لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.
لطفا قبل از طرح سوال، از قابلیتی که فروم در اختیار شما گذاشته و اسمش "جـسـتـجـو" است، استفاده نمائید!!
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
شاید سوال من یه خورده محتاطانه به نظر بیاد ولی ...
من و خانمم حدود سه هفته دیگه میریم آمریکا
دانشگاه فقط MMR البته دو دوزی می خواد که ظاهرا وقت نمیشه بزنیم
حالا جدا از اون که مجبوریم فعلا یه دوزشو بزنیم چه واکسنیرو پیشنهاد می کنید که بزنیم برای احتیاط؟
داریم میریم تولیدو که نسبتا سرده
من اون واکسن مننژیت و ... سربازی رو زدم.
ضمنا احتمال داره بعد از رفتن هم اگه خدا بخواد ما هم بخوایم یه کوچولو هم به دنیا بیاریم
اگه واکسن خاصی لازمه لطف کنید بگین
اینجاییم که به هم کمک کنیم.
رسم تشکر تو این فروم اینه که اضافه به امتیاز کاربر رو در سمت راست هر پست و بعدش اضافه به امتیاز رو بزنین. (اینجوری پست ها کوتاه تر و بازدهی بیشتر میشه)
دوستان عزیز
هلال احمر میدان انقلاب (کارگر جنوبی، کوچه مهدیزاده) بدون هیچ مشکلی واکسن مننژیت 4ظرفیتی میزنه
قیمتش 33.5 هزار تومنه، گواهی انگلیسی هم میده
شما جدا از اینکه باید اون MMR رو بزنید و یادآورشم آمریکا بزنید، باید مننژیت رو هم دوباره بزنید. چون اگه پست های قبلی رو می خوندیدن مننژیت سربازی با اون مننژیت 4 ظرفیتی فرق داره.
همسرتون باید با یه متخصص زنان و زایمان مشورت کنه درباره برخی مسائل و تست ها و از طرفی باید مصرف فولیک اسید و یه سری مکمل ها قبل از بارداری شروع بشه.
چون من تاریخچه همسرتون رو نمیدونم نمیتونم بگم فولیک اسید یک باید مصرف کنند یا 5 میلی گرم.
شما و همسرتون که نسبت فامیلی ندارین؟
سلام،
من حدود 2 هفته پیش واکسن مننژیت را زدم و 33500 تومان پول دادم براش به حلال احمر. این واکسن قطعا 4 ظرفیتی هست؟
ممنونم
بله، خوندم که اون مننژیت به درد نمی خوره و دوباره باید بزنم
نه، نسبت نداریم
راستی این تیتر که می گن آنتی بادی ها رو بررسی می کنه برای هر کدوم از واکسن ها جداست؟
یعنی آزمایشی نداریم که همه ی آنتی بادی ها رو بررسی کنه و هر کدوم نبود تو بدن مشخص بشه و ارزونم باشه؟
چون من نمیدونم چه بیماری ای رو گرفتم و یا چه واکسنهایی رو زدم و ظاهرا وقتی یه بار یه واکسن رو زدیم دوباره نباید بزنیم
اینجاییم که به هم کمک کنیم.
رسم تشکر تو این فروم اینه که اضافه به امتیاز کاربر رو در سمت راست هر پست و بعدش اضافه به امتیاز رو بزنین. (اینجوری پست ها کوتاه تر و بازدهی بیشتر میشه)
نه اون تیتر برای هر کدوم جدا ست. ببینید بعضی چیزا هست که مثلا لازم نیست کارت واکسیناسیون اطفال رو داشته باشید. در مورد خودم مثال میزنم. من سال اول که وارد دانشگاه شدم رفتم کزاز زدم تو دانشگاه. یا مثلا هپاتیت رو با رعایت فواصل سال 80 زدم و بعدا هم سال اول دانشگاه رفتم تیتر دادم. این چیزی نیست که آدم یادش بره. اگه واکسن خاصی الان یادتون افتاد که زدید، بدین یه دکتر عمومی آشنا که لطف کنه و روی سر برگ بنویسه و تمام. البته این در مورد همه واکسن ها صادق نیست. بعضی واکسن ها کلا فرق نداره قبلا زدین یا نه، اگه از زمانش گذشته باشه باید بزنید. مثلا مننژیت دو ساله بعد از دو سال ارزش نداره باید دوباره بزنید.
الان میمونه MMR که اونم باید بزنید. مگر اینکه شرایط خاصی داشته باشید یا داروی خاصی استفاده کنید.
شما اگه بگین دانشگاهتون چه واکسن هایی رو اجباری کرده، بهتون دقیق میگم چه کار کنید.
سلام دوستان
کسی اطلاع داره برای گرفتن ویزای توریستی( B) زدن واکسن لازمه یا نه. اگر آره، چه واکسنی؟
ممنون
سوالتون خیلی کلی هست. این موضوع بسته به سیاست هر کشور فرق می کنه؛ مثلا اونایی که می خوان از ایران برن عربستان باید یه سری واکسن را حتما بزنند وگرنه بهشون اجازه ی ورود به خاک عربستان را نمی دن. باید اول مطمئن بشید که اون کشوری که می خواید برید، آیا از شما به عنوان یک توریست می خواد که یه سری واکسن را حتما بزنید یا نه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)