صفحه 40 از 92 نخستنخست ... 30313233343536373839404142434445464748495090 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 391 تا 400 , از مجموع 911

موضوع: آرشیو شده : ارزیابی مدارک ( Assessment ) استرالیا و مسائل مرتبط - تا سال 2015

Junior Member

پیش فرض پاسخ : ارزیابی مدارک ( Assessment ) استرالیا و مسائل مرتبط

سلام دوستان
    من لیسانس ریاضی کاربردی دارم و سال 86 فارغ التحصیل شدم
    از سال 83 (در حین تحصیل)تا سال 90 به مدت 7 سال تدریس داشتم در دو مقطع راهنمایی و دبیرستان
    (فقط برای شش ماهش بیمه دارم)
    سوال اول)
    آیا می تونم برای 2414 SECONDARY SCHOOL TEACHERS اقدام کنم؟
    از سال 88 در رشته MBA مقطع فوق لیسانس پذیرفته شدم(مجازی)
    و به دلیل ماهیت مجازی بودن دانشگاه، همچنان به تدریس ریاضی ادامه دادم
    سوال دوم:
    آیا این 7 سال به عنوان سابقه محسوب می شه؟(لا اقل به صورن پارت تایم)؟
    .............
    ضمنا من از تیر 90(یعنی دقیقن پارسال) به استخدام یک شرکت دولتی درآمدم و سمتم هست:
    Training and Development Manager (مدیر آموزش و توسعه)
    و از مهر 90 هم مدرس دانشگاه در رشته مدیریت هستم
    با توجه به اینکه در لیست SOL هیچ اسمی از رشته Training and Development Manager برده نشده اما اینجا :
    http://www.articlesbase.com/immigrat...l-6656835.html
    نوشته که مهاجرت برای این شغل آسانتر و شرایطش بهتر می شه
    حتی اینجا هم : http://www.immi.gov.au/asri/a-z.htm اسمش توی لیست مشاغل اومده با عنوان "Training and Development Professional"
    سوال سوم:
    آیا می تونم امیدوار باشم که رشته من مورد نیاز هست؟
    (البته می دونم که سابقه کار مرتبط بالای سه سال مورد نیازه)

سلام به همه دوستان
    براي ارسال مدرك آيلتس براي Engineers Australia بايد آدرس كدوم قسمتشون را بديم.آدرس زير درسته؟
    Engineering House
    11 National Circuit
    Barton ACT 2600
    Email: memberservices@engineersaustralia.org.au

ممنون

Junior Member

electrical اسس شديد يا electronics؟ من از دانشگاه ازاد كرج هستم با معدل 13 و 6.5 سال سابقه PLC

Junior Member

من 25 آپریل برای acs درخواست ارزیابی مدارک دادم. لیسانس مهندسی نرم افزار تهران مرکز معدل 13.57 و فوق مهندسی IT دانشگاه شیراز معدل 17.75 و 8 سال سابقه کار در یک بانک دولتی رشته مورد درخواست مهندسی نرم افزار توی این مدت بابت معدل و کم شدن سابقه کار که دوستان عنوان کرده بودند بسیار نگران بودم. دقیقا در 22 جولای وضعیت پرونده از with assesor به in progress تغییر کرد و در 24 جولای یعنی دقیقا سه ماه از تاریخ ارسال جواب اسس اومد. ولی هم لیسانس هم فوق و هم سابقه کارم کامل و مرتبط ارزیابی شد، پس مطمئن باشین قانون کلی در ارتباط با دیپلم ارزیابی شدن معدل زیر 14 و کم کردن سابقه توسط ACS وجود ندارد

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط solero نمایش پست ها
    من 25 آپریل برای acs درخواست ارزیابی مدارک دادم. لیسانس مهندسی نرم افزار تهران مرکز معدل 13.57 و فوق مهندسی IT دانشگاه شیراز معدل 17.75 و 8 سال سابقه کار در یک بانک دولتی رشته مورد درخواست مهندسی نرم افزار توی این مدت بابت معدل و کم شدن سابقه کار که دوستان عنوان کرده بودند بسیار نگران بودم. دقیقا در 22 جولای وضعیت پرونده از with assesor به in progress تغییر کرد و در 24 جولای یعنی دقیقا سه ماه از تاریخ ارسال جواب اسس اومد. ولی هم لیسانس هم فوق و هم سابقه کارم کامل و مرتبط ارزیابی شد، پس مطمئن باشین قانون کلی در ارتباط با دیپلم ارزیابی شدن معدل زیر 14 و کم کردن سابقه توسط ACS وجود ندارد
    دوست عزیز شما فوق لیسانس داشتیم معلومه راحت امتیاز 15 رو میگرین
    لیسانس هم بستگی به ریز نمرات و دانشکاه می تونه لیسانس یا فوق دیپلم حساب بشه.
    تمامی سوابقتون هم توی اوت جواب ACS حساب می شه اما الان تمامی جواب های اخیریه خط بهش اضافه شده که نوشته سوابق کاری شما پس از فلان تاریخ به شرح زیر حساب شده است

مثلا تمامی سوابقتون رو نوشته که مثلا از 2005 بوده تا 20013 بعد تو اون خط نوشته سوبق پس از جولای 2010 به عنوان سوابق حرفه ای حساب شده است.

شما جوابت رو نگاه کن ببین اون تاریح رو واست جند زده و همه ی سوابق بعد از اون تاریخ هست یا مثلا 2 سالش غیر حرفه ای حساب شده؟

تو جواب من هم مدرک و تمامی سوابق کارم مرتبط بود اما مسئله اون تاریخیه که جدیدا تو حواب اضافه کردن

به گفته ی خودشون دیاک این رو خواسته اما هنوز دیاک چیزی رو اعلام نکرده...

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط IPsec88 نمایش پست ها
    دوست عزیز شما فوق لیسانس داشتیم معلومه راحت امتیاز 15 رو میگرین
    لیسانس هم بستگی به ریز نمرات و دانشکاه می تونه لیسانس یا فوق دیپلم حساب بشه.
    تمامی سوابقتون هم توی اوت جواب ACS حساب می شه اما الان تمامی جواب های اخیریه خط بهش اضافه شده که نوشته سوابق کاری شما پس از فلان تاریخ به شرح زیر حساب شده است

مثلا تمامی سوابقتون رو نوشته که مثلا از 2005 بوده تا 20013 بعد تو اون خط نوشته سوبق پس از جولای 2010 به عنوان سوابق حرفه ای حساب شده است.

شما جوابت رو نگاه کن ببین اون تاریح رو واست جند زده و همه ی سوابق بعد از اون تاریخ هست یا مثلا 2 سالش غیر حرفه ای حساب شده؟

تو جواب من هم مدرک و تمامی سوابق کارم مرتبط بود اما مسئله اون تاریخیه که جدیدا تو حواب اضافه کردن

به گفته ی خودشون دیاک این رو خواسته اما هنوز دیاک چیزی رو اعلام نکرده...

IPsec88 عزیز خیلی ممنون از راهنماییتون من واقعاً اون خط را دقت نکرده بودم چون زیر اون خط نوشته بود 8 سال و دو ماه و شغل و کارفرمای منو نوشته بود برداشتم این بود که کامل حساب شده . میشه خواهش کنم جواب سوال منو بدین من دیروز EOI پر کردم کل سابقم را نوشتم این یعنی ادعای کذب کردم برم EOI را غیرفعال کنم؟ چطوری می تونم بفهمم که 8 سال را بنویسم یا سه سال رو؟

Junior Member

این رو توی جواب اسس من نوشته
    The following employment after July 2009 is considered to equate to work at an appropriately skilled level and relevant to 261313 (Software Engineer) of the ANZSCO Code.
    (Dates: 07/04 - 09/12 (8yrs 2mths

این یعنی 3 سال پس داستان خطی که نوشته 8 سال چیه؟
    از طرفی توی سایت DIAC این رو نوشته
    You can receive up to 20 points for having had a combination of overseas and Australian skilled employment in the last 10 years at the time you are invited to apply.
    To receive these points, you must have worked at least 20 hours of paid work per week and in your nominated skilled occupation, or a closely related occupation. This applies to employment in and/or outside Australia.
    The relevant authority that assessed your skills may also provide an opinion on your skilled employment experience. The department will consider this opinion when awarding points.

When determining whether your skilled employment is closely related to your nominated occupation, the department will refer to theAustralian and New Zealand Standard Classification of Occupations.

این به معنی اینه که این نظر ارزیاب هست و دیاک این را مد نظر قرار می دهد ولی ننوشته جواب نهاییه؟

Junior Member

دوستان سلام یک نکته در ارتباط با ارزیابی مدرکم که
    لیسانس مهندسی نرم افزار تهران مرکز معدل 13.57 بوده متوجه شدم چون ننوشته بود Diploma من فکر کردم لیسانس ارزیابی شده الان که تحقیق کردم فهمیدم یک level بالاتر از Diploma ارزیابی شدم ولی یک level پایین تر از bachelor
    در ارزیابی من نوشته
    Your Bachelor of Science from Islamic Azad University completed July 2004 has been assessed as comparable to an AQF Associate Degree with a major in computing

چیزی که در مورد Associate Degree پیدا کردم
    Graduates at this level have a broad knowledge and advanced skills for skilled professional work.
    Time:
    • 2 years

http://en.wikipedia.org/wiki/Austral...ions_Framework

level یا سطح Associate Degree شماره 6 است و سطح bachelor شماره 7 است سطح بعدی Graduate diploma و Bachelor degree with honours است

Junior Member

سلام دوستان،
    آيا شما تا حالا نمونه اي ديديد که براي مثال دانشگاه توي سکشن 2 (آزاد تهران جنوب) و معدل زير 14 باشه ولي به عنوان ليسانس ارزيابي شده باشه؟
    ممنون

Member dr_saeid آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    کامپیوتر - نرم افزار

دوستان لطفاً منو راهنمایی کنید

با توجه به اینکه ACS چهار سال اول سابقه کارم رو قبول نکرده و فقط از آگوست 2008 به بعد رو قبول کرده
    من هم نامه سابقه کارم تا مارچ 2013 بوده که میشه حدود 4 سال و 8 ماه. ولی تا چند روز آینده (یعنی اوایل آگوست) میرسه به 5 سال که بتونم 10 امتیاز رو بگیرم

حالا به نظرتون درخواست Review بدم تا سابقه کارم بیشتر بشه و پنج سال برسه؟ یا خود دیاک تا روز تشکیل پرونده و لاج حساب میکنه؟

ممنون میشم کمکم کنید

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)