خانم دکتر باز هم ممنون از راهنمایی های شما. من امروز جواب تیتر آنتی بادی هپاتیت B رو گرفتم. چقدر خوب شد که به توصیه شما این آزمایش رو انجام دادم چون خداروشکر متوجه شدم فعلا آنتی بادی بدنم بالاست؛ حدود 9 سال از واکسیناسیون سه مرحله ای من میگذره و نتیجه جواب آزمایشم رو هم در عکس زیر قرار دادم که علاوه بر شما، سایر دوستان نمونه جواب این آزمایش (
anti-HBs یا آنتی بادی بر ضد هپاتیت B) رو ببینن.
فایل پیوست 21244
راستی این حرفتون واقعا زیباست، کاش در کشور ما سایر همکاران شما هم مثل خودتان اینقدر باملاحظه و همه جانبه برای مراجعینشون وقت میذاشتن (البته شما که واقعا لطف دارید و بسیار نوع دوستانه و بدون هیچ چشم داشتی کاربران فروم رو راهنمایی میکنید؛ ولی داروخانه ها برای تحویل دارو حق فنی میگیرن و به ندرت توضیح درست حسابی میدن)
دوست عزیز ضمن تبریک به شما برای ویزا. خواستم به دوستانی که مثل شما قصد بچه دار شدن در آمریکا رو دارن یادآوری کنم که از قوانین مسئله حتما مطلع بشن؛ از دوستی شنیدم که یک خانم حدود یک ماه قبل از مسافرت با همسرش به آمریکا، در ایران باردار میشه و هشت ماه بعد از مسافرت بچه رو در آمریکا به دنیا میاره، اما متاسفانه به بچه اونها شناسنامه آمریکایی نمیدن! البته در این مورد خاص راههای دیگری هم هست مثلا شنیدم اگر یک بچه مدت معینی در آمریکا مهدکودک یا مدرسه بره بعد از مدتی تابعیت اون کشور شامل حالش میشه ولی خب این مسئله به دوستانی که پذیرش دکترا دارن وصال میده که بچشون بره مهد یا مدرسه! به هرحال پیشنهاد میکنم دوستان هرچی واکسن اینجا لازمه برای این مسئله بزنن چون اونطرف واقعا گرونه!
علاقه مندی ها (Bookmarks)