نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 3525

موضوع: مشاوره به منظور برنامه ريزي براي آزمون IELTS!!!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    ApplyAbroad Superstar

پیش فرض پاسخ : مشاوره به منظور برنامه ريزي براي امتحان IELTS

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid133 نمایش پست ها
    سلام دوستان

لطفا " كمك كنيد !!!

من الان سطحم حدود 6 الي 6ونيم هست ولي در هر اسكيل نمره 7 ميخام(جنرال) .مشكل اصلي ريدينگ رايتينگ هست چون 2 اسكيل ديگر رو خودم مي تونم به 7 برسونم . به نظر دوستان معلم خصوصي بگيرم و زير نظر ايشون حتي هفته اي 1 جلسه بخونم يا اينكه خودم به تنهايي بخونم .كلا" بايد يكي منو پوش كنه (استاد يا پارتنر) وگرنه فكر نكنم خودم بخونم .جدا" گرفتن هر هسكيل نمره 7 كار سختيه ؟واقعا" شدني هست ؟
    دوست عزیز اگر اراده قوی داری برای گرفتن 7 در دو اسکیل ریدینگ و رایتینگ بنظر من 2 کار ضروری هست انجام بدی:
    1- کتاب writing with confidence را شروع کنی بطور کامل مطالعه کردن و تمریناش را حل کردن. این کتاب بصورت بنیادی این اسکیل را در شما تقویت می کنه بطوریکه حتی دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری زبان هم این کتاب را می خوانند. بنظر من اگر به مهارتها و تکنیکهای ارائه شده در این کتاب مسلط بشی تا نمره 9 هم میشه گرفت. توضیح خواهرم دانشجوی فوق زبان انگلیسی هست و خودشان دارند این کتاب را می خوانند و اساتید ایشان بسیار روی این کتاب تاکیید دارند. البته من تنبلی کردم یکمی از این کتاب را خواندم و 6.5 شدم.
    2- در مورد ریدینگ اگر 7 به بالا می خوای بنظر من مطالعه کتاب 3 جلدی active reading برای شما مثل نان شب مهم هست. زیرا این دوره 3 جلدی بنظر من 90 درصد تاپیکهای احتمالی ریدینگ و حتی رایتینگ ایلتس را کاور می کند ضمن اینکه می توانید کلی ساختار و جملات و ایده برای رایتینگ خود بدست اورید من از هر 3 کتاب یکمی خوندم و 7 شدم!
    در نهایت پیدا کردن یک پارتنر درس خوان و منظم بنظر من معجزه می کند.
    ویرایش توسط Saaaaam : August 4th, 2013 در ساعت 11:00 AM
    An investment in knowledge used to pays the best interest
    لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید!

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)