نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 594

موضوع: تحصيل در مكزيك

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

پیش فرض پاسخ : تحصيل در آمريكاي مرکزی و جنوبی | شیلی | برزیل | آرژانتین و ...

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1983 نمایش پست ها
    از اطلاعات بسیار کاملتون ممنونم
    ولی فقط از ایمیل سفارت ایران که یاهو هستش خیلی تعجب کردم!!!
    فکر نمیکنین این صحیح باشه:
    iranemb.mex@mfa.gov.ir
    اینم سایتشه:
    http://mexicocity.mfa.ir/
    دوست خوبم راستش ما هم تعجب می کردیم
    سفارت ایران در مکزیک سایتی نداره ایمیل همونی هست که نوشتم برای همین اینجا گذاشتم
    من هیچ وقت از سفارت با آدرسی که شما گذاشتید ایمیل دریافت نکردم و همه ایمیل ها با ایمیل یاهو می اومد
    شماره ها و سایر اطلاعت رو با سرچ توی گوگول هم می تونید پیدا کنید .اما این ایمیل رو جای پیدا نمی کنید با همین ایمیل ایرانیان مقیم مکزیک رو به رویداد های سفارت دعوت می کنند.

این سایت وزارت امور خارجه مکزیک هست ببین حتی توی اینم ایمیل جی میل و ایمیل که شما گذاشتی رو نوشته اما از ادرس سایت خبری نیست.

به هر حال تلفن اگر میزنید با خانم مریم صحبت کنید این خانم ایرانی نیستن اما فارسی حرف می زنن و خیلی بهتون کمک خواهد کرد فقط آهسته حرف بزنید متوجه بشه چی می گید.اگر هم اینگلیسی یا اسپانیای حرف می زنید مشکل ندارید .ایمیل رو هم ایشون پاسخ می دن.

هر وقت هم برید سفارت با گرمی ازتون استقبال می کنند.(ازین باید تعجب کنید) معمولا هم با چای و شیرینی پذیرایی می شید .سفارت ساختمونی زیبا در یکی از محله های خوشگل شهر مکزیکو سیتی هست .من که هر وقت می رفتم سفارت کلی احساس در وطن بودن بهم دست می داد
    ویرایش توسط venoous : July 20th, 2013 در ساعت 12:06 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)