سلام دوستان .
من دو هفته پیش سفارت آمریکا تو فیلیپین مصاحبه شدم و ریجکت شدم .آلان می خوام از ایروان اقدام کنم .میشه راهنماییم کنید . I20 که دارم واسه ترم پاییز وباطل میشه ؟
سلام دوستان .
من دو هفته پیش سفارت آمریکا تو فیلیپین مصاحبه شدم و ریجکت شدم .آلان می خوام از ایروان اقدام کنم .میشه راهنماییم کنید . I20 که دارم واسه ترم پاییز وباطل میشه ؟
مدارکم رو چطور برای سفارت بسته بندی کنم؟بگذارم توی پوشه همینطور بگیرم دستم....؟! اخه یکمقدار زیاده
That's the price you pay
Leave behind your heartache, cast away
Just another product of today
Rather be the hunter than the prey
کیف رو نمیزارن ببرم تو؟ همه مدارکم هست دیگه...
کیف میذارن ببرید خوراکی رو من دیدم میگرفتن (آب و شکلات رو از 2 نفر گرفتند)
فقط مدارکتون رو توی پاکت در بسته نذارید (پاکتی که درش با چسب چسبیده باشه) هرجوری که دوست دارید ببرید
من همه مدارکم رو گذاشتم توی پوشه دکمه دار از همونایی که پاپکو داره و وقتی خواست دادم بهش
اصل مدرک تحصیلی هم گذاشتم توی کاور که از کاور هم درنیاوردن
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift, that's why it is called the present
دوستان نگران نباشند نتیجه ویزای من اومد فقط 9 ماه طول کشید و ریجکت شدم!! رشته م مکانیک بود دکتری تجربه کار دولتی سربازی سپاه ، تجربه کار در شرکت خصوصی نفت و گازی ... داشتم فول فاند بودم. و 4 دسامبر 2012 مصاحبه داشتم ریجکت من تحت کد 306 هستش نمی دونم از خوباشه یا نه؟ نمی دونم تو ویزای انگلیس من تاثیر داره یا نه؟
سلام . من 8 آگوست وقت سفارت داشتم که کلیر شدم و به منم گفت که باید از دانشگاه نامه بیارم که اشکال نداره دو تا سه هفته دیر برسم. میشه راهنماییم کنی و بگی که دانشگاه از چه طریقی برای سفارت نامه میزنه؟؟؟؟ ممنون میشم که کمکم کنی.
علاقه مندی ها (Bookmarks)