نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1139

موضوع: UNDERGRADUATE Admission and Visa for USA

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

پیش فرض پاسخ : UNDERGRADUATE Admission and Visa for USA

نقل قول نوشته اصلی توسط Jamaliali نمایش پست ها
    به نظر من معدل بیشتر از SAT مهم نباشه کمتر هم مهم نیست.
    کسی که پایین 18 باشه معدلش تقریبا میتونه رو دانشگاه های خوب کاملا خط بکشه.
    ببینید این بحث خیلی بحث مفصلیه که کدوم معیار توی پذیرش مهم تره و کدوم کمتر اهمیت داره. توی فروم هم بگردید، میبینید که بین بچه های grad هم همین بحث هست که مثلاً GRE مهم تره یا مقاله یا...

بله! همه چیز مهمه. همه چیز. مثلاً من توی فرم های دانشگاه پرینستون دیدم که نوشته بود فیلم مورد علاقه تون چیه؟!! اما خوب واقعاً خیلی منطقی نیست که فکر کنید اهمیت اون از 1% بیشتره...
    شما باید حداکثر تلاشتون رو بکنید که هیچ چیزی رو از دست ندید. و این شامل معدل خوب آوردن هم میشه.

اما حالا این بحث که معدل چقدر مهمه: من فکر میکنم که شما اشتباه میکنید. و با تمام احترامی که برای شما قائلم، ازتون میخوام که اینقدر رادیکالی حرف نزنید. چون اگه یه نفر بیاد این پست رو بخونه و تجربه هم نداشته باشه؛ فکر میکنه که رفتن به دانشگاه های خوب آمریکا چه کار غیرممکنیه...
    چرا این حرف شما اشتباهه:
    اولاً که بگم که من درک میکنم که چرا شما این حرف رو میزنید. خود من تعداد زیادی رزومه ی بچه هایی که توی دانشگاه ها TOP رو قبول شدم دیدم و میدونم که چقدر معیار های نمره ای(عددی) مثل SAT و GPA مهمن. اما اونا رزومه ی بچه های آمریکایی هستن. دانشجوهای خارجی بحثشون جداست...
    دوماً: معدل 18 اصلاً معدل بدی نیست. بله. توی ایران ممکنه یه مقدار پایین باشه. اما همچنان توی جدول A محسوب میشه.
    سوماً: این فقط برای ما ایرانی ها نیست. بلکه برای همه ی internationalها صادقه: معدل برای دانشجوهای international خیلی معیار مهمی نیست. (مهم هست. نه به مهمیه SAT)
    دلیلش چیه: دلیلش اینه که دانشگاه میخواد بیاد دانش آموزا رو با هم مقایسه کنه و بهترین ها رو انتخاب کنه. حالا وقتی؛ نه درس های شما و نه طرح درس شما با یه بچه ی مثلاً هندی یا پاکستانی یکی نبوده؛ چه شکلی دانشگاه میاد و شما رو با هم مقایسه کنه؟ طبیعیه که GPA اولین انتخابش نیست. و معیارهای مثل SAT/ACT یا باقی standardized testها انتخاب های بهترین...

بازم از بچه هایی که اول پروسه ان یا تصمیم دارن بعدها اپلای کنن میخوام که همه چیز رو جدی بگیرن. چون همه چیز مهمه. اما اگه دیگه پروسه رو شروع کردید و میخواید ببینید کدوم معیار مهم تره، حداقل یه نگاهی به جدول زیر بندازید:
    http://en.wikipedia.org/wiki/College...ate_applicants
    یا یه نگاهی به profile قبول شده ها توی دانشگاه ها بندازید؛ میبینید که SAT اینقدر مهمه که نگو و نپرس...

موفق باشید...

------
    عزیزان: من توی این پست هم اشاره کردم که درباره ی دانشگاه ها ایالتی (و در بعضی موارد دانشگاه های خصوصی ای که به خارجی ها فاند نمیدن)، برای خارجی ها SAT یا اجباری نیست، یا waive کردنش خیلی شانس پذیرش شما رو کم نمیکنه...
    دقت کنید که در مواردی که شما SAT رو submit نمیکنید؛ معدل مهم تر میشه. دلیلش هم واضحه. وقتی که شما SAT نمیدید، دانشگاه میاد و سعی میکنه با چیزای دیگه درباره ی شما تصمیم بگیره؛ که همین باعث میشه معیار های دیگه از جمله GPA مهم تر یشن....
    ویرایش توسط mjfadaee : July 19th, 2013 در ساعت 12:31 AM
    Apply A to Z - Undergraduate
    راهنمای کامل برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های آمریکا در مقطع لیسانس
    این اکانت غیرفعال می باشد. لطفاً پیغام خصوصی ندهید.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)