تو سایت CDC گفته دوز سوم میتونه 2 تا 17 ماه فاصله داشته باشه. به نظرم میتونید بزنید.
من فایل رو اینجا ضمیمه میکنم که اگه مشکلی بود نشون بدین.
اگه قبلا زینک استفاده نکردین و مشکل خاصی ندارین، میتونین یک تا دو دوره 5 تا 10 میلیگرم (نه 30 میلیگرم) استفاده کنید.
age-interval-table.pdf
مرسی خانم دکتر و آقا مهرداد از راهنماییتون. دلیلی که این سوال رو پرسیدم اینه من الان یه مقدار برای مننژیت عجله دارم ، باید مدرک رو برای دانشگاه بفرستم واسه همین میخواستم بدونم که همین معتبره یا نه! ولی برای MMR چون هنوز مرحله دو رو نزدم میتونم بعدا برم پاستور و به همراه بقیه واکسنها بزنن تو کارت، وگرنه حرف شما کاملا متین هستش.
کسی کی دونه که این تست چیه و کجا باید داد؟هزینش هم چقدر میشه تقریبا؟Quantiferon Gold Blood test (QFT-G)
سلام
میخوام بدونم ماکزیمم مقدارای تست سل می تونه چه قدر باشه واسه اینکه تو آمریکا دیگه نیازی به تکرارش نباشه.
ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه.
سلام به همه دوستانحتما به Student Health Services دانشگاه ایمیل بزنید و بپرسید چه تست هایی نیاز دارند.تو سایت دانشگاه من نوشته بود Mantoux skin test نیازه که وقتی ایمیل زدم پرسیدم یارو گفت این سایت آپدیت نشده و الان باید شما Quanteferon Gold Blood test (QFT-G) را بدید و نتیجش را بیاریداین هم متن ایمیلی که پرسیدم و پاسخ دادن:According to the information that has been inside the envelope of my admission letter, I just should provide MMR vaccine. While in the website of university, it is mentioned that I should also have "Mantoux skin test".
I wonder if I should have extra test or vaccine that not mentioned in "Student Health Services" letter!
Ans:
I’m not sure where that website is, but it is old. We do not accept the Mantoux skin test you are required to have the Quanteferon Gold Blood test (QFT-G), you can have that in your home country or we are doing it on International Orientation Day.
سلام
دوستان امروز رفتم واسه زدن واکسن و گفت دومی رو با فاصله کمتر از یک ماه نمی زنیم و هر کاری کردم راضی نشدن زودتر واسم بزنن، با این تفاسیر من دومی رو نمی رسم بزنم (احتمالا!)، چی کار باید بکنم؟
خانم مسئول به من گفتش که شما فقط رد شی کافیه، دیگه اونجا ایراد نمی گیرن که چرا هر دو رو نزدی! راست می گه؟ واقعا اینجوری؟!
تست كوانتيفرون يا QFT-G مورد اشاره تست خوني استاندارد براي تشخيص سل هست. ولي شما اول مطمئن بشيد كه طبق مقررات ايالت و دانشگاه شما اين تست سل براي اتباع ايراني اجباري هست، بعد بريد دنبالش. خود من در اثر عدم اطلاع فردي كه در بخش پذيرش درمانگاه دانشگاهمون نشسته بود، وادار به انجام تست شدم و مجبور شدم ٣٣ دلار پول بيزبون پياده بشم. ولي بعد كه دنبالش رو گرفتم فهميدم كه اصلا نيازي نبوده كه من اين تست رو بدم، چون ايران در ليست كشورهاي مورد نياز نبوده. و پيگيري كردم كه پولم رو پس بدن. چند صفحه قبل توضيح بيشتر دادم در اين مورد.
(and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
براي MMR يا Td يا هپاتيت يا به طور كلي هر واكسني كه طبق استانداردهاي پزشكي بيش از يك دوز تزريقي نياز داره، جوري برنامه ريزي كنيد كه همه تزريق ها رو در ايران انجام بديد. وگرنه وقتي كه رفتيد آمريكا، دانشگاهتون وادارتون مي كنه دوزهاي باقيمونده رو همونجا بزنيد كه خيلي گرونتر از ايران تموم ميشه براتون. حتي اجبار دانشگاه هم نباشه، شما به هر حال وقتي قسمتي از كار ايمن سازي رو انجام ميديد، همين ايران تمومش كنيد. بحث سلامتي خودتونه.
ویرایش توسط Mehrad : July 15th, 2013 در ساعت 12:32 PM
(and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)