صفحه 94 از 191 نخستنخست ... 4484858687888990919293949596979899100101102103104144 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 931 تا 940 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

Junior Member ram_f15 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

نقل قول نوشته اصلی توسط shaghi نمایش پست ها
    .......حالا اگر دوست دارین میتونین نتیجه آزمایش رو به من پ.خ بدین که با هم تحلیل کنیم.
    خانم دکتر باز هم ممنون از راهنمایی های شما. من امروز جواب تیتر آنتی بادی هپاتیت B رو گرفتم. چقدر خوب شد که به توصیه شما این آزمایش رو انجام دادم چون خداروشکر متوجه شدم فعلا آنتی بادی بدنم بالاست؛ حدود 9 سال از واکسیناسیون سه مرحله ای من میگذره و نتیجه جواب آزمایشم رو هم در عکس زیر قرار دادم که علاوه بر شما، سایر دوستان نمونه جواب این آزمایش (anti-HBs یا آنتی بادی بر ضد هپاتیت B) رو ببینن. فایل پیوست 21244

خواهش میکنم. مهمترین وظیفه یک داروساز در داروخانه و خارج اون آموزش هست. من سعی میکنم وظیفه ام رو درست انجام بدم.......
    راستی این حرفتون واقعا زیباست، کاش در کشور ما سایر همکاران شما هم مثل خودتان اینقدر باملاحظه و همه جانبه برای مراجعینشون وقت میذاشتن (البته شما که واقعا لطف دارید و بسیار نوع دوستانه و بدون هیچ چشم داشتی کاربران فروم رو راهنمایی میکنید؛ ولی داروخانه ها برای تحویل دارو حق فنی میگیرن و به ندرت توضیح درست حسابی میدن)

نقل قول نوشته اصلی توسط jandaghi1987 نمایش پست ها
    .....
    ضمنا احتمال داره بعد از رفتن هم اگه خدا بخواد ما هم بخوایم یه کوچولو هم به دنیا بیاریم
    ......
    دوست عزیز ضمن تبریک به شما برای ویزا. خواستم به دوستانی که مثل شما قصد بچه دار شدن در آمریکا رو دارن یادآوری کنم که از قوانین مسئله حتما مطلع بشن؛ از دوستی شنیدم که یک خانم حدود یک ماه قبل از مسافرت با همسرش به آمریکا، در ایران باردار میشه و هشت ماه بعد از مسافرت بچه رو در آمریکا به دنیا میاره، اما متاسفانه به بچه اونها شناسنامه آمریکایی نمیدن! البته در این مورد خاص راههای دیگری هم هست مثلا شنیدم اگر یک بچه مدت معینی در آمریکا مهدکودک یا مدرسه بره بعد از مدتی تابعیت اون کشور شامل حالش میشه ولی خب این مسئله به دوستانی که پذیرش دکترا دارن وصال میده که بچشون بره مهد یا مدرسه! به هرحال پیشنهاد میکنم دوستان هرچی واکسن اینجا لازمه برای این مسئله بزنن چون اونطرف واقعا گرونه!

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

نقل قول نوشته اصلی توسط ProspectiveStu نمایش پست ها
    سوالتون خیلی کلی هست. این موضوع بسته به سیاست هر کشور فرق می کنه؛ مثلا اونایی که می خوان از ایران برن عربستان باید یه سری واکسن را حتما بزنند وگرنه بهشون اجازه ی ورود به خاک عربستان را نمی دن. باید اول مطمئن بشید که اون کشوری که می خواید برید، آیا از شما به عنوان یک توریست می خواد که یه سری واکسن را حتما بزنید یا نه؟
    سوال دوستمون در مورد ويزاي توريستي آمريكا هست. در حال حاضر سفارت آمريكا براي ويزاهاي غيرمهاجرتي (مثل ويزاي توريستي يا دانشجويي و امثالهم) واكسن نميخواد. البته دانشگاهها ممكنه بخوان كه بسته به مقررات ايالتي و مقررات دانشگاه فرق مي كنه. ولي حتي براي ويزاي توريستي هم با اينكه سفارت واكسن نميخواد، بهتره آدم توصيه هاي اون ايالت مقصد سفر رو در مورد واكسنهاي احتمالي عمل كنه.
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

Member jandaghi1987 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی شریف

نه اون تیتر برای هر کدوم جدا ست. ببینید بعضی چیزا هست که مثلا لازم نیست کارت واکسیناسیون اطفال رو داشته باشید. در مورد خودم مثال میزنم. من سال اول که وارد دانشگاه شدم رفتم کزاز زدم تو دانشگاه. یا مثلا هپاتیت رو با رعایت فواصل سال 80 زدم و بعدا هم سال اول دانشگاه رفتم تیتر دادم. این چیزی نیست که آدم یادش بره. اگه واکسن خاصی الان یادتون افتاد که زدید، بدین یه دکتر عمومی آشنا که لطف کنه و روی سر برگ بنویسه و تمام. البته این در مورد همه واکسن ها صادق نیست. بعضی واکسن ها کلا فرق نداره قبلا زدین یا نه، اگه از زمانش گذشته باشه باید بزنید. مثلا مننژیت دو ساله بعد از دو سال ارزش نداره باید دوباره بزنید.
    الان میمونه MMR که اونم باید بزنید. مگر اینکه شرایط خاصی داشته باشید یا داروی خاصی استفاده کنید.
    شما اگه بگین دانشگاهتون چه واکسن هایی رو اجباری کرده، بهتون دقیق میگم چه کار کنید.
    دانشگاه فقط MMR رو خواسته، تست سل هم گفته برای ایرانی ها نمی خواد
    من میگم چون اونجا سرده یه چند تا واکسن هم که گلبولهای سفید یه بدن سازی کنن و سرحال بیان!
    حالا جدا از شوخی، واکسن دیگه ای رو پیشنهاد میکنید؟
    البته من هپاتیت دو مرحله زدم! راهی نداره با یه مرحله تمومش کنم؟ حتما باید سه تاشو از اول بزنم؟
    اینجاییم که به هم کمک کنیم.
    رسم تشکر تو این فروم اینه که اضافه به امتیاز کاربر رو در سمت راست هر پست و بعدش اضافه به امتیاز رو بزنین. (اینجوری پست ها کوتاه تر و بازدهی بیشتر میشه)

دانشگاهی هم که من می خوام برم تقریبا سالانه 280 سانتی متر برف میاد تو شهرش!!
    واکسن آنفولانزا تاحالا نزدم. بزنم؟ به نظرتون
    پارسال اصلا سرما نخوردم تو اصفهان. فقط گه گاه کمی عطسه و آبریزش بینی. برای همین حس کردم خیلی قوی شدم و مقاوم ولی پیش خودم می گم سرمای اونجا شوخی بردار نیست ... . نظر شما چیه؟ شنیدم واکسن آنفولانزا اثرش کم می شه اگه تکرار بشه و بدن را ضعیف می کنه ... .

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

پارسال اصلا اصلا سرما نخوردم تو اصفهان. حس کردم خیلی قوی شدم ولی پیش خودم می گم سرمای اونجا شوخی بردار نیست ... .
    آنفولانزا خيلي به اينكه چند متر برف مياد ربطي نداره. شما توي عربستان هم ميتونيد بگيريد. جايي كه مبتلايان در تماس نزديك با شما باشن، ويروس به شما منتقل ميشه. به خصوص در آمريكا كه تنوع نژادي و قوميتي دانشجويان زياده، تنوع ويروسهايي هم كه با خودشون ميارن زياده. خود من كه قبل از برگشتم به آمريكا رفته بودم انستيتو پاستور، بهم گفتن بيخيال مفت بودن واكسن آنفولانزاي دانشگاه بشم و توي ايران بزنم. اوني كه من زدم هلندي بود و خلاصه همه جور مخلفات توش داشت.
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

Junior Member shaghi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Pharmacy Doctorate, Tehran University of Medical Sciences

نقل قول نوشته اصلی توسط ram_f15 نمایش پست ها
    خانم دکتر باز هم ممنون از راهنمایی های شما. من امروز جواب تیتر آنتی بادی هپاتیت B رو گرفتم. چقدر خوب شد که به توصیه شما این آزمایش رو انجام دادم چون خداروشکر متوجه شدم فعلا آنتی بادی بدنم بالاست؛ حدود 9 سال از واکسیناسیون سه مرحله ای من میگذره و نتیجه جواب آزمایشم رو هم در عکس زیر قرار دادم که علاوه بر شما، سایر دوستان نمونه جواب این آزمایش (anti-HBs یا آنتی بادی بر ضد هپاتیت B) رو ببینن. فایل پیوست 21244

راستی این حرفتون واقعا زیباست، کاش در کشور ما سایر همکاران شما هم مثل خودتان اینقدر باملاحظه و همه جانبه برای مراجعینشون وقت میذاشتن (البته شما که واقعا لطف دارید و بسیار نوع دوستانه و بدون هیچ چشم داشتی کاربران فروم رو راهنمایی میکنید؛ ولی داروخانه ها برای تحویل دارو حق فنی میگیرن و به ندرت توضیح درست حسابی میدن)

دوست عزیز ضمن تبریک به شما برای ویزا. خواستم به دوستانی که مثل شما قصد بچه دار شدن در آمریکا رو دارن یادآوری کنم که از قوانین مسئله حتما مطلع بشن؛ از دوستی شنیدم که یک خانم حدود یک ماه قبل از مسافرت با همسرش به آمریکا، در ایران باردار میشه و هشت ماه بعد از مسافرت بچه رو در آمریکا به دنیا میاره، اما متاسفانه به بچه اونها شناسنامه آمریکایی نمیدن! البته در این مورد خاص راههای دیگری هم هست مثلا شنیدم اگر یک بچه مدت معینی در آمریکا مهدکودک یا مدرسه بره بعد از مدتی تابعیت اون کشور شامل حالش میشه ولی خب این مسئله به دوستانی که پذیرش دکترا دارن وصال میده که بچشون بره مهد یا مدرسه! به هرحال پیشنهاد میکنم دوستان هرچی واکسن اینجا لازمه برای این مسئله بزنن چون اونطرف واقعا گرونه!
    خواهش میکنم. خوشحالم براتون. من این فایل رو نمیتونم باز کنم. چند واحد آنتی بادی داشتین؟
    خوشبختانه بهتون خوب جواب داده من خودم هم 12 سال پیش زده بودم و تیترم هم بالا بود
    البته این به این معنی نیست که دوستان دیگه خوشحال بشن و تست ندن که مال فلانی بالاست مال منم هست!
    واقعا بدن به بدن فرق میکنه.

در مورد حق فنی، هم حق با شماست چون به هر حال توقع دارین بابت پولی که میدین توضیح بشنوین
    ولی همکاران من هم حق دارند چون این پول در برابر خدمات درخواستی بسیار ناچیزه، بعضی داروخونه ها به قدری شلوغه که اگه
    قرار باشه به همه توضیح بدی باید فحش بخوری و از طرفی بعضی بیماران باعث دلسردی آدم میشن.
    مثلا شده که گفتن: دارومونو بده بریم حال داریــــــــــا!!! یا اصلا گوش نمیدن و ...

مورد سوم: خیلی بابت اطلاعات مفیدتون ممنون. یه نکته ای هست که میگن تو پرواز (یادم نیست چند ساعت... هر چند مهم هم نیست چون این یکی به قدر کافی طولانی هست)
    به اندازه یه سال کار کردن تو بخش رادیولوژی اشعه دریافت میکنید... که اونهم تو سه ماه اول بارداری که سیستم عصبی داره شکل میگیره اصلا جالب به نظر نمیرسه...

رشته و دانشگاه

دانشگاه فقط MMR رو خواسته، تست سل هم گفته برای ایرانی ها نمی خواد
    من میگم چون اونجا سرده یه چند تا واکسن هم که گلبولهای سفید یه بدن سازی کنن و سرحال بیان!
    حالا جدا از شوخی، واکسن دیگه ای رو پیشنهاد میکنید؟
    البته من هپاتیت دو مرحله زدم! راهی نداره با یه مرحله تمومش کنم؟ حتما باید سه تاشو از اول بزنم؟
    خب پس MMR میزنید. مننژیت هم بزنید. هپاتیت رو توضیح دادم. باید کامل کنید. دوز اول و دوم رو کی زدین؟
    خیلی دوست دارین کزاز و دیفتری رو هم میتونید بزنید.
    شما که انقدر نگران سیستم ایمنی تون هستین، قبلا زینک استفاده کردین؟ اگه آره چه مدت؟

رشته و دانشگاه

پارسال اصلا سرما نخوردم تو اصفهان. فقط گه گاه کمی عطسه و آبریزش بینی. برای همین حس کردم خیلی قوی شدم و مقاوم ولی پیش خودم می گم سرمای اونجا شوخی بردار نیست ... . نظر شما چیه؟ شنیدم واکسن آنفولانزا اثرش کم می شه اگه تکرار بشه و بدن را ضعیف می کنه ... .
    تا اونجایی که میدونم واکسن آنفلونزا هر سال بر حسب آنتی ژنهای جدید که روی ویروس میاد طراحی میشه...
    بعدم نمیدونم مگه شما چند سالتونه؟ واکسن آنفلونزا برای همه اندیکاسیون نداره. بیشتر برای کودکان و سالمندان و ضعف ایمنی ها کاربرد داره.
    به جای این فکرها، یه کم انرژی مثبت به خودتون بدین. سیستم ایمنی متاثر از استرس میشه. یعنی هی نگران باشی مریض میشم و نمیدونم سرما اونجا شوخی بردار نیست... بشینی به اینها فک کنی همونجا که برسی فورا یه مریضی چیزی میگیری.
    بعدم من شنیدم این شهرهای سرد سیستم گرمایشی توپی دارن. مثلا دوست من امسال برای دکتری رفت Winipeg تو کانادا که زمستونها 40- درجه میشه. تعریف میکرد میگفت خیلی داخل اتوبوسها گرمه. حتی زنگ زده بود با آستین حلقه ای تو خونش نشسته بود. کلا اماکن سربسته حسابی گرمه فقط شما باید از اینها که گوش رو میپوشونه بخرید. :دی چون میگفت اینجا بیشتر موارد اورژانس ناشی از یخ زدگی گوش هست.

Member jandaghi1987 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی شریف

خب پس MMR میزنید. مننژیت هم بزنید. هپاتیت رو توضیح دادم. باید کامل کنید. دوز اول و دوم رو کی زدین؟
    خیلی دوست دارین کزاز و دیفتری رو هم میتونید بزنید.
    شما که انقدر نگران سیستم ایمنی تون هستین، قبلا زینک استفاده کردین؟ اگه آره چه مدت؟
    دوز سوم هپاتیتیم فروردین 91 بود که نرفتم، قبلیاش هم که 6 ماه قبلش بود فکر کنم رو زده بودم.
    کزاز و دیفتری رو برای سربازی زدم.
    من نگران سیستم ایمنی نیستم، نگران هزینه های درمان تو آمریکا هستم!
    من زینک خوردم 60 تا تو یه دوره ی دو ماهه سه چهار سال پیش که دیگه نخوردم.
    اینجاییم که به هم کمک کنیم.
    رسم تشکر تو این فروم اینه که اضافه به امتیاز کاربر رو در سمت راست هر پست و بعدش اضافه به امتیاز رو بزنین. (اینجوری پست ها کوتاه تر و بازدهی بیشتر میشه)

رشته و دانشگاه

دوز سوم هپاتیتیم فروردین 91 بود که نرفتم، قبلیاش هم که 6 ماه قبلش بود فکر کنم رو زده بودم.
    کزاز و دیفتری رو برای سربازی زدم.
    من نگران سیستم ایمنی نیستم، نگران هزینه های درمان تو آمریکا هستم!
    من زینک خوردم 60 تا تو یه دوره ی دو ماهه سه چهار سال پیش که دیگه نخوردم.
    تو پروتکل CDC گفته کسی که دوز سوم رو نزده ASAP باید بزنه! الانم با توجه به interval شما وقت دارین. دوز سوم رو سریعا بزنید.
    میدونم اینو برای این گفتم که زینک باعث تقویت سیستم ایمنی میشه. میتونید یه بسته 5 یا 10 میلیگرمی ببرید اونجا تو فصل سرد روزی یکی بخورید. تقویت بشید.
    البته برای خانمتون اگه اون موقع باردار باشن، باید مکمل بارداری استفاده بشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)