نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 61 از 114 نخستنخست ... 11515253545556575859606162636465666768697071111 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 601 تا 610 , از مجموع 1139

موضوع: UNDERGRADUATE Admission and Visa for USA

پیش فرض پاسخ : UNDERGRADUATE Admission and Visa for USA

نقل قول نوشته اصلی توسط iFoad نمایش پست ها
    دوستان واقعاً ممنونم از پاسخ گويي
    سوأل ديگه اي دارم : آيا مي شه به يكي از دانشگاهايي كه احتمال پذيرشمون بالاست بريم و بعد از يكي دو ترم و نشون دادن شايستگي و انجام پژوهش و ... به دانشگاهاي مطرح تر transfer كنيم ؟ ( بين مقطعي ) نسبت به اين كه مستقيم اپلاي كنيم راحت تره ؟ ( طبيعتاً خودم فكر كردم كه شرايط بهتري مي تونه داشته باشه ! ) شدنيه ؟
    با تشكر فراوان
    نسبت به اپلای مسقیم نه. (در 90% دانشگاه هایی که financial aid به internationalها میدن: راحت تر نیست.)
    راحت تر نیست یعنی اینکه admission rateشون و البته تعداد دانشجوهایی که میگیرن پایین تر و کمتره (در 90% موارد). حالا شاید با توجه به شرایط شما راحت تر باشه؛ حالا به هر دلیلی... ولی اصلاً نشدنی و غیرممکن نیست.

لطفاً رجوع کنید به Apply A to Z - صفحه ی 62.

هچنین:
    Transfer Students - College Confidential
    Apply A to Z - Undergraduate
    راهنمای کامل برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های آمریکا در مقطع لیسانس
    این اکانت غیرفعال می باشد. لطفاً پیغام خصوصی ندهید.

Junior Member

با سلام من فوق دیپلم مدیریت دولتی و لیسانس نرم افزار کامپیوتر دارم 26 سالمه سربازی معاف شدم .
    مدرک زبان ندارم.
    به نظر شما برای کدوم دانشگاه امریکا اقدام کنم ؟
    ایا شانسی دارم ؟
    برای واریز شهریه باید شهریه 1 سال رو کامل واریز کرد ؟ هزینه زندگی و ... باید داشت ؟
    تو صفحه اول سایت هزینه زندگی و شهریه رو زده 25 هزار دلار در سال من این مبلغ رو میتونم جور کنم برا سال اول . یه مورد دیگه که یکی از اشنایان من اونجاست ( پسر عمو ) که برا زندگی و ... میتونم برم پیشش
    در مورد
    financial aid هم اگه میشه یه توضیحی بدید .
    ممنون میشم جواب بدید

Junior Member

دوستان من يه رابطه تو مثلث خيام ( شما چي مي گيد ؟ :دي بسط نيوتن ؟ :دي جمشيد كاشاني ؟ :دي پاسكال ؟ :دي ) پيدا كردم
    فعلاً كاربردي براش پيدا نكردم ، اما خيلي دارم روش كار مي كنم ، احتمالاً در سطح اول بشه بتونم يه كاربردي براش بنويسم
    اين كمك مي كنه به پذيرش ؟ خب خودم فكر كردم يه نوع خلاقيت ـه ، مثلث خيام هم خيلي معروف و مهمه !تو رزومه بايد بنويسم ؟
    با تشكر فراوان

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mjfadaee نمایش پست ها
    نسبت به اپلای مسقیم نه. (در 90% دانشگاه هایی که financial aid به internationalها میدن: راحت تر نیست.)
    راحت تر نیست یعنی اینکه admission rateشون و البته تعداد دانشجوهایی که میگیرن پایین تر و کمتره (در 90% موارد). حالا شاید با توجه به شرایط شما راحت تر باشه؛ حالا به هر دلیلی... ولی اصلاً نشدنی و غیرممکن نیست.

لطفاً رجوع کنید به Apply A to Z - صفحه ی 62.

هچنین:
    Transfer Students - College Confidential
    ببخشيد ، يه سوأل ديگه ، چرا راحت تر نيست ؟ يعني اگه اينكارو كنيم ( اول بريم يه دانشگاه سطح پايينتر ، بعد ترنسفر كنيم به دانشگاه مطرح مورد نظر ) ديگه international محسوب نمي شيم ؟
    سوأل كلي من اين بود كه آيا از نظر پذيرش راحت تر مي شه ؟ ( نه از نظر مالي )
    مثلاً ، اول من پذيرش بگيرم به يه دانشگاهي كه مي دونم اپلاي مي كنن ، بعدش برم اون دانشگاهي كه مي خوام ! نسبت به اين كه مستقيم واسه اون دانشگاه مطرحي كه مي خوام برم اپلاي كنم راحت تره ؟
    شرمنده كه انقدر مي پرسم
    با تشكر فراوان

ببخشيد ، يه سوأل ديگه ، چرا راحت تر نيست ؟ يعني اگه اينكارو كنيم ( اول بريم يه دانشگاه سطح پايينتر ، بعد ترنسفر كنيم به دانشگاه مطرح مورد نظر ) ديگه international محسوب نمي شيم ؟
    سوأل كلي من اين بود كه آيا از نظر پذيرش راحت تر مي شه ؟ ( نه از نظر مالي )
    مثلاً ، اول من پذيرش بگيرم به يه دانشگاهي كه مي دونم اپلاي مي كنن ، بعدش برم اون دانشگاهي كه مي خوام ! نسبت به اين كه مستقيم واسه اون دانشگاه مطرحي كه مي خوام برم اپلاي كنم راحت تره ؟
    شرمنده كه انقدر مي پرسم
    با تشكر فراوان
    international یعنی international! هر کار کنید international محسوب میشید... (مگر اینکه greencard یا... بگیرید...)
    من سوالتون رو فهمیدم. جوابی که دادم هم از نظر پذیرش بود...

بازم اگر به اون دو تا منبعی که گفتم رجوع کنید؛ جوابتون رو کامل تر میگیرید...
    Apply A to Z - Undergraduate
    راهنمای کامل برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های آمریکا در مقطع لیسانس
    این اکانت غیرفعال می باشد. لطفاً پیغام خصوصی ندهید.

ApplyAbroad Guru

دوستان من يه رابطه تو مثلث خيام ( شما چي مي گيد ؟ :دي بسط نيوتن ؟ :دي جمشيد كاشاني ؟ :دي پاسكال ؟ :دي ) پيدا كردم
    فعلاً كاربردي براش پيدا نكردم ، اما خيلي دارم روش كار مي كنم ، احتمالاً در سطح اول بشه بتونم يه كاربردي براش بنويسم
    اين كمك مي كنه به پذيرش ؟ خب خودم فكر كردم يه نوع خلاقيت ـه ، مثلث خيام هم خيلي معروف و مهمه !تو رزومه بايد بنويسم ؟
    با تشكر فراوان
    مطمئنید چیزیه که کس دیگری قبلا پیداش نکرده؟ خیلی بعیده. اول با یکی از استادهای ریاضی دانشگاههای معتبر مثل شریف یا تهران صحبت بکنید که مطمئن بشید وقتتون رو تلف نمیکنید.

Junior Member

دوستان من در مورد اسپانسر ایمیل زدم به دانشگاه که میخوام برم و اونا گفتن که ما این مدرکو نمیگیریم و شما بعد پرداخت دیپوزیت باید به موسسه disa مراجعه کنید.

الان یکی توضیح بده که من برای گرفتن پدیرش چه مدارکی رو باید پست کنم به آدرس دانشگاه

Junior Member

من براشون ایمیل زدم که برای بنک استیتمنت میشه حساب بانکی پدر و مادرم رو ارائه کنم چون پولاشون تو دو حساب جداگونه هست و نمیشه یه حساب کردش. بعد اونا گفتن برای اپلای اصلا بانک استیتمنت ما لازم نداریم اون برای بعد آپلایه.

الان میخوام بدونم چی پست باید کرد برای دانشگاه

Junior Member

من فکر کردم اونا از من استیتمنت بانکی میخوان اما گفتن نمیخوان. همون دانشگاه penn state. یعنی من الان فقط تافل و دیپلم و پیش و هزینه اپلای رو بفرستم براشون

سلام.. خوشحالم که این فروم داره جلو میره.. چند تا سوالی دارم که البته یچیزایی تو فروم گفته شد که من خوب متوجه نشدم..
    من الان میخوام برای کارشناسی IT اقدام کنم و دیپلم دارم اما پیش دانشگاهی ندارم ولی الان دانشجوی ترم 2 ام البته جا هم داره که بگم معدل زیاد چشمگیری هم ندارم.. و اینکه در مورد حساب بانکی اصلاً مشکلی ندارم و هم حساب خودم جوابگوشون هست و هم شرکت های پدرم.. البته مشکل سربازی ندارم اما رزومه کاری قوی ای دارم.. هنوز امتحان SAT ندادم اما تصمیم دارم که برای امتحانش اقدام کنم.. میخواستم برای دانشگاه هوستون (Houston) اقدام کنم.. چطوری میتونم شانسمو برای پذیرش بالا ببرم؟
    Don't Give up

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)