LUFTHANSA
TURKISH AIRLINES
IRAN AIR
QATAR AIRWAYS
EMIRATES
ALITALIA
MAHAN AIRLINES
ETIHAD AIRWAYS
GERMANIA AIRLINES
بهترین راه رفتن به هانوفر چیه؟ هزینه ی بلیط؟
سلام دوست عزیز
شما میتونید حدود قیمت ها را برای ایرلاین های مختلف و برای مقصدهای مختلف و برای تاریخ های مختلف از سایت کایاک چک کنید.
موفق باشید.
.You can either have results or excuses; not both
پرواز های رفت و برگشت ایران ایر به آلمان (هامبورگ ، کلن ، فرانکفورت) در شرایط عادی (خارج فصول شلوغ) نزدیک به یک میلیون و نیم با دویست تومن بالا پایین هستش.رفت و برگشت کلن بلیطش از یک میلیون و سیصد می تونه باشه تا یک میلیون و هفتصد..بستگی داره فاصله بین زمان رت و برگشتتون چقدر باشه!
برای رفع این مشکل به سایت دوهوپ مراجعه کنین
این سایت عالیه و همیشه بهترین مسریابی رو از مبدا به مقصد داره
اگرچه از طریق سایت های واسط و قیمت هاشون که برای هر مسیر پروازی نشوم میده، میشه بلیط هم خرید؛ اما من همیشه بهترین و ارزون ترین مسیر رو که پیدا می کنم، برای پیشگیری از هر گونه مشکل،مستقمیا از سایت خود همون هواپیمایی بلیط رو می گیرم
سلام دوستان. یه سوال یا بهتر بگم یه ایده. ببنید اصلا شدنی هست، به صرفه هست، در کل چطوره؟
آقا مثلا (ایشالا) ویزا برای آلمان اومده و میخوایم ده پونزده روز دیگه آلمان باشیم. حالا به جای اینکه بلیط هواپیما بخریم و بریم، راه بیفتیم از اینجا با اتوبوس ،مسیر ترکیه --> بلغارستان--> رومانی --> مجارستان --> جمهوری چک --> بسنی و در نهایت به آلمان برسیم.
به قول معروف هم فال هم تماشا. هم تو راه کلی گردشگری میکنه آدم، هم شاید هزینش کمتر بشه. 10-20 روزه هم آدم میرسه آلمان و فکر میکنم انرژی ای که همین اول آدم از یه همچین سفر پر ماجرایی میگیره میتونه تو کل دوسال تحصیل کمک کننده و شاداب کننده باشه.
نظر شما چیه؟؟؟
از لحاظ قانونی(ویزا و این بازیا)؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)