صفحه 110 از 191 نخستنخست ... 1060100101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120160 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,091 تا 1,100 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

نقل قول نوشته اصلی توسط Sasiii نمایش پست ها
    با تشکر از توضیحات خیلی کامل دوست خوبمون ProspectiveStu
    باید بگم که دوستان گویا "کارت واکسن" همه تو پرونده مدرسه اشون هست. من امروز رفتم و از مدرسه گرفتم (مدیر مدرسه از دیدن من یه عالمه ذوق کرد! خودم هم کلی خوشحال شدم از دیدن مدرسه بعد 7 سال!).

من متولد 67 هستم و این واکسن ها رو زدن به من:
    سرخک، BCG، فلج اطفال، سه گانه (کزاز دیفتری سیاه سرفه) و سال 81 دوگانه (کزاز دیفتری) از این جهت گفتم که شما هم اگه متولد همین سال و حوالی اون باشید این واکسن ها رو دریافت کردید.

بعد از اون رفتم مرکز بهداشت آزادگان اردبیل (خیابون حافظ) و واکسن هپاتیت ب و MMR زدم. پول هم نگرفتند!

حالا یه سوال:
    1- خانومه گفت که MMR یک دوز هست. اما من اینجا و تو سایت دانشگاه دیدم که گفته دو دوز باید باشه! چی کار کنم حالا؟
    2- این واکسن ها رو روی یه کارت واکسن خالی و فارسی وارد کرد. کارت واکسن بین اللملی چیه و از کجا میشه گیر آورد؟؟ اونطور که ProspectiveStu عزیز فرمودند میشه از حلال احمر گرفت؟ حتی حلال احمر اردبیل؟ پدرم پزشک هست و احتمالا می تونه قانعشون کنه که واکسن های من رو وارد کارت بین المللی کنه، اما به شرطی که همچین کارتی داشته باشه.
    3- خیلی ها اینجا و مسئول بهداشت می گفت که یه فرمی از دانشگاه بگیری و بیاری ما مهر کنیم. من همچین فرمی پیدا نمی کنم از دانشگاه فقط این لینک رو پیدا کردم:
    http://engemannshc.usc.edu/medical/immunization-clinic/required/
    ممنونم. اون قسمت که در مورد گرفتن کارت واکسن از مدرسه بود خیلی به درد بخور بود.
    1- شما به اون خانمه بگید که دانشگاه گفته که باید دو دوز بزنید و مسوولیتش با خودتونه. من هم به اون کسی که بهم واکسن گفت همین و فرم دانشگاه را بهش نشون دادم گفتم و قبول کرد.
    2- شما تاریخ همه ی واکسن هایی که می دونی لازمه توی فرم زرد رنگ وارد بشه را به میلادی تبدیل کن خودت و همراه با کارت واکسن بزرگسالی (که سفید هست) را ببر هلال احمر و بهشون بگو که توی کارت واکسن بین المللی (زرد رنگ) وارد کنند.
    نکته: کارت بین المللی واکسن را فقط هلال احمر های مرکز های استان ها دارند و بعضی از شهر های کوچک و پر جمعیت دیگه. پس اگه توی شهر شما هلال احمر کارت واکسن بین المللی نداره برید هلال احمرِ مرکز استان.
    3- اینطوری که من دیدم دانشگاه شما هم مثل خیلی از دانشگاه های دیگه فرم خاصی را نداره برای واکسیناسیون. بنابراین در خصوص واکسن ها با همون کارت بین المللی واکسن مشکل شما حل می شه.

Junior Member

بچه ها آیا نیازه f2 هم واکسن بزنه؟؟؟

ApplyAbroad Guru smonabav آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط nbaa نمایش پست ها
    بچه ها آیا نیازه f2 هم واکسن بزنه؟؟؟
    واکسن زدن F2 برای دانشگاه اهمیتی نداره ولی زدنش هیچ ضرری نداره،حداقلش در برابر یکسری بیماری ها مقاوم میشه، ضمن اینکه اگر احیانا لازم بشه این واکسن ها رو در امریکا بزنه، گرون در میاد!!
    لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.

لطفا قبل از طرح سوال، از قابلیتی که فروم در اختیار شما گذاشته و اسمش "جـسـتـجـو" است، استفاده نمائید!!
    اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک

سلام،
    یه سوال که شاید کمی مسخره به نظر برسه، ولی واکسن زدن در ایران اجباریه؟ یعنی موقع ورود چک می کنن؟ چون یک نفر گفت که با بیمه دانشگاه، می شه توی آمریکا مجانی زد!

ممنون

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط alk نمایش پست ها
    من آزمایشگاه قلهک و ... پرسیدم، گفتن واسه ما کوانتی فرون PCR هستش. این دیگه چه نوعش؟
    من فقط اینا رو میدونم QFT-G QFT-GIT T-SPOT که هست. اطلاعی دارید شما؟

بازم ممنون
    برای من که تویه جواب ازمایش همین ازمایشگاه نوشته Quanitferon-TB- GOLD

ApplyAbroad Veteran
    hope آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط jazayeri نمایش پست ها
    سلام،
    یه سوال که شاید کمی مسخره به نظر برسه، ولی واکسن زدن در ایران اجباریه؟ یعنی موقع ورود چک می کنن؟ چون یک نفر گفت که با بیمه دانشگاه، می شه توی آمریکا مجانی زد!
    ممنون
    فرودگاه كاري به واكسن نداره، health center دانشگاه چك ميكنه.

درود به دوستاي گلم.
    من 2 روز پيش واكسن MMR رو در درمانگاه بهرداد زدم و بعدا ديدم پاستور از روي مداركي كه دادم يه نوبت هم مال سال 82 رو وارد دفترچه ام كرده. سوالم اينه منكه نميدونستم به دكتر بگم و اون به خيال اينكه نوبت اوله بهم واكسن زده دو نوبيت از نظر دوز و مسائل ديگه شبيه همند؟ من نيازه دوبراه يك ماه ديگه برم بزنم اثر اون سال 82 از بين نرفته؟
    دكتر بهم گفت امروز هر چي واكسن داري بزن از فردا تا 1 ماه مجاز نيستي واكسن ديگه ايي بزني. ضمنا گفت 6-11 روز ديگه ممكنه تب كني كه هر 4 ساعت دو تا استامينوفن بخور. و ممكنه لكه هاي قرمز بزنه بدنت اگر رنگ ديگه ايي بود به پزشك مراجعه كن. لطفا بگيد شما هم اين موارد رو داشتيد؟ من تا يك ماه ديگه واكسني نزنم؟

بدرود
    creativity is the residue of time wasted

Member
    رشته و دانشگاه
    electronic engineering

ممنون از راهنمایی بچه ها. بالاخره واکسنها را پیدا کردم. دانشگاه فقط واکسن های زیر را میخواد.میشه راهنماییم کنین کجا میتونم برم : Measles , Mumps , Rubeola , Rubella

نقل قول نوشته اصلی توسط AlbertEinstein نمایش پست ها
    درود به دوستاي گلم.
    من 2 روز پيش واكسن MMR رو در درمانگاه بهرداد زدم و بعدا ديدم پاستور از روي مداركي كه دادم يه نوبت هم مال سال 82 رو وارد دفترچه ام كرده. سوالم اينه منكه نميدونستم به دكتر بگم و اون به خيال اينكه نوبت اوله بهم واكسن زده دو نوبيت از نظر دوز و مسائل ديگه شبيه همند؟ من نيازه دوبراه يك ماه ديگه برم بزنم اثر اون سال 82 از بين نرفته؟
    دكتر بهم گفت امروز هر چي واكسن داري بزن از فردا تا 1 ماه مجاز نيستي واكسن ديگه ايي بزني. ضمنا گفت 6-11 روز ديگه ممكنه تب كني كه هر 4 ساعت دو تا استامينوفن بخور. و ممكنه لكه هاي قرمز بزنه بدنت اگر رنگ ديگه ايي بود به پزشك مراجعه كن. لطفا بگيد شما هم اين موارد رو داشتيد؟ من تا يك ماه ديگه واكسني نزنم؟

بدرود
    من از دو نفر تو دو جای مختلف که واکسن بهم زدند پرسیدم مشکلی نیست که چند تا واکسن را دارم تو یک هفته می زنم و هر دو گفتند نه مشکلی نیست.

نقل قول نوشته اصلی توسط aida3241 نمایش پست ها
    ممنون از راهنمایی بچه ها. بالاخره واکسنها را پیدا کردم. دانشگاه فقط واکسن های زیر را میخواد.میشه راهنماییم کنین کجا میتونم برم : Measles , Mumps , Rubeola , Rubella
    همه ی این ها که فرمودید داخل واکسن MMR هست که تو پست های قبلی به طور مفصل در مورد اینکه کجا بزنید و چه کار کنید توضیح داده شده هرچند من توصیه می کنم واکسن های دیگه را هم بزنید برای پیشگیری.

ApplyAbroad Superstar houtcivil آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط jazayeri نمایش پست ها
    سلام،
    ممنون
    دوست عزیز
    اجباری نیست. شما میتونید این واکسن ها رو در آمریکا هم بزنید، اما هزینه زیادی رو در بر خواهد داشت.
    در هنگام ورود به آمریکا چک نمیشود.
    تا واکسن های مربوطه رو که دانشگاه براتون ذکر کرده است رو نزنید، دانشگاه شما رو بیمه نمیکند.
    موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)