هرگونه توضیحات اضافه در مورد سوالات بالا:

فکر کنم با توجه به سوالات قضیه کامپوزیت و مواد مشکل ساز بوده و هیچ نکته منفی دیگه ای نبوده. کلا من نمی دونستم مواد اینطوریه وگرنه گرایشم رو عوض می کردم که فکر نمی کنم فایده ای میداشت. در مصاحبه مجدد من یه جورایی بازجویی شدم و صدام ضبط می شد. سوال ها به ترتیب از تز هام شروع شد که لیسانس چی بوده گفتم ترجمه چند تا مقاله برا استادم بوده و گفت مگه مقاله می شه تز؟ گفتم می خواست دکتری دفاع کنه و از من بیگاری کشید. گفت مگه کسی که دکتری نداره می تونه تو ایران درس بده گفتم اگر پارتی داشته باشه یا امتحان جامع داده باشه می تونه. بعد تز لیسانسم رو صحافی شده نشون دادم گفتم اینه ولی نمی تونستم از زیر شیشه بدم خم نمی شد و اونهم گفت قبول کردم. رفت سراغ تز فوق من هم دیدم سر در نمیاره همش گفتم ایناها اینم تزم بزار بدم که ببینی راجع به کامپوزیت های دندانی البته الکی می گفتم و اون هم گفت قبول کردم.

بعد راجع به نحوه تامیین فاند پروژه های لیسانس و فوق گفت و من هرچی گفتم بابا به خدا پول ما خودمون میدیم باور نکرد و گفت مگه میشه شما اگر تو کشور ما باشین ما همه جوره حمایت می کنیم اگر انقدر سخته چرا میرین درس می خونین. منم گفتم برا همین ما می خواییم بیایم کشور شما چون ارزش کار ما رو می دونند بعد راجع به مدرک و آزادسازی و پول و اینا گفتم. گفت پس همه کسایی که میان اینجا به اندازه درسشون کار می کنند؟ هر لحظه بدتر می شد ولی گفتم نه وقتی ویزا بگیرن مدرک رو می خرن بعد گفت پس اگر مدرک و کارنامه ندارین چه جوری پذیرش می گیرین منم کارنامه شریفم رو نشون دادم که نوشته بود فقط برای ادمیشن.

بعد گیر داد به ریفرنس های ته رزومه گفت اینا کین توضیح دادم و آخرش گفتم اینا آدمای خوشنامن و هیچ کدوم کار نظامی نمی کنن و گفت ما بهتر از شما استاداتون رو میشناسیم و استادی که شما باهاش مقاله دادید ردش تو تمام دانشگاه های کشور هست که من گفتم خوب خیلی استاد مطرحی هست و همه جا میره بعد هم گفتم شما خودتون می دونید که زمینه کاری ما فقط تو ایران تئوری بوده و هیچ کار عملی توش نمیشه و صنایع ما خیلی عقب افتادن ولی دارین الکی بزرگ می کنید که بحس رو عوض کرد.

یه سری سوالات دیگه هم کرد که متن نامه های که به استادت تو آمریکا زدی رو داری که گفتم نه ولی تو ایمیلم هست اگر می خوای یوزر پس بدم که گفت نه. دوباره اومد به کاربرد های کامپوزیت سایلورن گیر داد که منم چون اعصابم خورد بود گفتم من این کارو بکنم یه کسی مثل تو در آینده شب از دندون درد نمی خوابه بیاد دق و دلیش رو سر دانشجوی بدبخت در بیاره که یه جورایی با دلسوزی نگاه کرد یعنی فکر کردم الان درجا ریجکت می کنه ولی برای اولین بار نرم شد و بقیه اش نرم پیش رفت و من هم بیشتر احساساتیش کردم گفتم شما با این کاراتون باعث تنفر می شین ما به اندازه کافی تو کشور خودمون می کشیم و حالا باید از طرف شما هم بکشیم و تنفر از همه جا پیدا کنیم.

در طول تمام مصاحبه هیچ چیزی تایپ نکرد و با دقت فقط گوش میداد و صدا ضبط می شد. بعد از این هم رفت رو رزومه و راجع به نرم افزار هایی که کار کردم سوال پرسید مثلا پرسید این ANSYS چیه و توضیح دادم و پرسید کاربرد نظامی داره ؟ منم به جای این که بگم نه گفتم بستگی داره چی رو بخوای تحلیل کنی که گفت پست مالتی پرپس هستش. گفتم همون کیبرد جلوت هم مالتی پرپس هست می تونی باهاش زندگی من رو داغون کنی و یا فرصت پیشرفت بدی بهم. که گفت این کیبورد بخشی از کاره و دلیل نمیشه هرچی من بنویسم انجام شه.

بعد هم گفت بهت ایمیل می زنیم و
وقتی گفتم به ترمم می رسم مدارکی که داده بودم رو از زیر شیشه رد کرد و گفت گودبای و جواب نداد

له کرد من رو و کلی اطلاعات گرفت از وضع دانشگاهامون. راستی 160 دلار نگرفتن برای مصاحبه مجدد.

هرگونه پیشنهاد، نصیحت به دوستان و توضیح اضافه را در اینجا عنوان کنید: پیشنهاد مواد = 212 . اشتباه من رو نکنید فقط آمریکا اپلای نکنید. 1 سال از عمرم رفت. تافلم پرید رفتم سر خونه اول

آیا سوالی وجود داشت که فکر می‌کنید باید پرسیده می‌شد؟ شاید باید میپرسیدی برنامه بعدیتون چیه؟ می خوام برم آرام بخش بخورم بخوام تا فردا بعد هم برم پیش دکتر اعصاب چون می دونم یه فاز جدید افسردگی بهم حمله می کنه سابقه اش رو هم داشتم