.Optimism is s a happiness magnet"
"If you stay positive, good things and good people will be drawn to you
Mary Lou Retton
"فوری"
دوستان بارهای ما از ایران به سیاتل آمریکا و بعد امروز به ونکوور رسیده. الان قراره به یکی از دوستان در نکوور زحمت بدیم برامون بارنامه کنه به کلگری. حالا چهار تا سوال داشتم. ممنون می شم اگه زود جواب بدین که هزینه انبار داری و ... نخوره به بار.
1- باید این دوست ما به کدام قسمت فرودگاه ونکورر بره؟
2- آیا شماره تلفنی هست که قبل از رفتن ایشون بتونه هماهنگ کنه تا دوباره کاری نشه؟ (توی بارنامه چیزی ننوشته و فاصله خونه ایشون تا فرودگاه 2 ساعته متاسفانه)
3- آیا از همون فرودگاه می شه به صورت زمینی بارنامه بکنه برای کلگری؟ چون هوایی اش ظاهرا گرونه.
4- اگر نه، کجا باید ببره بارها رو برای فرستادن زمینی به کلگری؟
ممنون از لطف و بزرگواری شما
دوستان با تجربه ارزون ترین کریر کدوم ایرلاینه؟ من یکی پیدا کردم برای تورونتو، برای 300 کیلو به بالا با ترکیش هر کیلو 2.6 دلار میگیره آیا قیمتش خوبه؟ البته یک سری تشریفات و غیره هم باید در کنارشدر نظر گرفت
سلام.من با ويزاي دانشجويي اومدم کانادا. حدود 6کيلو بار دارم که خانوادم ميخوان برام بفرستن ادمونتون . چون وزنش زياد نيست فريت برام گرون در ميآد.با چه پستي بفرستم بهتره.کسي تجربه اي داره؟
دوستان عزيز من يه تعدادي كارتن ٧ لايه مخصوص فريت اضافه آوردم اگه كسي احتياج داره پيام خصوصي بده
سلام به دوستان
آیا فرودگاه تورنتو روزهای شنبه و یکشنبه هم بار تحویل میدن؟
ما بارمون جمعه رسیده.اگر 2 شنبه بریم تحویل بگیریم باید هزینه انبار بدیم یا 2 روز تعطیلی حساب نمیشه؟
در واقع اون قانون 24 ساعت فاصله تا گرفتن بارها شامل روزهای تعطیل هم میشه؟
ما فرم مخصوص بار فریت شده رو روزی که اومدیم فرودگاه تحویل ندادم. حالا هم فرمی نداریم که برای گرفتن بارمون نشون بدیم. حالا باید چه کنیم
آیا تاحالا کسی به مسئله برخورده بوده؟ حالا مالیات نگیرن ازمون؟
ممنونم
علاقه مندی ها (Bookmarks)