سلام
من دو روز پیش رسیدم و امروز به دانشگاه در خصوص بحث واکسیناسیون مراجعه کردم.
واکسن MMR رو دو نوبت در ایران زده بودم که فاصله این دو نوبت 10 سال بود. ازم بدون هیچ مشکلی قبول کردند. اصل برگه واکسیناسیون دانشگاه که پاستور برام مهر کرده بود بعلاوه کپی کارت زرد رنگ واکسیناسیون بین المللی پاستور رو هم بهشون تحویل دادم.
اصل کارت زرد رنگ واکسیناسیون بین المللی پاستور رو برای خودم نگه داشتم و دانشگاه نیاز نداشت.
من یک تست دیگه هم باید اینجا بدم (این تست رو در ایران قبول نمیکردند) که هزینه اون در سایت دانشگاه 75$ ذکر شده بود. اما خیلی جالب هست که بهم گفتند که بیمه من از شروع هفته آینده شروع خواهد شد و بنابراین من برای این تست نباید هزینه بدم و بیمه این پول رو پرداخت خواهد کرد.
سلام
من میشیگان تک قبول شدم.. تو مدارک دانشگاه و وب سایت چیزی راجع به واکسیناسیون ننوشته بود.. چکار باید کنم؟ اجباریه برای همه دانشگاه ها؟ من ۵ ساله که ایران نیستم..
مرسی
سعیده
دوستان و اساتید محترم من یه راهنمایی می خوام لطفا! من همه واکسنهام رو زدم بجز مننژیت. چون خودم پزشکم می تونم از دوستان گواهی الکی بگیرم ولی اگه یکی لطف کنه بگه من الان دقیقا و به ترتیب باید چه کارهایی انجام بدم ممنون می شم. توضیح این که من J2 هستم و فرم دانشگاه ندارم، ولی اگه بعدا بخوام اونجا درسم رو ادامه بدم لازم می شه. برای همین دنبالش هستم که گواهی رسمی بگیرم. پیشاپیش از راهنمایی دقیقتون متشکرم.
دوست عزیز مننژیت چهارظرفیتی بین الملل Meningitis ACYW رو مراکز درمانی یا هلال احمر تزریق میکنن و در کارت زرد بین الملل (که خودشون صادر میکنن) براتون وارد میکنن؛ پس مراحل اینه:
1- سابقه واکسن خودتون (کات بهداشت و...) به همراه تاریخهای دریافت واکسنها که به میلادی تبدیل کردید رو آماده کنید.
2- برای ورود سابقه واکسنها در کارت زرد بین الملل اگر در تهرانید به پاستور و اگر در شهرستانید به هلال احمر مراجعه کنید.
ویرایش توسط ram_f15 : August 11th, 2013 در ساعت 11:00 PM
قاعداتا گواهی پزشک کافیه مخصوصا برای واکسنهایی مثل Varicella. در مورد اعلام شفاهی والا همه جوریش گزارش شده! یسری بچه ها میگن بر پایه صداقت ازشون قبول کردن وقتی بدون مدرک تاریخ رو گفتن و به بعضیا هم گیر دادن باید مدرک بیارید. ولی شما حتما برای یسری واکسنها مثل Hepatits B و Td کارت واکسن دارید دیگه! (چون پزشکید اجباری بوده براتون)
کارت واکسن بچگی رو دوستان گفتن رفتن از دبیرستانشون گرفتن!
میمونه MMR و Influenza و Varicella که معمولا خود دکترها مهر میزنن تو کارتتون، اگر هم نزدن روی کاغذ رسمی مطب (سربرگ دار) تایید میکنن میبرید پاستور مهر تاییدش رو میزنن، پستهای صفحهات قبل دوستانی بودن که همین کار رو کردن و پاستور بدون هیچ مشکلی پذیرفته ازشون.
علاقه مندی ها (Bookmarks)