صفحه 68 از 137 نخستنخست ... 18585960616263646566676869707172737475767778118 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 671 تا 680 , از مجموع 1370

موضوع: فرستادن بار به کانادا (Cargo and Freight service)

پیش فرض پاسخ : فرستادن بار به کانادا (Cargo and Freight service)

سلام
    امیدوارم این اطلاعات مفید باشه.
    پالت پلاستکی رو با هزینه کمتر خود شرکتها دارن ولی اون روز (شاید چون اول هفته بود و یا شاید چون تقاضا زیاد بود) موجود نبود. بعد از 3 ساعت انتظار و سردر گمی یه پسر جوون اومد گفت 2 تا پالت رو 150 میفروشم، اگر خواستید پولش رو بدید تا بیارم. حالا از کجا اومد نمیدونم. ولی مطمئنا کسایی هستن که کارشون همین دلالی هاست و وقتی کسی کارش گیر کنه خودشون پیداشون میشه.
    ما با شرکت هواپیمایی ترکیش بارها رو فرستادیم و آخر این هفته به دستمون میرسه. در مورد سالم بودن و نحوه بسته بندیش(خودم شکستنی ها رو خیلی محکم و دقیق بسته بودم) بعد از دریافت بار توضیح میدم.
    هزینه هر کیلو بستگی به وزن بارتون داره. ما برای 400 کیلو با تخفیف، کیلویی 2.45 دادیم. در مجموع با45 هزار تومان هزینه باسکول(جهت تعیین وزن بار) ، پالت و دستمزد کارگرها: 200 هزار تومان و روزی 20 هزار تومان بابت روزهایی که بار در انبار تهران میمونه(ما میخواستیم بارمون 10 روز بعد برسه تورنتو) و ... 3میلیون و 600 هزار تومان دادیم.
    ارتفاع بار بستگی به شرکت هواپیمایی و نوع پرواز و وزن بار داره.ارتفاع رو زنگ بزنید از شرکتی که بار رو میفرستید بپرسید. محض اطمینان به کارگرها بگید ارتفاع رو 10 سانت کمتر از اون ببندند.

Member
    رشته و دانشگاه
    برق- قدرت

بچه ها واقعا" به كلگري فريت نميشه كرد؟ پس بايد چيكار كنيم؟

Junior Member

یعنی برای 40-50 کیلو بار، کیلویی 40 هزار تومان محاسبه می شه ،به علاوه 56 دلار هزینه صدور کارت می شه. این که خیلی گرونه.

Junior Member

سلام
    من می خوام برای حوالی 3-4 اکتبر به مونترال حدود 40-50 کیلو بار فریت کنم. برای کاهش هزینه میخوام با چند نفر شریک بشم. اگه کسی هست پیغام بده.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    شیمی کاربردی

سلام دوستان
    من به تازگی به این فروم اومدم و می بینم که هنوز هم ارسال بار به کانادا رایجه . چون شنیده بودم با توجه به نرخ دلار و هزینه ارسال بار دیگه به صرفه نیست. ممنون میشم از دوستان بگن که اصولا چه چیزهایی رو به صرفه تر هست که با خودمون ببریم با توجه به قیمت اجناس و هزینه حمل و قیمت کالا در کانادا. با تشکر
    ارسال مدارک: Feb.-2011, دریافت فایل نامبر کبک:April-2011, تاریخ مصاحبه: June-2012, دریافت فایل نامبر فدرال: 19-09-2012, آپديت پاریس: 26-04-2013, مدیکال رسیو: 06-02-2014، پاس ریکوئست: 12-03-2014

نقل قول نوشته اصلی توسط babak54 نمایش پست ها
    بچه ها واقعا" به كلگري فريت نميشه كرد؟ پس بايد چيكار كنيم؟
    من هم همین مشکل رو داشتم چون فقط به مونترال و ونکور و تورنتو میشه فریت کرد ولی من بارم رو باید به هلیفکس بفرستم که دیگه به اونجا فریت نمیشه...حالا بلیط تورنتو رو گرفتم می رم اونجا بارم رو تحویل می گیرم و زمینی به هلیفکس فریت میکنم که گویا ارزونتره. شما هم باید یکی از سه شهر که به مقصدتون نزدیکتره رو انتخاب کنین و امیدوارم حداقل یه فامیلی هم تو اون شهر داشته باشین!
    ارسال مدارك به سيدني15 اكتبر 2010 ارسال به دمشق فوريه 2011اينپراسس فوريه 2011 اپديت مارچ 2011 اپديت دوم و درخواست لندينگ في نوامبر 2011 مديكال 2013/06/07 پاس ریکویست 2013/07/15

از آب گذشته ها لطفأ جواب بدید
    آیا گذاشتن کارتن های بار روی پالت اجباریه؟ چون من میتونم بجای دونه ای 70 تا 80 تومن در فرودگاه، تو شهر دونه 15 تا 20 تومن تهیه کنم. در ضمن حداکثر ارتفاع بار رو پالت که بهش جریمه نخوره چقدر باید باشه؟ حداکثر سابز طولی پالت ها 120 سانتیمتره اگر کارتن 2متر بود چکار بایدکرد؟

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid107 نمایش پست ها
    از آب گذشته ها لطفأ جواب بدید
    آیا گذاشتن کارتن های بار روی پالت اجباریه؟ چون من میتونم بجای دونه ای 70 تا 80 تومن در فرودگاه، تو شهر دونه 15 تا 20 تومن تهیه کنم. در ضمن حداکثر ارتفاع بار رو پالت که بهش جریمه نخوره چقدر باید باشه؟ حداکثر سابز طولی پالت ها 120 سانتیمتره اگر کارتن 2متر بود چکار بایدکرد؟
    اگر هم اجباری نباشه بهتره که روی پالت بزارید . چون پالت را با دستگاه جابجا میکنن و همه کارتن ها تون به صورت مجتمع یک جا هستن و احتمال گم شدنشون کم میشه.بقیه سوالات را هم دوستان پاسخ خواهند داد.

من بالاخره نفهمیدم یه مشت قرص و دارو و انتی بیویتک دارم همراه خودم بیارم یا با لوازم فریت کنم

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    Phd student of business Tehran uni

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid107 نمایش پست ها
    من بالاخره نفهمیدم یه مشت قرص و دارو و انتی بیویتک دارم همراه خودم بیارم یا با لوازم فریت کنم
    من همراه خودم کلی آوردم و کسی گیر نداد.فرقی نداره