صفحه 115 از 191 نخستنخست ... 1565105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125165 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,141 تا 1,150 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

نقل قول نوشته اصلی توسط phdhossein نمایش پست ها
    بچه ها یک روزه کاره مهر زدن واکسنا انجام میشه? من MMR قبلا زدم، شفاعی قبول میکنن? میشه همونجا واکسن هپاتیت سری دوم بزنم? سری دوم MMR رو چی ( برای دوستم میپرسم اینو) ?
    بله حسین جون. معمولا قبول می کنند. توی اصفهان هم مسوولی که واکسن های زده شده را وارد کارت واکسن می کرد گفت اگه واقعا واکسنی زدی ولی توی کارت واکسنت وارد نشده بگو تا بنویسم توی کارت بین المللی واکسنت.

ApplyAbroad Superstar houtcivil آواتار ها

سلام
    من دو روز پیش رسیدم و امروز به دانشگاه در خصوص بحث واکسیناسیون مراجعه کردم.
    واکسن MMR رو دو نوبت در ایران زده بودم که فاصله این دو نوبت 10 سال بود. ازم بدون هیچ مشکلی قبول کردند. اصل برگه واکسیناسیون دانشگاه که پاستور برام مهر کرده بود بعلاوه کپی کارت زرد رنگ واکسیناسیون بین المللی پاستور رو هم بهشون تحویل دادم.
    اصل کارت زرد رنگ واکسیناسیون بین المللی پاستور رو برای خودم نگه داشتم و دانشگاه نیاز نداشت.
    من یک تست دیگه هم باید اینجا بدم (این تست رو در ایران قبول نمیکردند) که هزینه اون در سایت دانشگاه 75$ ذکر شده بود. اما خیلی جالب هست که بهم گفتند که بیمه من از شروع هفته آینده شروع خواهد شد و بنابراین من برای این تست نباید هزینه بدم و بیمه این پول رو پرداخت خواهد کرد.

Junior Member

سلام

من میشیگان تک قبول شدم.. تو مدارک دانشگاه و وب سایت چیزی راجع به واکسیناسیون ننوشته بود.. چکار باید کنم؟ اجباریه برای همه دانشگاه ها؟ من ۵ ساله که ایران نیستم..

مرسی
    سعیده

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط saeedeZ نمایش پست ها
    سلام

من میشیگان تک قبول شدم.. تو مدارک دانشگاه و وب سایت چیزی راجع به واکسیناسیون ننوشته بود.. چکار باید کنم؟ اجباریه برای همه دانشگاه ها؟ من ۵ ساله که ایران نیستم..

مرسی
    سعیده
    انجارو چک کن
    http://www.mtu.edu/housing/residence...urrent/health/

Member
    رشته و دانشگاه
    Medicine

دوستان و اساتید محترم من یه راهنمایی می خوام لطفا! من همه واکسنهام رو زدم بجز مننژیت. چون خودم پزشکم می تونم از دوستان گواهی الکی بگیرم ولی اگه یکی لطف کنه بگه من الان دقیقا و به ترتیب باید چه کارهایی انجام بدم ممنون می شم. توضیح این که من J2 هستم و فرم دانشگاه ندارم، ولی اگه بعدا بخوام اونجا درسم رو ادامه بدم لازم می شه. برای همین دنبالش هستم که گواهی رسمی بگیرم. پیشاپیش از راهنمایی دقیقتون متشکرم.

Junior Member ram_f15 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط vita_nuova نمایش پست ها
    دوستان و اساتید محترم من یه راهنمایی می خوام لطفا! من همه واکسنهام رو زدم بجز مننژیت. چون خودم پزشکم می تونم از دوستان گواهی الکی بگیرم ولی اگه یکی لطف کنه بگه من الان دقیقا و به ترتیب باید چه کارهایی انجام بدم ممنون می شم. توضیح این که من J2 هستم و فرم دانشگاه ندارم، ولی اگه بعدا بخوام اونجا درسم رو ادامه بدم لازم می شه. برای همین دنبالش هستم که گواهی رسمی بگیرم. پیشاپیش از راهنمایی دقیقتون متشکرم.
    دوست عزیز مننژیت چهارظرفیتی بین الملل Meningitis ACYW رو مراکز درمانی یا هلال احمر تزریق میکنن و در کارت زرد بین الملل (که خودشون صادر میکنن) براتون وارد میکنن؛ پس مراحل اینه:
    1- سابقه واکسن خودتون (کات بهداشت و...) به همراه تاریخهای دریافت واکسنها که به میلادی تبدیل کردید رو آماده کنید.
    2- برای ورود سابقه واکسنها در کارت زرد بین الملل اگر در تهرانید به پاستور و اگر در شهرستانید به هلال احمر مراجعه کنید.
    ویرایش توسط ram_f15 : August 11th, 2013 در ساعت 11:00 PM

Member
    رشته و دانشگاه
    Medicine

ممنون از راهنماییتون. اگه این سابقه رو یک پزشک گواهی کنه کافیه؟ یا خودم تاریخ بگم بسه؟ چون من کارت واکسن بچگیم رو ندارم.
    نقل قول نوشته اصلی توسط ram_f15 نمایش پست ها
    دوست عزیز مننژیت چهارظرفیتی بین الملل Meningitis ACYW رو هلال احمر یا پاستور تزریق میکنن و در کارت زرد بین الملل (که خودشون صادر میکنن) براتون وارد میکنن؛ پس مراحل اینه:
    1- سابقه واکسن خودتون (کات بهداشت و...) به همراه تاریخهای دریافت واکسنها که به میلادی تبدیل کردید رو آماده کنید.
    2- برای ورود سابقه واکسنها در کارت زرد بین الملل اگر در تهرانید به پاستور و اگر در شهرستانید به هلال احمر مراجعه کنید.

Junior Member ram_f15 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط vita_nuova نمایش پست ها
    ممنون از راهنماییتون. اگه این سابقه رو یک پزشک گواهی کنه کافیه؟ یا خودم تاریخ بگم بسه؟ چون من کارت واکسن بچگیم رو ندارم.
    قاعداتا گواهی پزشک کافیه مخصوصا برای واکسنهایی مثل Varicella. در مورد اعلام شفاهی والا همه جوریش گزارش شده! یسری بچه ها میگن بر پایه صداقت ازشون قبول کردن وقتی بدون مدرک تاریخ رو گفتن و به بعضیا هم گیر دادن باید مدرک بیارید. ولی شما حتما برای یسری واکسنها مثل Hepatits B و Td کارت واکسن دارید دیگه! (چون پزشکید اجباری بوده براتون)
    کارت واکسن بچگی رو دوستان گفتن رفتن از دبیرستانشون گرفتن!
    میمونه MMR و Influenza و Varicella که معمولا خود دکترها مهر میزنن تو کارتتون، اگر هم نزدن روی کاغذ رسمی مطب (سربرگ دار) تایید میکنن میبرید پاستور مهر تاییدش رو میزنن، پستهای صفحهات قبل دوستانی بودن که همین کار رو کردن و پاستور بدون هیچ مشکلی پذیرفته ازشون.

Member
    رشته و دانشگاه
    Medicine

می دونم که کلی روز از این پست گذشته، بنابراین مطمئن نیستم جوابش به دردتون بخوره، ولی اگه احتمالا این رو دیدین بدونین که آنتی بادی زیر 10 تا یعنی هیچی، و حتما باید دوز سوم هپاتیت رو بزنین.
    نقل قول نوشته اصلی توسط jandaghi1987 نمایش پست ها
    من به پیشنهادتون تیتر هپاتیت دادم.
    4 واحد آنتی بادی دارم
    بزنم دز سوم رو کافیه یا از اول هر سه دوز رو بزنم؟
    دوز سوم رو هم بگم که یک سال پیش باید میزدم که نزدم

Member
    رشته و دانشگاه
    Medicine

بیخود دنبال واکسن سیاه سرفه نگردید، بالای 6 سال نمی زنن!! برای بالغین فقط Td می زنن.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Yasaman68 نمایش پست ها
    مرسی دوستان عزیز
    ولی مگه همه ما هپاتیت توام با دبفتری وکزاز رو تو سال 82 83 نزدیم؟
    تو پاستور می شه جداگونه فقط سیاه سفره رو زد؟
    این MMR یعنی سرخک سرخچه اوریون تو سال 82 به طور همگانی زده شده؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)