از دوستانی که اقدام کردن کی واسه فال 2013 یا ژانویه 2014 دانشگاه سایمون فریزر پذیرش گرفته؟
از دوستانی که اقدام کردن کی واسه فال 2013 یا ژانویه 2014 دانشگاه سایمون فریزر پذیرش گرفته؟
Hi All,
I will become a graduate student at "University of Waterloo" in Sep. 2013. in Mathematical Statistics
به تاپیک زیر مراجعه کنید
کسانی که از دانشگاه Simon Fraser پذیرش دارند و عازم هستند
منم ارشد برنامه ريزي شهري هستم،مي خوام براي phd اقدام كنم.شما چه دانشگاهي را مد نظر دارين؟
سلام
من هم فوق بیوتکنولوژی از دانشگاه صنعتی اصفهانم
آیلتس 7
معدل فوق 18/8
و راستش تازه شروع کردم به گشتن توی سایت دانشگاهها، خوشحال میشم از راهنمایی دوستان واسه گرفتن بورسیه استفاده کنم
سلام دوستان
من هم در صدد اپلای برای کانادا هستم و اصلاً نمی دونم باید چکار کنم خوشحال می شم اگه منو راهنمایی کنین
کامپیوتر - نرم افزار خوندم و می خوام برا ارشد اپلای کنم
دوستان منم مي خوام اقدام کنم انگار اگه دوباره تصميمم تغير نکنه براي انتخاب کشور!!!!!
براي مستر در رشته ي هوا فضا مي خوام اپلاي کنم
سلام دوستان می خواستم بپرسم که آیا گرفتن حق تحصیل در دانشگاه های خوب دنیا فقط برای دانشجویان دانشگاه های تهران و دیگر شهر های بزرگ است؟من دانشجوی رشته مکانیک دانشگاه دولتی اراک هستم و الان 2 ترم خوندم با معدل 15.5 آیا امیدی هست که بتونم برای ارشد یا دکتری بورس بگیرم برای دانشگاه های خوب؟یا فایده ای ندارد؟در صورت امکان لطفا راهنمایی کنید که با ید چکار کنم و از کجا شروع کنم.با تشکر
سلام دوستان می خواستم بپرسم که آیا گرفتن حق تحصیل(وهمچنین فاند) در دانشگاه های خوب دنیا فقط برای دانشجویان دانشگاه های تهران و دیگر شهر های بزرگ است؟من دانشجوی رشته مکانیک دانشگاه دولتی اراک هستم و الان 2 ترم خوندم با معدل 15.5 آیا امیدی هست که بتونم برای ارشد یا دکتری بورس بگیرم برای دانشگاه های خوب؟یا فایده ای ندارد؟در صورت امکان لطفا راهنمایی کنید که با ید چکار کنم و از کجا شروع کنم.با تشکر
علاقه مندی ها (Bookmarks)