين بليت شرايط خودشون رو دارند مثلن مي گن اين بليت ريفاندبل نيست يا هست. قيمت رو هم خودشون مشخص مي كنند.
    مرسی. میشه لطف کنید برای تاریخ 17 آگوست به مقصد Fayetteville, arkansas بهترین بلیطو(قیمت پایین) بگید؟

وقتی ریفاندبل نباشن ینی اگه بلیط کنسل شه کل پولش میپره؟ cheapoair ریفاندبله یا نه؟

Member your_star آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    TTU-Geotechnical Eng

نقل قول نوشته اصلی توسط Pearson نمایش پست ها
    سه روز مونده هم مي تونيد بگيريد منتها چه قيمتي مهمه؟! مثلن الان براي سه روز ديگه ارزونترين قيمت 5/650 هست
    بله بايد به فرودگاه MCI بگيريد
    درست میفرمایید پیرسون عزیز ولی من هیچ تصوری از زمان دریافت ویزا ندارم و احتمال میدم حتی تا 15 آگوست هم کلیرینس طول بکشه.
    اگر بلیط رو بگیریم ولی به پرواز نرسیم این زود بلیط گرفتن به دیر گرفتن مزیتی داره؟برای تغییر زمان بلیط هزینه به چه صورت میگیرن؟اصلا میشه پس گرفت بلیط رو؟
    این مابه التفاوت حداکثر چقدر هست؟یعنی اگر حدود 2 هفته زودتر بگیریم با حالتی که یک ماه زودتر بگیریم چقدر تفاوتش میشه؟
    شما برای رفتن به ادواردزویل ایلینویز سفر هوایی تا کانزاس و از کانزانس تا سنت لوئی و بعد زمینی تا ادواردزویل رو درست میدونید؟
    ویرایش توسط your_star : July 6th, 2013 در ساعت 05:18 PM

Member
    رشته و دانشگاه
    Neuroscience - Brown University

من امروز بلیتمو برا نیویورک با ترکیش گرفتم.. تو آژانس که بودم شماره frequent flyer رو به مسئول فروش دادم، بعد هرچی زد گفت قبول نمیکنه! بلیتو صادر کرد و گفت بعد خودت وارد کن.. حالا تنها راه اینه که بعد پرواز claim missing miles کنم یا همین الآنم میتونم ادش کنم؟ یه چند روز میشه که اکانتو درست کرده بودم، و در login شدن و اینا مشکلی نداره..
    یه مشکل دیگم که دارم اینه که میخواستم online check-in کنم (هرچند پروازم 18 آگوسته) وقتی اطلاعات پرواز رو میزنم میگه Your flight is beginning from TEHRAN, which is not an Online Check-in station. Check-in transaction will be completed at the airport. مشکلم اینه که من میخوام کارت پرواز استانبول به نیویورک رو بگیرم ولی چون بلیت یه تیکه هست شماره flight booking reference برا هر دو پرواز استانبول و تهران یکیه و چون طبق گفته ی خودش تهران online check-in نداره واسه همین نمیذاره واسه پرواز استانبول هم بگیرم.. باید صبر کنم تا 24 ساعت قبل پرواز یا اصلا نمیشه؟؟ تو این قسمت اگه وارد میشد اون مشکل frequesnt flyer هم حل میشد..
    راستی بلیت One way که مشکلی ایجاد نمیکنه؟ (دانشجو هستم) آژانس گفت یه وقت گیر بدند من گفتم نمیدند چون به نظرم خیلی غیر منطقی میاد که مشکلی ایجاد شه..
    محدودیت بار هم که همون 2 تا 23 کیلو هست که دوستان سال قبل نوشتند؟ چیزی تغییر نکرده؟

Junior Member

سلام اقای پیرسون من می خوام به مقصد شیکاگو بلیط بخرم. بهترین مسیر از نظر هزینه و محدودیت بار کدوم؟ الان حدود قیمت چقدر است؟ من می خوام بار ها رو شیکاگو تحویل بگیرم و یه سره بارها بره شیکاگو. ایا مشکلی پیش می یاد اگه من شنبه یا یکشنبه برسم شیکاگو با توجه به این که می خوام حساب بانکی باز کنم و بانک ها تعطیل. کلاً ایا بهتره یه جوری برنامه ریزی کنیم که روز غیر تعطیل اونجا برسیم یا نه؟خیلی ممنون

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

نقل قول نوشته اصلی توسط your_star نمایش پست ها
    درست میفرمایید پیرسون عزیز ولی من هیچ تصوری از زمان دریافت ویزا ندارم و احتمال میدم حتی تا 15 آگوست هم کلیرینس طول بکشه.
    اگر بلیط رو بگیریم ولی به پرواز نرسیم این زود بلیط گرفتن به دیر گرفتن مزیتی داره؟برای تغییر زمان بلیط هزینه به چه صورت میگیرن؟اصلا میشه پس گرفت بلیط رو؟
    این مابه التفاوت حداکثر چقدر هست؟یعنی اگر حدود 2 هفته زودتر بگیریم با حالتی که یک ماه زودتر بگیریم چقدر تفاوتش میشه؟
    شما برای رفتن به ادواردزویل ایلینویز سفر هوایی تا کانزاس و از کانزانس تا سنت لوئی و بعد زمینی تا ادواردزویل رو درست میدونید؟
    اختلاف هزينه دو تا بليت و جريمه اي كه براي تغيير بليت ميديد بستگي به كلاس رزرو اون بليتها داره. كلاس بليت بحثش با نوع صندلي اكونومي و بيزنس فرق مي كنه. شما ممكنه از يك ايرلاين بليت با صندلي اكونومي بگيريد در دو تاريخ متفاوت و قيمت اين دو تا بليت با توجه به كلاس رزرو كلي فرق كنه، مثلا در حد ١٠٠٠ دلار يا بيشتر. جريمه تغيير تاريخ هم بستگي به همين اختلاف كلاس رزرو بليت در دو تاريخ مورد نظر داره. در مورد كلاس رزرو بليت توي تاپيك پرسشهاي متداول بليت آمريكا توضيح كامل هست. زودتر يا ديرتر گرفتن بليت هم تنها تفاوتش در همينه كه ممكنه كلاسهاي ارزون رزرو بليت براي تاريخ مورد نظر پر بشه و مجبور بشيد كلاس رزرو گرونتر بگيريد. در مورد كنسلي بليت و no-show (يعني اينكه كنسل نكنيد ولي اصلا نريد فرودگاه) سياست ايرلاينهاي مختلف بسته به كلاس رزرو بليت فرق مي كنه و جريمه ها متفاوت ميشه.

براي زميني رفتن به ادواردزويل، فرودگاههاي منطقه سنت لوييز كه خيلي به ادواردزويل نزديكترن تا فرودگاههاي ديگه اي كه گفتيد. همه فرودگاههاي مختلف منطقه سنت لوييز فاصله شون با ادواردزويل در حد ٣٠ تا ٥٠ مايل هست. دو سه روز پيش در جواب يكي ديگه از دوستان در همين تاپيك پست گذاشتم. فرودگاههاي BLV و MCI حدود ٣٠ مايل با ادواردزويل فاصله دارن و اگه براي هر كدوم از اين فرودگاهها يا فرودگاه بين المللي سنت لوييز STL براي تاريخ مورد نظرتون بليت ارزون گير بياريد، مي تونيد به اينترنشنال آفيس دانشگاه بگيد بيان فرودگاه دنبالتون. يا فوقش از فرودگاه تاكسي يا شاتل بگيريد براي ادواردزويل. نيم ساعت تا يك ساعت راه ميشه.
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)