صفحه 113 از 191 نخستنخست ... 1363103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123163 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,121 تا 1,130 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

نقل قول نوشته اصلی توسط btom نمایش پست ها
    سلام
    من فرم مربوط به واکسن دانشگاه رو گرفتم، تمام واکسن ها رو زدم، رفتم کارت واسن رو نشون مرکز بهداشت دادم، اونا هم فرم دانشگاه رو مهر و امضا زدن. الان همون فرم ها رو ترجمه کنم + چند تا ازمایش آنتی بادی کافیه؟
    فرم دانشگاه که انگلیسی هست. ترجمه می خواهد چیکار؟ اگر مهرشون فارسی هست بهتر هست ببرید هلال احمر شهرستان یا پاستور در تهران تا فرم را مهر انگلیسی بزنند. آزمایش آنتی بادی در مواردی که کارت واکسن وجود ندارد برای اثبات مصونیت در برابر بیماری انجام میشه. شما اگر واکسن ها را زدید نیازی به آزمایش انتی بادی ندارید.

Junior Member shaghi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Pharmacy Doctorate, Tehran University of Medical Sciences

البته مثل اینکه این کلینیک غرب هر روز واکسن رو میزنن ولی 16 آذر 4 شنبه ها!
    حالا اگه کسی میئونه 16آذر بجز 4شنبه ها میزنه بگه
    + اینکه درست میگید: خانم دکتره یه طوری واکسن منو زد که تا یک ماه کبود بود جاش

نقل قول نوشته اصلی توسط ZHALEH نمایش پست ها
    سلام

برای واکسن زدن توصیه می کنم کلینیک غرب نرید. واکسن MMR رو 30 تومن حساب میکنه که کلینیک 16 آذر 20 تومن میگیره. واکسن هپاتیت B رو هم گفت 30 تومن که من رفتم پاستور زدم 4500 تومن. در ضمن واکسن رو هم یه خانم دکتر مسن میزنه که دستشم لرزش داره! دیگه خودتون میدونید!

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط shaghi نمایش پست ها
    البته مثل اینکه این کلینیک غرب هر روز واکسن رو میزنن ولی 16 آذر 4 شنبه ها!
    حالا اگه کسی میئونه 16آذر بجز 4شنبه ها میزنه بگه
    + اینکه درست میگید: خانم دکتره یه طوری واکسن منو زد که تا یک ماه کبود بود جاش
    سلام خدمت شما.
    اين كيلنيك غرب با كيلنيك بهراد تو اشرفي اصفهاني فرق داره؟ چون دوستم گفتن اونجا هر روز ميزنه صبح ها تا ساعت 1 فكر ميكنم حدود 28 تومن گرفته و پزشكشون اطاق 22 يك آقاي دكتر كودكان مهربون كه اطاقشم با عروسك ظاهرا تزئئين شده چون پزشك اطفاله. فقط اين واكسنه ظاهرا با مننژيت فرق داره چون اونو زده بود دستش يك هفته فلج بود اما اينو زده بود اصلا عضلاتش اذيتش نكرد.
    16 آذر رو هم رفته و با قطعيت اعلام كردن كه صبح ها 9 تا حدود ظهر ميزنند فقط روز 4شنبه.
    شادزي
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Junior Member

کلینیک غرب تو ونکه، بهراد تو اشرفیه فرق داره
    مگه میشه با واکسن مننژیت اینجوری بشه!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط simon نمایش پست ها
    سلام خدمت شما.
    اين كيلنيك غرب با كيلنيك بهراد تو اشرفي اصفهاني فرق داره؟ چون دوستم گفتن اونجا هر روز ميزنه صبح ها تا ساعت 1 فكر ميكنم حدود 28 تومن گرفته و پزشكشون اطاق 22 يك آقاي دكتر كودكان مهربون كه اطاقشم با عروسك ظاهرا تزئئين شده چون پزشك اطفاله. فقط اين واكسنه ظاهرا با مننژيت فرق داره چون اونو زده بود دستش يك هفته فلج بود اما اينو زده بود اصلا عضلاتش اذيتش نكرد.
    16 آذر رو هم رفته و با قطعيت اعلام كردن كه صبح ها 9 تا حدود ظهر ميزنند فقط روز 4شنبه.
    شادزي

Junior Member

دوستایی که شیرازن میتونن همین شیراز رایگان بزنن، تو شهدای ولفجر MMR و هپاتیت و Td رو رایگان میزنن

بچه ها تو کارت واکسن هایی که مرکز بهداشت بهم دادن اسمم رو به جای یاسمن نوشتن یاسمین (طبق معمول!!!!!!!!!!!!!!!!!)
    اینارو می خوام ببرم پاستور که بهم کارت زرد بده و فرمم رو مهر و امضا کنه. ممکن هست گیر بدن؟
    ببرم درستشون کنم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Yasaman68 نمایش پست ها
    بچه ها تو کارت واکسن هایی که مرکز بهداشت بهم دادن اسمم رو به جای یاسمن نوشتن یاسمین (طبق معمول!!!!!!!!!!!!!!!!!)
    اینارو می خوام ببرم پاستور که بهم کارت زرد بده و فرمم رو مهر و امضا کنه. ممکن هست گیر بدن؟
    ببرم درستشون کنم؟
    قکر نمی کنم پاستور اینقدر در این موارد سختگیری کنه. شما کپی پاسپورتتون را ببرید تا بر اساس اون کارت بین المللی تون را صادر کنه

نقل قول نوشته اصلی توسط reghaderi نمایش پست ها
    قکر نمی کنم پاستور اینقدر در این موارد سختگیری کنه. شما کپی پاسپورتتون را ببرید تا بر اساس اون کارت بین المللی تون را صادر کنه

ممنون دوست عزیز
    واسه varicella دانشگاه ازم copy of lab result می خواد. تو lab result اسم من فارسی نوشته شده. این مشکلی ایجاد نمی کنه؟

ApplyAbroad Guru smonabav آواتار ها

ببرم درستشون کنم؟
    مشکلی نیست دوست من، پاستور کاری نداره به اون کارت مرکز بهداشت، از روی مشخصات گذرنامه تون، کارت رو پر میکنه...اگر چه من خودم گذرنامه ام رو فراموش کرده بودم ببرم (و چون از شهرستان رفته بودم تهران) قبول کردند که بدون گذرنامه کارت رو برام صادر کنند و شماره گذرنامه رو خودم بعدا اضافه کردم به کارت
    لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.

لطفا قبل از طرح سوال، از قابلیتی که فروم در اختیار شما گذاشته و اسمش "جـسـتـجـو" است، استفاده نمائید!!
    اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک

ممنون دوست عزیز
    واسه varicella دانشگاه ازم copy of lab result می خواد. تو lab result اسم من فارسی نوشته شده. این مشکلی ایجاد نمی کنه؟
    من از آرمایشگاه خواستم توی جواب آزمایش اسم را به انگلیسی و تاریخ را به میلادی بزنند. اگه دانشگاه lab result بخواهد که نمی توانند اسم فارسی را بخونند

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)