صفحه 114 از 191 نخستنخست ... 1464104105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124164 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,131 تا 1,140 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

Member
    رشته و دانشگاه
    Civil Eng, former AUT, now USC

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

سلام

بچه ها من بالاخره یه کارت زرد از حلال احمر مرکز استان گرفتم! اما آخرش هم قبول نکرد که واکسن های من رو وارد سابقه کنه. می فرمود که ما که این ها رو نزدیم! چطور تایید کنیم! بعد جالبه که پدر من پزشک معتمد حالا احمر استانه!!
    حالا من چی کار کنم؟ همین کارت رو (که مهر برای مننژیت خورده) ببرم حلال احمر یا انستیتو پاستور تهران؟ کلا شکل کلی تایید چه جوریه؟ جلوی هر واکسنی که وارد می کنند یه مهر می زنن؟ یا فقط اون پایین مهر و امضا می کنن؟
    اگر یکی لطف کنه توضیح بده که کجاهای کارت مهر و امضا میشه و کلا چطوری وارد می کنند ممنون میشم، شاید بتونم قانع کنم مسئولش رو.

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Sasiii نمایش پست ها
    سلام

بچه ها من بالاخره یه کارت زرد از حلال احمر مرکز استان گرفتم! اما آخرش هم قبول نکرد که واکسن های من رو وارد سابقه کنه. می فرمود که ما که این ها رو نزدیم! چطور تایید کنیم! بعد جالبه که پدر من پزشک معتمد حالا احمر استانه!!
    حالا من چی کار کنم؟ همین کارت رو (که مهر برای مننژیت خورده) ببرم حلال احمر یا انستیتو پاستور تهران؟ کلا شکل کلی تایید چه جوریه؟ جلوی هر واکسنی که وارد می کنند یه مهر می زنن؟ یا فقط اون پایین مهر و امضا می کنن؟
    اگر یکی لطف کنه توضیح بده که کجاهای کارت مهر و امضا میشه و کلا چطوری وارد می کنند ممنون میشم، شاید بتونم قانع کنم مسئولش رو.

پاستور همه رو در كارت زرد تاريخ ميزنه بعد روشم يك مهر انگليسي ميزنه. اصلا هم تاريخ براش مهم نيست. يكي از دوستان دفترچه ي واكسن هاي كودكيش مال سال 59 رو داده بود همه رو وارد كرده بود. اگر راضي كردنشون سخته كليه ي واكسنها رو كه زديد با مداركشون يك روز بياريد پاستور وارد كارت زرد كنه و ببريد. ولي قبلش مطمئن شيد تو مركز استان هيچ جايي اينكار رو براتون انجام نميدن.

در پاسخ اون دوستمون كه پرسيده مگه مننژيت همچين اثري داره بگم كه من اطلاع از اثرات اين واكسن ها ندارم ولي متاسفانه هم مننژيت هم ديفتري كزاز رو نزديكان من كه اثرشون به اين صورت بود كه دستشون يك هفته عضلاتش منقبض بود و درد ميكرد. تازه مننژيته اندازه كف استكان از محل واكسن ملتهب و قرمز شده بود و كمي ورم داشت. شايد اين اثرات در هر بدني اينجور نباشه. ولي خوب MMR اصلا اذيت خاصي نداشت براشون.
    شادزي
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Yasaman68 نمایش پست ها
    بچه ها تو کارت واکسن هایی که مرکز بهداشت بهم دادن اسمم رو به جای یاسمن نوشتن یاسمین (طبق معمول!!!!!!!!!!!!!!!!!)
    اینارو می خوام ببرم پاستور که بهم کارت زرد بده و فرمم رو مهر و امضا کنه. ممکن هست گیر بدن؟
    ببرم درستشون کنم؟
    كپي پاستون رو ببريد پاستور اونها از روش اسم و فاميل رو ميزنند در كارت. بعدم خودتون چيزي نگيد اگر اونها نپرسيدن. معمولا انقدر سرشون شلوغه كه خيلي بايد حواس جمع باشن متوجه بشن. اگر پرسيدن كه همونجا بگيد ااااااااااااااا باز اسمم رو اشتباه زدن؟
    شادزي
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Junior Member

دوستان من فرم واکسیناسیون رو از دانشگاه گرفتم ولی چند جاش برام مبهمه.
    1- از من خواسته شده واکسن های سرخک ، سرخچه و هپاتیت B و MMr زده شه.زدن همه این واکسن ها برای یه فرد 26 ساله واجبه. ( منظورم از لحاظ پزشکی). بعدش خوب برم پاستور و بگم اینا رو بزنند و بعد اون کارت زرده رو بهم بدند. کدومش چند مرحله ای هستش ؟
    2- سوابق واکسیناسیونم رو از کجا می تونم بگیرم . یادم نمیاد یه کارت واکسن دوران راهنماییم داشتم که دست مدرسه بود. از کجا الان باید برم بگیرمش.
    3-فرم دانشگاه رو باید بدم پاستور تا پرش کنه ؟
    ممنون.

Junior Member freebie آواتار ها

۱. MMR دو مرحله است و هپاتیت سه مرحله. از هپاتیت احتمالن یک یا حداکثر دو دوز رو بتونید اینجا بزنید دوز سوم شش ماه بعدش هست.
    ۲. پاستور مخصوصا اونکه تو میدان حر سر مدرک خیلی سختگیرن و تا مدرک نشان ندید براتون به کارت بین المللی وارد نمیکنند. البته MMR یک طرح ملی داشت که اگه بگین زدین براتون وارد میکنند ولی برا بقیه باید کارت واکسنتون رو داشته باشین.
    ۳. بله ببرید اتاق پزشک تو همون پاستور پر می کنند.
    اگر واکسن ها رو زدید ولی سوابقتون رو ندارید پیشنهاد میکنم برین پیش یک پزشک اطفال و ببینید میتونن براتون کارت سوابق صادر کنند.

نقل قول نوشته اصلی توسط Darkthrone نمایش پست ها
    دوستان من فرم واکسیناسیون رو از دانشگاه گرفتم ولی چند جاش برام مبهمه.
    1- از من خواسته شده واکسن های سرخک ، سرخچه و هپاتیت B و MMr زده شه.زدن همه این واکسن ها برای یه فرد 26 ساله واجبه. ( منظورم از لحاظ پزشکی). بعدش خوب برم پاستور و بگم اینا رو بزنند و بعد اون کارت زرده رو بهم بدند. کدومش چند مرحله ای هستش ؟
    2- سوابق واکسیناسیونم رو از کجا می تونم بگیرم . یادم نمیاد یه کارت واکسن دوران راهنماییم داشتم که دست مدرسه بود. از کجا الان باید برم بگیرمش.
    3-فرم دانشگاه رو باید بدم پاستور تا پرش کنه ؟
    ممنون.

Senior Member mehrabounr آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Marketing PHD

من امروز در آخرین لحظات کاری رفتم پاستور میدان پاستور (چقدر این مسئولاش بداخلاق هستن و ببخشیدا اصلا از تنبلی جاضر نیست طرف از جاش بلند شه یا یه جواب آره/نه بده)

- واکسن هپاتیت رو که خودشون دارن و 4500 برای هر تزریقش میگیرن. من بار اول رو زده بودم. امروز با تاخیر 1 ماهه رفتم و دوز دوم رو زدم و گفتن اشکالی نداره ولی دوز سومت هم 1 ماه دیرتر باید بزنی.
    - واکسن TD یعنی دیفتری و کزاز رو هم خودشون میزنن

من امروز کارت واکسیناسیون بچگی مو بردم. نه مهر داشت نه هیچی یعنی مادرم خودش دستی همینطوری وارد کرده بود که توش OPV,Polio, MMR,Measles, ... بود. همه رو برام وارد کارتم کردن و جتی نگفت چرا مهر پزشک نداره و .... فقط polio رو دیگه وارد تکرد که چراشم نگفت گفت لازم نیست!

برای واکسن MMR من کارم با همون کارت بچگیم راه افتاد. ولی مثل اینکه 1 دوزه نیست و چندتاییه. من تو بچگی تو 3 تا تاریخ سرخک و سرخجه و MMR رو زده بودم
    همینطور بهشون گفتم که من سال 82 رفتم دانشگاه و دانشگاه خودش برام چندتا واکسن زد 0مثل اینکه یه طرح همگانی بوده که مراکز درمانی و دانشگاهی هر کی میومده واسکنش رو مجانی میزدن. فکر کنم همین MMR, TD بوده. باز بپرسید مطمون شید( ولی خب من نه یادم بود چی بوده که زدن بهم نه کارتش رو پیدا کردم

برای واکسن مننژیت: (یادم نیست که اینی که دانشگاه تهران 4 شنبه صبخا میزنه اینه یا MMR. این رو از فروم بخونید)
    مراکزی که من میدونم:
    هلال احمر میدان انقلاب گفت ما نداریم و نمیزنیم. اون منشی که جوابم رو داد دوستانه و یواشکی بهم گفت برو هلال احمر ولی عصر یعنی بغل بیمارستان ولیعصر(بالاتر از میرداماد ولی قبل از نیایش یا پارک ملت) و اونجا بزن و بهشونم نگو که برای چی. دست خانومه هم درد نکنه.
    از اولش این رو نگید که برای خارج رفتن میخواید. بعضی روزها اینها برای دانشجوها نمیزنن. چون اون بسته واکسن رو که باز میکنن نمیتونن نگه دارن و یا باید زود تزریق بشه یا باید بندازن دور بقیش رو. بعدم یهو اون 10 تا رو یه سری زانر (یا مکه یا کربلا) میان میزنن و اینها حاضر نمیشن یه بسته دیگه برای شما باز کنن.
    واسه مننژیت هر مرکزی خواستید برید، صبحش زنگ بزنید و بیخود یه راست نرید اونجا. زنگ بزنید برسید اون روز میزنن یا نه یا لیست دارن یا نه، بعد بگید اسم شما رو تو لیست بنویسن.

درمانگاه شهرداری منطقه 5 (طرف غرب تهران و نزدیک ما) که بالاتر از میدان صادقیه هست هم گفت میزنیم. ساعت 8-11 بیا تا بزنیم. ولی باز فکر کنم زنگ بزنید و هماهنگ کنید خوبه.
    من زنگ زدم به همین که بالاتر از میرداماده بهم گفت اگه تا ساعت 2 بیای واست نگه میداریم.
    هزینشم 33500 تومن شد. درجا هم زد و پاشدم اومدم. نه جاش درد میکنه نه دستم کرخ شده نه هیچی. اصلا تشخیصم نمیدم سوراخ سوزنش کجا هست D: یعنی نگران این چیزهاش نباشید. خود واسکنه به طور عمومی مشکل ایجاد نمیکنه ولی مثل همه داروها و آمپولها بعضیها ممکنه واکنش کم یا شدید نشون بدن. (من از مسئولش پرسیدم آیا چیزی هست لازمه حواسم باشه گفت ممکنه یکم تب کنی. باز پرسیدم آیا چیزی هست که مهم باشه یا عوارض جدی که مجبور شم فوری به دکتر مراجعه کنم گفت نه اصلا نداره) منم که فعلا حالم خوبه، بعدشم رفتم هپاتیتم رو زدم.

+ همین مرکز هلال احمر، یه کارت زرد میده عین همون کارت زرد بین المللی که پاستور میده. ولی فقط و فقط همین واکسنی که خودشون زدن رو توش مینویسه. من از مسئولش خواستم که اون واکسن تکی رو تو کارت واکسیناسیونم که چندتا توشه وارد کنه گفت نمیتونم. باید بدی پاستور.
    حالا نمیدونم شاید اول برید اینجا و کارت رو بگیرید، بعد برید پاستور شاید اون هزینه 10تومنی رو دیگه ازتون نگیرن.(هلال احمر کارت رو مجانی داد بهم. عین همون مال پاسترو هم هست. یعنی اصلا همونه. هم زرده و هم همون ردیفها و ... رو داره.)

واسه مهر کردن هم تو پاستور:
    اینها 1 دونه مهر نمیزنن. روی هر واکسن و هر خطی که وارد میکنن یه مهر میزنه. یعنی مثلا من که هپاتیت 2 تاشو زدم تو اون ردیف 2 تا تاریخ با 2 تا مهر داره. هر ردیف دیگه ای هم که توش نوشته داره روش مهرم کرده ولی برگه رو اون پایینش رو به صورت کلی مهر نمیکنه (چون اگه مهر داشته باشه شما میتونی بری خودت با دست خودت یه چیزی امضا کنی و چون اون مهر پایین صفحه هست و به معنی تایید کل صفحه است، انگار پاستور برات مهر کرده بوده همش رو. اینها خط به خط مهر میکنن نه اون پایین رو)
    من حتی دادم فرم دانشگاهم رو هم پر کنن که 3 صفحه بود. صفحه اول اطلاعات عمومی خودم و اینکه دارویی مصرف میکنم و .... صفحه دوم واکسن ها، صفحه سوم مال تست سل بود. انیها فقط و فقط صفحه دوم رو نوشتن و مهر کردن اون هم باز خط به خط. یعنی پایین برگه مهر نداره. به 2 صفحه دیگه هم هیچ مهری حاضر نشد بزنه. من کلی خواهش کردم که من شنبه دارم میرم، (برای ویزای چین من chest x-ray گرفتم و تست خونی و ... نبود. تازه من واکسن هم زده بودم تو بچگی) بهشون گفتم من این عکس رو گرفتم و مشکل ندارم و برام بنویسید، گفت ما فقط و فقط کار واکسن رو میکنیم و فقط و فقط واکسنها رو وارد میکنیم. بقیش رو باید بدی یه دکتر عمومی برات وارد کنه و مهر کنه. خلاصه که فقط همون چندتا واکسی که مدرکش رو نشون دادم رو وارد کرد و جلوی اون خطها رو مهر کرد و بقیش رو تایید نکردن.

-ازشون در مورد yellow fever هم پرسیدم (من دانشگاهم تو سایت خود نوشته که کسایی که میرن ژاپن یا آسیای شرقی این واکسن رو بزنن. من دانشگاهم آمریکاست ولی ترم اول مهمانم تو چین برای همین این چیزها رو پرسیدم که واسه هر دوش لازم داشتم) اینها به من گفتن این واکسنه فقط مال کسایی هست که میرن آفریقا و یه جوری جوابم رو دادن که یعنی تو بیخود میکنی این واکسن رو میخوای. (کلا آدمها بداخلاقی هستن و اصلا حوصله 2کلمه جواب دادن یا توضیح دادن ندارن)

-واسه واکسن varicella یا ابله مرغان هم پرسیدم، یکیشون گفت تو ایران نیست. از یکی دیگه بعد دوباره پرسیدم، گفت شاید بعضی مطبهای خصوصی داشته باشن. (من مطمونم یکی اصرار کنه انیها ادرس چندتا مطب یا دکتر آشناشون که این واکسن رو داره رو میدن. ولی من دیگه وقتش رو نداشتم گیر بدم بهشون) فکر کنم کسایی که دنبال این هستن و مثل من از گرفتنش میترسن (از بس دردسر داره) بهترین راهش اینه که اول تست بدن و ببین آنتی بادیش رو دارن یا نه. ممکنه تو بچگی بدون اینکه بفهمید خیلی خفیف گرفته باشیدش و اصلا ندونید. اگه انتی بادیش رو نداشتید اونوقت برید دنبال پیدا کردنش. (من فکر کنم باید برم آمریکا بزنم که هزینش خب خیلی بیشتر میشه)

من یه لینک میذارم از تو یه سایت دیگه پیداش کردم. لیست مراکز درمانی و بهداشتی و ... با ادرس . تلفنشونه. برای پیدا کردن این مراکزی که واکسن میزنن به کارتون میاد که زنگ بزنید و بپرسید چی میزنن و ....
    *سعی کنید برای واکسنها هرجا میخواید برید صبح حدود 8-10 برسید به مرکزه که براتون بزنن. خیلیهاشون فقط صبحها واکسیناسیون انجام میدن

* سعی کنید برنامه بریزید حداقل 3-4 ماه زودتر بیفتید دنبال این واکسنها. من نرخ دانشگاه خودم رو یه چندتاش رو میگم که بدونید چقدر فرق میکنه و از حالا برید دنبال این کارها:
    هپاتیت 3 نوبت: تو ایران 3*4500=13500تومن. تو آمریکا 360دلار یعنی 1080000تومان.
    واکسن مننژیت= تو ایران 33500تومن. دانشگاه من تو آمریکا 97دلار یعنی 300هزرا تومن.
    واکسن تب زرد رو دانشگاه من مجانی میزنه برای کسایی که میخوان برن . study abroad (چندتای دیگه هم مجانی میزنن مثل آنفلوآنزا ولی همش به درد نمیخوره.)
    همین چندتا کافیه. اول تو سایت دانشگاهتون چک کنید ببینید با بیمه ای که از دانشگاه باید بگیرید، یا جز خدمات خود دانشگاه کدومهاشو مجانی میزنن. اونها رو میتونید برید اونور بزنید ولی بقیش رو حتما حتما اینجا بزنید چون واقعا ارزونتر در میاد (مگر مثل آبله مرغان که تو ایران پیدا نمیشه و مطبهای خصوصی که میارن مبالغ گزافی بابتش میگیرن.) هرچی تو ایارن گیر میاد، همینجا بزنید.

تمام آزمایشاتتون رو هم اینجا انجام بدید و برید. بگید یه دکتر عمومی براتون همه رو بنویسه. اگه دفترچه بیمه داردی که بهتر. هزینش خیلی خیلی خیلی پایینتر هست. اینها رو بد نیست داشته باشید بیشتر هم از نظر چکاپ برای خودتون میگم نه فقط مدارک دانشگاه:
    1- آزمایش خون و ادرار کامل. به خصوص چک کردن قند، چربی، کلسترول
    2- گرفتن فشار خون (دکتر عمومی ها همشون انجام میدن. هر جا رفتید بگید باید براتون بگیره)
    3- سونوگرافی (مخصوصا خانمهای بالای 20 سال به نفعشونه یه چک کامل بکنن و برن)
    4- عکس دندان و تمام کارهای دندانپزشکی مخصوصا پرکردن و تمیز کردن (هزینه دندون پزگس خیلی بالاست اونطرف و بیمه نداره)
    5- چشم پزشکی و گرفتن عینک لازم (حتما با خودتون 2 تا عینک ببرید. هزینه فریم و شیشه اونور خیلی بالاست و کلا هم بهتره یه یدک داشته باشید)
    6- اگه بیماری خاصی دارید حتما چکش کنید

من خودم از بابت سفارت چین چون فکر میکردم میخوان ولی نمیخواست، نوار قلب گرفتم که تو همون مرکز شهرداری منطقه 5 هزینش شد 4500تومن ولی خب فهمیدم اوضاع قلبم خوبه . یه عکس از قفسه سینه هم گرفتم که باز اونم به خاطر سل بود ولی قشنگ نشون داد که وضع قلب و ریه خوبه. اونم هزینش با بیمه تامین اجتماعی خوب بود. یادم نیست دقیق چقدر شد. عکس دندون هم انداختم و قشنگ چک کرد دکتر.
    برای آزمایش هم، هم آزمایشگاههای خصوصی و ... هست. میتونید واسه کم خرج شدنش برید به این مراکز "طب کار" یا مراکز تامین اجتماعی. اینهایی که "طب کار" انجام میدن کل آزمایش خون و ایدز و ... رو براتون مینویسن و بهتون نتیجش رو میدن. مخصوصا اگه برید مراکز تامین اجتماعی (چه دفترچه دارید چه ندارید) خیلی ارزون میشه. فقط رفتید نگید که میخواید چکآپ گنید چون تامین اجتماعی میگه چک آپ با خودتونه و هزینش رو ازتون میگیره. بگید "طب کار" یا بگید "سری پیش آزمایش داشتم مشکل داشت دکتر گفته باید دوباره آزمایش کامل بدی" اونوقت دکتر تامین اجتماعی براتون مجانی مینویسه و آزمایش هم مجانی میدید. یا اینکه برید یه دکتر عمومی براتون بنویسه و با اون برید این مراکز که مجانی بشه. (من به هوای انیکه همه جور دکتر داره و آزمایشگاه و ... و همش یه جاست و لازم نیست 1000جا برم رفتم مرکز ابوریحان که نزدیک چهارراه ولیعصره. ولی گفتم چکآپ میخوام و ایدز و .... برام نوشتن ولی حدود 35000تومنم دادم. البته بگم همین آزمایش ایدز تکی تو آزمایشگاه خصوصی حدود 100تومن در میاد. بقیش رو هم بخواید بدید از هورمونی و خون و ..... اونها هم خودش کلی میشه. یعنی این مراکز طب کار و تامین اجتماعی تقریبا مفتی براتون چک میکنن)

آخرین توصیه هم: موقع رفتن بگید یه دکتر عمومی براتون یه سری قرصها رو بنویسه (ترجیحا تو دفترچه اگه دارید) که ببرید چون اونور با بدبختی بهتون قرص میدن. مخصوصا برای سرماخوردگی، اینجا فوری بهتون آنتی بیوتیک میدن ولی اونور میگه برو آب و سوپ بخور مگه دیگه از گلو درد درحال خفه شدن باشید. (من خودم دارم یه چندتا سفیکسیم با آموکسی سیلین میبرم چون سالی 1 بار شدیدا سرما میخورم که با هیچی خوب نمیشه جز اینها). هرچی میبرید خشک باشه یعنی تزریقی یا شربت نباشه. قرص ببرید ولی دقت کنید که خواب آور نباشه که باهاتون برخورد جدی نکنن. (کلا هر قرصی میبرید حتی اگه استامینوفن و آنتی بیوتیک هست، همش رو یه جا نذارید، تیکه تیکه کنید و بذارید تو جیب لباسهاتون و تو چمدون پخشش کنید. یهو یه کیسه دارو نذارید یه جا)
    Sorry if you haven't received an answer from me. I don't check the forum any more. If you want to talk, find me on Linkedin or through email.
    Bear in mind I only have information about USA Business school and business PHD admissions.*Who ever says apply to top 30, say NO

دوست عزیز اگه کارتون راه نیفتاد، یه خانم دکتر خیلی فهمیده توی انستیتو پاستور تهران هست که اساسش اعتماده!!!! من حتی کارت واکسن مننژیتمو پیدا نکردم ولی مهر رو زدند و تأیید کردند
    حتی واکسنای بپگیو ندید و مهرشو زد
    ضمنا علاوه بر فرم دانشگاه بهترخ که کارت واکسن زرد رو بگیرید و پر کنید که توو کل دنیا اعتبار داره

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

ضمن تشكر از دوستمون براي توضيحات مفصلش. فقط يك نكته احتياج به اصلاح داره. در آمريكا آنتي بيوتيك رو خيلي راحت ميدن و در صورتيكه نسخه داشته باشيد، قسمت داروخانه خيلي فروشگاهها آنتي بيوتيك رو به رايگان ميدن. خود من تا به حال دو دفعه به همين صورت آموكسي سيلين رايگان گرفتم با ارائه نسخه.
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

سلام
    دو سه تا نکته رو موقع انجام واکسیناسیون بهشون برخوردم گفتم شاید به درد کسی بخوره.
    اول اینکه تست پوستی سل رو آزمایشگاه دلتا توی میدون نیاوران انجام میده 9000 تومن. (مسیح دانشوری، امام خمینی، پاستور، مراکز بهداشت و دو سه تا آزمایشگاه خصوصی معروف به من گفتن انجام نمیدن)
    واکسن MMR به خودی خود قیمتی نداره. تفاوت قیمتش در جاهای مختلف به خاطر قیمت تزریقه. مثلا بهراد 2000 تومن پول واکسن میگیره و 25000 تومن پول تزریق!
    من 5 روز بعد از زدن MMR تست سل دادم و مشکلی پیش نیومد.
    من هیچ مدرک واکسیناسیون به غیر از MMR بهراد نداشتم و همه رو به صورت شفاهی به اون مسئول پاستور گفتم و خودشون یه تاریخ براشون ساختن و وارد کردن. مبناشون بر صداقته و اگر مدارکتون رو ندارین نگران نباشین.
    مننژیت سربازی رو به عنوان مننژیت 4 ظرفیتی(با وجود اینکه گزینه دوظرفیتی هم در فرم بود و کلا اجباری نبود برای دانشگاه من) وارد کرد!

بچه ها یک روزه کاره مهر زدن واکسنا انجام میشه? من MMR قبلا زدم، شفاعی قبول میکنن? میشه همونجا واکسن هپاتیت سری دوم بزنم? سری دوم MMR رو چی ( برای دوستم میپرسم اینو) ?

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)