بعد اون واکسن هایی که قبلا زدیم چی؟ دوباره باید بزنیم؟ ( کارتشو ندارم فکر کنم)
یا مثلا اگه قبلا اوریون گرفته باشم باید دوباره واکسنش رو بزنم؟
بعد اون واکسن هایی که قبلا زدیم چی؟ دوباره باید بزنیم؟ ( کارتشو ندارم فکر کنم)
یا مثلا اگه قبلا اوریون گرفته باشم باید دوباره واکسنش رو بزنم؟
من هنوز جواب اینو نگرفتم ولی الان کارت واکسن سال 82 83 رو پیدا کردم که روش نوشته هپاتیت و توام ( کزاز و دیفتری).
الان دوباره باید این 3 تارو بزنم یا اوکی هست؟
اوریون و آبله مرغون رو هم قبلا گرفتم. چیکار کنم اونارو؟
بچه ها لطفا جواب اینارو بدیم. من واقعا وقت ندارم تمام صفحات رو بخونم فردا هم می خوام برم بزنم.
مرسییی
در مورد هپاتيت كه اگر سه تا دوز زديد، بايد تو وارد فرم دانشگاه كنيد. TDap هم كه 10ساله هست و شما سال 82 83 زديد و نيازي نيست بزنيد. مننژيت بايد بزنيد، MMR هم بايد دو تا دوز بزنيد، يكي سال 82 كه تو طرح سراسري براي همه زدن و يكي هم بايد جديد بزنيد
اوريون جدا نيست (منم گرفته بودم)، با همون سرخك و سرخجه توي MMR ميزنن ولي آبله مرغان نميدونم
TDap همون کزاز و دیفتری و سیاه سرفه هست؟
تو این کارت واکسن که مال سال 82 83 هست فقط نوشته هپاتیت کزاز و دیفتری که سه دوز هست. یعنی اینارو با هم زدم. پس اینارو دیگه نزنم؟ بعد سیاه سرفه تو این کارت نیست که! اون رو چبکار کنم؟
MMR یعنی سرخک سرخچه و اوریون رو یادم نیست 82 زده باشم که! کارتی هم ازش ندارم. چیکارش کنم؟
Tdap شامل سياه سرفه هم هست:
http://www.cdc.gov/vaccines/who/teen...ines/tdap.html
چيزي كه توي پاستور ميزنن Td هست كه فقط ديفتري و كزاز هست. اين هم اطلاعات در مورد واكسن سياه سرفه براي بزرگسالان
http://www.cdc.gov/pertussis/vaccines.html
(and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.
دوستان کسی میدونه الان که تابستونه جایی هست واکسن آنفولانزا داشته باشه؟
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.
لطفا قبل از طرح سوال، از قابلیتی که فروم در اختیار شما گذاشته و اسمش "جـسـتـجـو" است، استفاده نمائید!!
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
علاقه مندی ها (Bookmarks)