صفحه 111 از 191 نخستنخست ... 1161101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121161 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,101 تا 1,110 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

Junior Member

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

نقل قول نوشته اصلی توسط AlbertEinstein نمایش پست ها
    درود به دوستاي گلم.
    من 2 روز پيش واكسن MMR رو در درمانگاه بهرداد زدم و بعدا ديدم پاستور از روي مداركي كه دادم يه نوبت هم مال سال 82 رو وارد دفترچه ام كرده. سوالم اينه منكه نميدونستم به دكتر بگم و اون به خيال اينكه نوبت اوله بهم واكسن زده دو نوبيت از نظر دوز و مسائل ديگه شبيه همند؟ من نيازه دوبراه يك ماه ديگه برم بزنم اثر اون سال 82 از بين نرفته؟
    دكتر بهم گفت امروز هر چي واكسن داري بزن از فردا تا 1 ماه مجاز نيستي واكسن ديگه ايي بزني. ضمنا گفت 6-11 روز ديگه ممكنه تب كني كه هر 4 ساعت دو تا استامينوفن بخور. و ممكنه لكه هاي قرمز بزنه بدنت اگر رنگ ديگه ايي بود به پزشك مراجعه كن. لطفا بگيد شما هم اين موارد رو داشتيد؟ من تا يك ماه ديگه واكسني نزنم؟

بدرود
    منم درمانگاخ بهراد زدم. خود پاستور فرض و بر این میذاره که همه تو طرح فراگیر MMR رو زدن. دوزاش دقیقا یکی و فرقی نداره.
    منم چون یادم نیست تو سال 82 زدم یا نه. دوز دوم رو هم زدم.
    دکتره که به من هیچی نگفت!! زدم و رفتم. فکر نمیکنم اینطوری باشه چون من از پاستور پرسیدم گفت موردی نداره. طب و لرزم همون یه هفته اول ممکنه ولی بقیه چیزا فکر کنم خیلی احتمالش کم باشه.

سلام دوستان

من مرکز بهداشت شهرمون که واکسن زدم بهم کارت بین الملل نمی ده. فقط از این کارتای معمولی که جداگونه برای هر واکسن می دن.
    می گه من فرم واکسن دانشگاه رو امضا نمی کنم. کلا زیاد آشنایی نداره. می گه من مهر و اینا ندارم.
    اگه دکتر مرکز بهداشت برام این واکسن هارو که زدم تو یه نامه بنویسه (خودش گفته اینکارو می تونم بکنم) با این کارت واکسن های معمولی که بهم دادن امدم تهران ببرم پاستور برام فرم رو مهر و امضا می کنن و بهم کارت واکسن بین الملل می دن؟

ApplyAbroad Superstar houtcivil آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Yasaman68 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من مرکز بهداشت شهرمون که واکسن زدم بهم کارت بین الملل نمی ده. فقط از این کارتای معمولی که جداگونه برای هر واکسن می دن.
    می گه من فرم واکسن دانشگاه رو امضا نمی کنم. کلا زیاد آشنایی نداره. می گه من مهر و اینا ندارم.
    اگه دکتر مرکز بهداشت برام این واکسن هارو که زدم تو یه نامه بنویسه (خودش گفته اینکارو می تونم بکنم) با این کارت واکسن های معمولی که بهم دادن امدم تهران ببرم پاستور برام فرم رو مهر و امضا می کنن و بهم کارت واکسن بین الملل می دن؟
    دوست عزیز
    من هم شهرستان هستم و موردم دقیقا مثل شماست.
    واکسنهام رو در شهرستان درون یک نامه زدند و تهران در انستیتو پاستور اونها رو درون کارت بین المللی وارد کردند.
    شما کارت واکسن معمولی هم داشته باشید وارد کارت زرد بین المللی میکنند و حتما نیاز به نامه نیست.
    موفق باشید

Junior Member ram_f15 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Yasaman68 نمایش پست ها
    سلام دوستان

دوست من، شما میتونید اون کارتهایی رو که مرکز بهداشت براتون صادر میکنه ببرید هلال احمر همه رو براتون توی کارت زرد بین الملل وارد کنن. فرم واکسن دانشگاه هم همونجا براتون امضا و مهر میکنن که به انگلیسی هم هست. امکان هم نداره که شهرستان یا استان شما هلال احمر نداشته باشه. این کارتهای بین الملل رو هم هلال احمر صدقه سر حجاج داره و برای هرکسی که بخواد بره خارج از کشور و لازم داشته باشه صادر میکنه. اگر مننژیت بین الملل رو هم هلال احمر بزنید (33500 تومان) کارت رو براتون رایگان صادر میکنه. این کارتی که هلال احمر میده هیچ فرقی با اونی که پاستور صادر میکنه نداره و تنها تفاوتش مهر دوتا سازمانه که هردو معتبر و مورد تایید .W.H.O هست.

Member
    رشته و دانشگاه
    Pure Mathematics

سلام خدمت دوستان. من شخصا کارت واکسن بین المللیمو اصلا دانشگاه نگاهم نکرد! فقط و فقط نگاه به اون فرم مربوطه کردن (که هر دانشگاه مخصوص خودشه) که توسط یه دکتر بایستی پر میشد و خلاصه ی زمان دریافت واکسن ها و ... رو نوشته. ظاهرا احتیاجی به هیچ گونه evidence ای نبود...واکسن MMR رو هم 80 دلار گرفت و درجا زد. تست سل (پوستی) رو هم نه تنها قبول کردن، بلکه اصلا نگاه به برگه گزارش آزمایش هم نکرد. فقط فرم دانشگاه که توسط دکتر پر شده بود واسشون ملاک بود!

البته این نکته واقعا در خور توجه هست که دانشگاه به دانشگاه سیاست ها فرق میکنه و ممکنه جای دیگه زمین تا آسمون جریان متفاوت باشه. این شرایط دانشگاه فلوریدا بود. UF
    ویرایش توسط s.m.h.sh : August 4th, 2013 در ساعت 08:15 AM دلیل: به توصیه "مهراد بزرگ" :-)
    Quaecumque Vera

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

نقل قول نوشته اصلی توسط s.m.h.sh نمایش پست ها
    سلام خدمت دوستان. من شخصا کارت واکسن بین المللیمو اصلا دانشگاه نگاهم نکرد! فقط و فقط نگاه به اون فرم مربوطه کردن (که هر دانشگاه مخصوص خودشه) که توسط یه دکتر بایستی پر میشد و خلاصه ی زمان دریافت واکسن ها و ... رو نوشته. ظاهرا احتیاجی به هیچ گونه evidence ای نبود...واکسن MMR رو هم 80 دلار گرفت و درجا زد. تست سل رو هم نه تنها قبول کردن، بلکه اصلا نگاه به برگه گزارش آزمایش هم نکرد. فقط فرم دانشگاه که توسط دکتر پر شده بود واسشون ملاک بود!
    اگه اطلاعات دقيقتري بديد، بيشتر ميتونه براي بقيه بچه ها مفيد باشه. اسم دانشگاهتون و اينكه تست سل رو كجا انجام داديد و به چه روشي و اينكه فرم امضا شده چه مشخصاتي داشت و كدام شهر تكميل و امضا شده. پست گذاشتن به اين صورت كلي فكر نمي كنم كمكي بكنه. يكي ديگه هم ممكنه شبيه اين كارها رو بكنه و دانشگاهشون قبول نكنه. بعضي دانشگاهها هستن كه حتي تست سل خوني رو كه خارج از آمريكا انجام شده باشه ايراد مي گيرن و حتي برگه آزمايش رو وارسي مي كنن. اين چيزا از دانشگاه به دانشگاه فرق مي كنه.
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

Member jingolofski آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    BS in Mathematics & MS in Electrical Engineering

برای اطلاع بچه هایی که تهران هستند و واکسن مننژیت میخوان بزنند

من الان زنگ زدم پاستور گفت واکسن مننژیت نمیزنیم باید برید هلال احمر واکسن بزنید منم همه مراکز واکسن هلال احمر رو در آوردم که یکیش انقلاب یکیش شمیرانات و یکیش بهارستان هست بقیه جاها مثل ورامین و شهر ری هم داره که من اونها رو زنگ نزدم.
    شمیرانات گفت هر روز بین ساعت 9 صبح تا 11 صبح واکسن میزنیم و نیاز به وقت گرفتن هم نیست. 22803537
    انقلاب هم گفت فقط روزهای زوج میزنیم اونم نیاز به وقت گرفتن نداره 66925000
    شعبه بهارستان هم گفت ما واکسن نمیزنیم

من امروز رفتم مرکز بهداشت بهم گفتند همون دو تا واکسن سرخک که تو بچگی زدی به نظر ما اکیه، دیگه لازم نیس MMR بزنی. گفت کارت واکسن بچگیتو بیار ما تو فرم دانشگاه برات وارد می کنیم. ولی خوب اینا نه مهر انگلیسی دارند نه کارت بین الملل.
    هلال احمر شهرمون هم رفتم گفت حتما باید مننژیت بزنی تا ما بهت کارت بین الملل بدیم. اونم الان تموم شده!

Member mary22 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Shahid Beheshti uni. Med. Sien

سلام دوستان من یه سوالی داشتم من الان تمام واکسن ها رو زدم فقط نوبت سوم واکسن هپاتیت مونده حالا سوال من اینه که هزینه زدن این واکسن در آمریکا چقدر میشه؟ من از یکی از دوستام شنیدم که خیلی زیاده و با اینکه زمان زدن نوبت سوم واکسنش نرسیده بود با پیدا کردن یه آشنا تو ایران نوبت سوم رو هم زده!!!

بچه ها اینو health center دانشگاه خواسته
    a complete student immunization and medical history form must be returned to
    ....
    پس کارت بین الملل لازم نیس؟ همون فرم دانشگاه کافیه؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)