ممنونم اما هر چی کد پستی 10 رقمی ایران رو میزنم قبول نمیکنه متاسفانه.نمیتونم ادرس امریکا رو بدم برای اینکه هنوز جایی رو ندارم .
QATAR AIRWAYS
LUFTHANSA
EMIRATES
ETIHAD AIRWAYS
TURKISH AIRLINES
KLM
ALITALIA
? + IRAN AIR
AEROFLOT
ممنونم اما هر چی کد پستی 10 رقمی ایران رو میزنم قبول نمیکنه متاسفانه.نمیتونم ادرس امریکا رو بدم برای اینکه هنوز جایی رو ندارم .
میشه یک تا دو هفته مونده به 18 آگوست برای آمریکا بلیط گرفت یا باید زودتر این کار رو انجام داد؟
در ضمن برای edwardsville باید به مقصد St. Louis بلیط گرفت درسته؟
That's Me In The Corner
That's Me In The Spotlight
Losing My RELIGION
پیمان جان من چطور میتونم ارزونترین پرواز رو توی یه بازه مثلا 10 روزه پیدا کنم؟
توی هر سایتی میرم تاریخ دقیق میخواد و خودت میدونی ممکنه بین قیمت 2 روز 500 هزار تفاوت باشه
کسانی که تاریخ فلکسیبل دارن چجوری میتونن بهترین تاریخ و قیمت رو پیدا کنن؟
When You Think It Is Impossible, Be Sure That Someone Did It Before
درست میفرمایید پیرسون عزیز ولی من هیچ تصوری از زمان دریافت ویزا ندارم و احتمال میدم حتی تا 15 آگوست هم کلیرینس طول بکشه.
اگر بلیط رو بگیریم ولی به پرواز نرسیم این زود بلیط گرفتن به دیر گرفتن مزیتی داره؟برای تغییر زمان بلیط هزینه به چه صورت میگیرن؟اصلا میشه پس گرفت بلیط رو؟
این مابه التفاوت حداکثر چقدر هست؟یعنی اگر حدود 2 هفته زودتر بگیریم با حالتی که یک ماه زودتر بگیریم چقدر تفاوتش میشه؟
شما برای رفتن به ادواردزویل ایلینویز سفر هوایی تا کانزاس و از کانزانس تا سنت لوئی و بعد زمینی تا ادواردزویل رو درست میدونید؟
ویرایش توسط your_star : July 6th, 2013 در ساعت 05:18 PM
من امروز بلیتمو برا نیویورک با ترکیش گرفتم.. تو آژانس که بودم شماره frequent flyer رو به مسئول فروش دادم، بعد هرچی زد گفت قبول نمیکنه! بلیتو صادر کرد و گفت بعد خودت وارد کن.. حالا تنها راه اینه که بعد پرواز claim missing miles کنم یا همین الآنم میتونم ادش کنم؟ یه چند روز میشه که اکانتو درست کرده بودم، و در login شدن و اینا مشکلی نداره..
یه مشکل دیگم که دارم اینه که میخواستم online check-in کنم (هرچند پروازم 18 آگوسته) وقتی اطلاعات پرواز رو میزنم میگه Your flight is beginning from TEHRAN, which is not an Online Check-in station. Check-in transaction will be completed at the airport. مشکلم اینه که من میخوام کارت پرواز استانبول به نیویورک رو بگیرم ولی چون بلیت یه تیکه هست شماره flight booking reference برا هر دو پرواز استانبول و تهران یکیه و چون طبق گفته ی خودش تهران online check-in نداره واسه همین نمیذاره واسه پرواز استانبول هم بگیرم.. باید صبر کنم تا 24 ساعت قبل پرواز یا اصلا نمیشه؟؟ تو این قسمت اگه وارد میشد اون مشکل frequesnt flyer هم حل میشد..
راستی بلیت One way که مشکلی ایجاد نمیکنه؟ (دانشجو هستم) آژانس گفت یه وقت گیر بدند من گفتم نمیدند چون به نظرم خیلی غیر منطقی میاد که مشکلی ایجاد شه..
محدودیت بار هم که همون 2 تا 23 کیلو هست که دوستان سال قبل نوشتند؟ چیزی تغییر نکرده؟
سلام اقای پیرسون من می خوام به مقصد شیکاگو بلیط بخرم. بهترین مسیر از نظر هزینه و محدودیت بار کدوم؟ الان حدود قیمت چقدر است؟ من می خوام بار ها رو شیکاگو تحویل بگیرم و یه سره بارها بره شیکاگو. ایا مشکلی پیش می یاد اگه من شنبه یا یکشنبه برسم شیکاگو با توجه به این که می خوام حساب بانکی باز کنم و بانک ها تعطیل. کلاً ایا بهتره یه جوری برنامه ریزی کنیم که روز غیر تعطیل اونجا برسیم یا نه؟خیلی ممنون
اختلاف هزينه دو تا بليت و جريمه اي كه براي تغيير بليت ميديد بستگي به كلاس رزرو اون بليتها داره. كلاس بليت بحثش با نوع صندلي اكونومي و بيزنس فرق مي كنه. شما ممكنه از يك ايرلاين بليت با صندلي اكونومي بگيريد در دو تاريخ متفاوت و قيمت اين دو تا بليت با توجه به كلاس رزرو كلي فرق كنه، مثلا در حد ١٠٠٠ دلار يا بيشتر. جريمه تغيير تاريخ هم بستگي به همين اختلاف كلاس رزرو بليت در دو تاريخ مورد نظر داره. در مورد كلاس رزرو بليت توي تاپيك پرسشهاي متداول بليت آمريكا توضيح كامل هست. زودتر يا ديرتر گرفتن بليت هم تنها تفاوتش در همينه كه ممكنه كلاسهاي ارزون رزرو بليت براي تاريخ مورد نظر پر بشه و مجبور بشيد كلاس رزرو گرونتر بگيريد. در مورد كنسلي بليت و no-show (يعني اينكه كنسل نكنيد ولي اصلا نريد فرودگاه) سياست ايرلاينهاي مختلف بسته به كلاس رزرو بليت فرق مي كنه و جريمه ها متفاوت ميشه.
براي زميني رفتن به ادواردزويل، فرودگاههاي منطقه سنت لوييز كه خيلي به ادواردزويل نزديكترن تا فرودگاههاي ديگه اي كه گفتيد. همه فرودگاههاي مختلف منطقه سنت لوييز فاصله شون با ادواردزويل در حد ٣٠ تا ٥٠ مايل هست. دو سه روز پيش در جواب يكي ديگه از دوستان در همين تاپيك پست گذاشتم. فرودگاههاي BLV و MCI حدود ٣٠ مايل با ادواردزويل فاصله دارن و اگه براي هر كدوم از اين فرودگاهها يا فرودگاه بين المللي سنت لوييز STL براي تاريخ مورد نظرتون بليت ارزون گير بياريد، مي تونيد به اينترنشنال آفيس دانشگاه بگيد بيان فرودگاه دنبالتون. يا فوقش از فرودگاه تاكسي يا شاتل بگيريد براي ادواردزويل. نيم ساعت تا يك ساعت راه ميشه.
(and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)