نقل قول نوشته اصلی توسط ram_f15 نمایش پست ها
خانم دکتر باز هم ممنون از راهنمایی های شما. من امروز جواب تیتر آنتی بادی هپاتیت B رو گرفتم. چقدر خوب شد که به توصیه شما این آزمایش رو انجام دادم چون خداروشکر متوجه شدم فعلا آنتی بادی بدنم بالاست؛ حدود 9 سال از واکسیناسیون سه مرحله ای من میگذره و نتیجه جواب آزمایشم رو هم در عکس زیر قرار دادم که علاوه بر شما، سایر دوستان نمونه جواب این آزمایش (anti-HBs یا آنتی بادی بر ضد هپاتیت B) رو ببینن. فایل پیوست 21244

راستی این حرفتون واقعا زیباست، کاش در کشور ما سایر همکاران شما هم مثل خودتان اینقدر باملاحظه و همه جانبه برای مراجعینشون وقت میذاشتن (البته شما که واقعا لطف دارید و بسیار نوع دوستانه و بدون هیچ چشم داشتی کاربران فروم رو راهنمایی میکنید؛ ولی داروخانه ها برای تحویل دارو حق فنی میگیرن و به ندرت توضیح درست حسابی میدن)

دوست عزیز ضمن تبریک به شما برای ویزا. خواستم به دوستانی که مثل شما قصد بچه دار شدن در آمریکا رو دارن یادآوری کنم که از قوانین مسئله حتما مطلع بشن؛ از دوستی شنیدم که یک خانم حدود یک ماه قبل از مسافرت با همسرش به آمریکا، در ایران باردار میشه و هشت ماه بعد از مسافرت بچه رو در آمریکا به دنیا میاره، اما متاسفانه به بچه اونها شناسنامه آمریکایی نمیدن! البته در این مورد خاص راههای دیگری هم هست مثلا شنیدم اگر یک بچه مدت معینی در آمریکا مهدکودک یا مدرسه بره بعد از مدتی تابعیت اون کشور شامل حالش میشه ولی خب این مسئله به دوستانی که پذیرش دکترا دارن وصال میده که بچشون بره مهد یا مدرسه! به هرحال پیشنهاد میکنم دوستان هرچی واکسن اینجا لازمه برای این مسئله بزنن چون اونطرف واقعا گرونه!
خواهش میکنم. خوشحالم براتون. من این فایل رو نمیتونم باز کنم. چند واحد آنتی بادی داشتین؟
خوشبختانه بهتون خوب جواب داده من خودم هم 12 سال پیش زده بودم و تیترم هم بالا بود
البته این به این معنی نیست که دوستان دیگه خوشحال بشن و تست ندن که مال فلانی بالاست مال منم هست!
واقعا بدن به بدن فرق میکنه.

در مورد حق فنی، هم حق با شماست چون به هر حال توقع دارین بابت پولی که میدین توضیح بشنوین
ولی همکاران من هم حق دارند چون این پول در برابر خدمات درخواستی بسیار ناچیزه، بعضی داروخونه ها به قدری شلوغه که اگه
قرار باشه به همه توضیح بدی باید فحش بخوری و از طرفی بعضی بیماران باعث دلسردی آدم میشن.
مثلا شده که گفتن: دارومونو بده بریم حال داریــــــــــا!!! یا اصلا گوش نمیدن و ...

مورد سوم: خیلی بابت اطلاعات مفیدتون ممنون. یه نکته ای هست که میگن تو پرواز (یادم نیست چند ساعت... هر چند مهم هم نیست چون این یکی به قدر کافی طولانی هست)
به اندازه یه سال کار کردن تو بخش رادیولوژی اشعه دریافت میکنید... که اونهم تو سه ماه اول بارداری که سیستم عصبی داره شکل میگیره اصلا جالب به نظر نمیرسه...