لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.
لطفا قبل از طرح سوال، از قابلیتی که فروم در اختیار شما گذاشته و اسمش "جـسـتـجـو" است، استفاده نمائید!!
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
سلام دوستان،من چند روزپیش هم واکسن مننژیت وهم MMR رو زدم ولی دانشگاهی که میخوام برم فقط واکسن مننژیت رو اجباری کرده، حالا این کارت زردی که هلال احمر بهم داده و مهر مننژیت رو زده کافیه واسه دانشگاه یا برم یه کارت زرد دیگه با مهر پاستور بگیرم(با توجه به گفته دوستان)؟
ممنون از راهنمایی
(and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
گفته آقای مهراد کاملا صحیحه. از طرفی شما چطور میخواین بعدا ثابت کنید که MMR زدین؟ شاید لازم شد، اونوقت باید چکار کنید؟ من توصیه میکنم هر واکسنی که قبلا زدید رو در کارت وارد کنید تا بعدا به مشکل نخورید. همین مونده وسط هزار تا امتحان و دردسر مجبور باشید برین واکسنی که ایران زدین اونجام بزنید.
تمام واکسن هایی که زدین رو ببرین پاستور به کارت منتقل کنند.
دوستان یه قضیه جدی اینجا پیش اومده و اون اینه:
پرسیدن سوال تکراری باعث گیج شدن سایر خواننده ها میشه.
لطف کنید و تاپیک رو مطالعه کنید تا این مسائل پیش نیاد.
واکسن مننژیت هم اگه بیش از 2 سال گذشته باید دوباره بزنید.
هپاتیت ب هم باید تیتر آنتی بادی بدید.
http://www.cdc.gov/mmwr/PDF/rr/rr5516.pdf
ویرایش توسط vv_matin : July 18th, 2013 در ساعت 12:07 AM دلیل: تغییر رنگ فونت قرمز
سلام
من تا جایی که یادمه هپاتیت نزدم، دانشگاه هم نمیخواد (نوشته برای دانشجوهای زیر 18 سال لازمه)
حالا با توجه به اینکه 3 نوبته و من حداکثر یه نوبتشو میتونم بزنم، به نظرتون برم بزنم؟
اگه واقعا قول میدین که اونجا بزنید اشکالی نداره. اتفاقا بهتر.
According to the CDC hepatitis B recommendations for adults, which adults should be vaccinated? The following groups are recommended for hepatitis B vaccination:
• Sex partners of HBsAg-positive persons • Sexually active persons who are not in long-term, mutually monogamous relationships • Persons seeking evaluation or treatment for an STD • Persons found to be anti-HBc positive should be tested for HBsAg. HBsAg testing may be performed on the same specimen collected for anti-HBc testing. If the HBsAg test result is positive, the person should receive appropriate management. • Men who have sex with men (MSM) • Current or recent illegal injection drug users • Household contacts of HBsAg-positive persons • Residents and staff of facilities for developmentally challenged persons • Healthcare and public safety workers with reasonably anticipated risk for exposure to blood or blood-contaminated body fluids • Persons with end-stage renal disease, including predialysis, hemo-, peritoneal-, and home-dialysis patients • International travelers to regions with intermediate or high levels of HBV infection
Visit http://wwwn.cdc.gov/travel/default.aspx for countries with intermediate or high levels of HBV infection• Persons with chronic liver disease • Persons with HIV infection • All other persons who wish to be protected from HBV infection Acknowledgement of a specific risk factor is NOT a requirement for vaccination. The official CDC recommendations for hepatitis B vaccination of adults are available at www.cdc.gov/mmwr/PDF/rr/rr5516.pdf.
(and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)