صفحه 168 از 353 نخستنخست ... 68118158159160161162163164165166167168169170171172173174175176177178218268 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,671 تا 1,680 , از مجموع 3525

موضوع: مشاوره به منظور برنامه ريزي براي آزمون IELTS!!!

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مشاوره به منظور برنامه ريزي براي امتحان IELTS

سلام
    من چند روز پیش کانون زبان تعیین سطح شدم بعد Lwr Intermediate گفتن (کمتر از متوسط)،بعد گفتم میخام مرداد یا تیر سال ذیگه امتحان بدم، با این وضع میشه یا نه؟ گفتن سخته ولی شدنیه.
    من درست توجیه نشدم،آخه میخام برنامه ریزی کنم، نمیدونم یک سال کافیه یا نه. در ضمن من روزانه حدود 6 ساعت می تونم وقت بذارم.حالا دوستان کمک کنید....اگه با این وضع میشه از کجا شروع
    کنم و چی بخونم.
    ممنون

ApplyAbroad Superstar

نقل قول نوشته اصلی توسط mkhd نمایش پست ها
    سلام
    من چند روز پیش کانون زبان تعیین سطح شدم بعد Lwr Intermediate گفتن (کمتر از متوسط)،بعد گفتم میخام مرداد یا تیر سال ذیگه امتحان بدم، با این وضع میشه یا نه؟ گفتن سخته ولی شدنیه.
    من درست توجیه نشدم،آخه میخام برنامه ریزی کنم، نمیدونم یک سال کافیه یا نه. در ضمن من روزانه حدود 6 ساعت می تونم وقت بذارم.حالا دوستان کمک کنید....اگه با این وضع میشه از کجا شروع
    کنم و چی بخونم.
    ممنون
    دوست خوب امکان داره و میشه فقط من پیشنهاد می کنم یک موسسه بهتر بروید چون کانون خیلی لفت میده و تخصصی هم برای ایلتس نداره البته این بنظر من هست. در قسمت موسسات زبان بچه ها بهتر راهنمایی کردند.
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...7%D9%86/page71
    An investment in knowledge used to pays the best interest
    لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید!

Member s_milad_kh آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    لیسانس عمران آزاد تهران جنوب/ارشد شهرسازی دانشگاه تهرا

نقل قول نوشته اصلی توسط piroo نمایش پست ها
    سلام دوستان . من میخوام تو نوامبر آیلتس آکادمیک بدم .حداقل 6 لازم دارم و الان کلاس های نیمه فشرده ترمیک میرم کتاب english result تدریس میشه سطح کلاسم هم یه ترم دیگه میشم intermediat. دوستان میشه منو راهنمایی کنید که چطوری خودم رو برسونم به سطح مورد نیاز آیلتس ؟؟؟ لطفا یه نسخه واسم بپیچین ممنون
    سلام،
    شما هیچگونه نسخه ای نیاز نداری تا اینکه سطح اینترمدیت رو با بالاترین نمره و سواد به پایان برسونید. مهمترین کار اینه که اول دانش عمومی انگلیسیتون رو ارتقا بدهید.
    در این مدت طبیعتا بخاطر هیجان و احساس فاصله گرفتن از آیلتس، فکر می کنید اشتباه میرید و عقب هستید که کاملا در اشتباه خواهید بود. شما تازه دارید پایه های گرامر زبانتون رو میریزید، بگذارید کتاب خوب English Result کارش رو انجان بده. طبق برنامه اش پیش برید. اما این حال برای آرامش خاطر می تونید کتاب Grammar for IELTS و Vocabulary for IELTS از کمبریج رو بخونید. آرام و بادقت بدون ترس از آینده.
    موفق باشید.

نقل قول نوشته اصلی توسط samirast نمایش پست ها
    سلام دوستان من دسامبر می خوام امتحان بدم. از صبح تا شب 100 تا کتاب می چینم جلو چشمم و استرس می گیرم .... باید 6.5 بشم. الان رایتینگ رو مسلط هستم و دارم هر اسکیل رو جداگانه می خونم و بعد از تسلط میرم سراغ بعدی ( البته با استاد). پیشنهاد شما چیه؟ همینجوری پیش برم خوبه؟ هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم ............
    البته چیزی که امتحان رو واسم تبدبل کرده به یه موضوع استرس آور اینه که واسه دکتری یه سوپروایزر پیدا کردم، همه چی ok شده و استاد گرانقدر چشم براه نمره آیلتسمه که با دانشگاه مطرح کنه ......
    سلام بر شما،
    شما بطور کامل باید رویه اتون رو تغییر بدهید... اینجوری هرگز موفق نمیشید. بزرگترین کار اشتباهتون اینه که 100 کتاب رو میچینید جلوی چشمتون، بلکه باید بگذاریدشون تو کتابخونه یا تو کمد! اگر استرستون رو هم کاهش بدهید مسیرتون کاملا اصلاح میشه. زیرا روند درس خواندن و آمادگی زیر نظر استادتون کاملا درسته. همیشه این استرس ِ بیش از اندازه کار دست آدم میده! شما تا دسامبر 4 ماه وقت دارید. با روزی 4 ساعت مطالعه و 2 ساعت دوره مطالعه و رفع اشکال 200 ساعت خواهید داشت که البته من فکر کنم با توجه به استرستون به 600 ساعت برسه (اما باز راندمانتون همون 200 ساعت خواهد بود). شما طبق روال ادامه بدهید و در انتها فقط روی تکنیک ها تمرکز کنید.
    تازه شما ارشد هم خواندید و باید رایتینگ قوی داشته باشید (به دلیل فرآیند نوشتن پایان نامه (از نوع استانداردش))، پس طبیعتا اسپیکینگ قوی هم به دنبال خواهید داشت. اگر در طول تحصیلتون مقاله های انگلیسی مطالعه کرده باشید که چه بهتر وگرنه همان فارسی های کاملا علمی (نشریه های علمی پژوهشی مثل نشریات دانشگاه تهران و ...) که حتما مطالعه کردید به شما دید می دهد که متون چگونه تهیه می شوند پس ریدینگتون هم قوی هست. می ماند لیستنینگ که مشخصا معلوم است چه کنید.
    چاشنی همه مراحل فوق هم که تمرین است و گشواره گوشتان هم آرامش.
    موفق خواهید بود.

راستی توصیه ای برای سوپروایزر، بر روی یک استاد هیچ وقت تکیه نکنید. حتما بدنبال چند تای دیگر باشید. تا می توانید انتخاب های خودتان را افزایش بدهید تا بهترین نصیبتون بشه.
    ویرایش توسط s_milad_kh : July 30th, 2013 در ساعت 12:13 AM دلیل: اضافه کردن توصیه انتهایی
    " Show me a good loser, and I'll show you a loser "VINCE LOMBARD

Junior Member

سطح زبانم تقریبا متوسطه.میخوام بدونم اگه به طور جدی الان شروع کنم برای زمستان میتونم آزمون بدم یا نه؟

Senior Member aypar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    physics- photonics

نقل قول نوشته اصلی توسط Azam20 نمایش پست ها
    سطح زبانم تقریبا متوسطه.میخوام بدونم اگه به طور جدی الان شروع کنم برای زمستان میتونم آزمون بدم یا نه؟
    اول لازمه که بدونید چه نمره رو میخواید. ویک سری اطلاعات اولیه هم بدست بیارید. من توصیه میکنم ویدیو های زیرو تهیه کنید ببینید یک معلم استرالیای هست که ایلتس تدریس میکنه. بعد خودتون یکم حسابش دستتون میادک
    Study English - IELTS Preparation Series 1-2-3 - All 78 Episodes

این پستو هم بخونید:#2827
    ویرایش توسط nimaafshar8 : July 30th, 2013 در ساعت 07:00 PM

Junior Member

سلام
    دوستان من تا 6 ماه دیگه قصد دارم امتحان آیلتس جنرال بدم و باید از هر اسکیل 6 بیارم
    در حال حاضر برای سنجش خودم یک تست از کمبریج 6 رو زدم که 20 تا ریدینگ و 17 تا لیسینینگ را صحیح زدم.
    تقریبا تمام این صفحات رو خوندم ولی هنوز دقیقا نمیدونم چطور بخونم که نتیجه بگیرم
    الان دارم vocab for ielts و step up to ielts و prepration and practic را میخونم وقصد داشتم لیسینینگ و ریدینگ رو خودم بخونم و رایتینگ و اسپیکینگ رو کلاس خصوصی بگیرم ولی من شهرستان هستم و اینجا پیدا کردن معلم خوب کار سختیه.بعضیها میگن کلاس عمومی شرکت کنی بهتره
    رایتینگ و اسپیکینگم ضعیفه.با چند جلسه خصوصی میشه 6 گرفت؟آیا توی کلاسها ایده هم میدن چون من واقعا تو این قضیه ضعف دارم.برای انشاء فارسی هم همیشه کلی مصیبت داشتم
    من واقعا نمیدونم چیکار کنم.در روز 3-4 ساعت هم بیشتر نمیتونم وقت بذارم
    لطفا کمکم کنید

ApplyAbroad Veteran
    tommy angelo آواتار ها

دوستان من 2 ماه تا امتحان وقت دارم (تا 10 اکتبر) کتابهای 1 تا 5 کمبریج رو زدم میانگین لیسینینگ 7 و ریدینگ 6.5 تا الان میخوام تو این 2 ماه کتابهای 6 تا 9 رو بزنم به صورت 2 روز در میان حالا میخواستم ببینم به نظر شما کتابهای plus 1 تا plus 3 رو بگیرم 2 روز بین هر امتحان 2 تا از تستاشو بزنم؟ میخوام بیشتر ریدینگ بهتر بشم inside reading 4 رو هم زدم نظرتون چیه؟

سلام دوستان

لطفا " كمك كنيد !!!

من الان سطحم حدود 6 الي 6ونيم هست ولي در هر اسكيل نمره 7 ميخام(جنرال) .مشكل اصلي ريدينگ رايتينگ هست چون 2 اسكيل ديگر رو خودم مي تونم به 7 برسونم . به نظر دوستان معلم خصوصي بگيرم و زير نظر ايشون حتي هفته اي 1 جلسه بخونم يا اينكه خودم به تنهايي بخونم .كلا" بايد يكي منو پوش كنه (استاد يا پارتنر) وگرنه فكر نكنم خودم بخونم .جدا" گرفتن هر هسكيل نمره 7 كار سختيه ؟واقعا" شدني هست ؟

ApplyAbroad Superstar

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid133 نمایش پست ها
    سلام دوستان

لطفا " كمك كنيد !!!

من الان سطحم حدود 6 الي 6ونيم هست ولي در هر اسكيل نمره 7 ميخام(جنرال) .مشكل اصلي ريدينگ رايتينگ هست چون 2 اسكيل ديگر رو خودم مي تونم به 7 برسونم . به نظر دوستان معلم خصوصي بگيرم و زير نظر ايشون حتي هفته اي 1 جلسه بخونم يا اينكه خودم به تنهايي بخونم .كلا" بايد يكي منو پوش كنه (استاد يا پارتنر) وگرنه فكر نكنم خودم بخونم .جدا" گرفتن هر هسكيل نمره 7 كار سختيه ؟واقعا" شدني هست ؟
    دوست عزیز اگر اراده قوی داری برای گرفتن 7 در دو اسکیل ریدینگ و رایتینگ بنظر من 2 کار ضروری هست انجام بدی:
    1- کتاب writing with confidence را شروع کنی بطور کامل مطالعه کردن و تمریناش را حل کردن. این کتاب بصورت بنیادی این اسکیل را در شما تقویت می کنه بطوریکه حتی دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری زبان هم این کتاب را می خوانند. بنظر من اگر به مهارتها و تکنیکهای ارائه شده در این کتاب مسلط بشی تا نمره 9 هم میشه گرفت. توضیح خواهرم دانشجوی فوق زبان انگلیسی هست و خودشان دارند این کتاب را می خوانند و اساتید ایشان بسیار روی این کتاب تاکیید دارند. البته من تنبلی کردم یکمی از این کتاب را خواندم و 6.5 شدم.
    2- در مورد ریدینگ اگر 7 به بالا می خوای بنظر من مطالعه کتاب 3 جلدی active reading برای شما مثل نان شب مهم هست. زیرا این دوره 3 جلدی بنظر من 90 درصد تاپیکهای احتمالی ریدینگ و حتی رایتینگ ایلتس را کاور می کند ضمن اینکه می توانید کلی ساختار و جملات و ایده برای رایتینگ خود بدست اورید من از هر 3 کتاب یکمی خوندم و 7 شدم!
    در نهایت پیدا کردن یک پارتنر درس خوان و منظم بنظر من معجزه می کند.
    ویرایش توسط Saaaaam : August 4th, 2013 در ساعت 11:00 AM
    لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید!

ApplyAbroad Superstar

نقل قول نوشته اصلی توسط tommy angelo نمایش پست ها
    دوستان من 2 ماه تا امتحان وقت دارم (تا 10 اکتبر) کتابهای 1 تا 5 کمبریج رو زدم میانگین لیسینینگ 7 و ریدینگ 6.5 تا الان میخوام تو این 2 ماه کتابهای 6 تا 9 رو بزنم به صورت 2 روز در میان حالا میخواستم ببینم به نظر شما کتابهای plus 1 تا plus 3 رو بگیرم 2 روز بین هر امتحان 2 تا از تستاشو بزنم؟ میخوام بیشتر ریدینگ بهتر بشم inside reading 4 رو هم زدم نظرتون چیه؟
    دوست خوبم تا کتابهای پلاس خصوصا شماره 2 و 3 و کتابهای ایلتس تست بیلدر و ایلتس پرکتیس تست پیتر می را نزنی اصلا نمیتونی بگی چند میشی! حتما این کتابها + کمبریج 6 تا 9 را چندین بار مطالعه کنید

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)