دوستان شرکت باربری (زمینی) می شناسن که وسائل رو از ونکوور بیاره کلگری؟
دوستان شرکت باربری (زمینی) می شناسن که وسائل رو از ونکوور بیاره کلگری؟
بازم دوستمون newapplicant جواب شما رو به نحو احسنت دادند. من يک کم اضافه مي کنم
دقيقا منظ.رم همين بود. شما اگر بارت زير 100 کيلو ميشه بهتره هزينه اضافه بار بدي.
البته به نظرم بالاي 100 کيلو راحت بتوني دست و پا کني به خصوص اگر متاهل باشي. وسايل آشپزخانه رو که گفتند. وسايلي که برات خاطره اي رو زنده ميکنه. کفش هزارتا بيار. البته نو نخريا. همونايي که داريو بيار. وسايل شخصي. يک سري موارد مثلا براي کادو دادن به کسي تو کانادا مثل پسته و ... پتو يا لحاف اگه داري وکيوم کن بيار. بالش اگر حساسي. و خيلي چيزهاي ديگه
ما تو سفري يک ماهه به اروپا که داشتيم دو نفري فقط 60 کيلو لباس داشتيم (البته به مراسم زيادي بايد ميرفتيم) حالا که بحث زندگيه.
بازم تاکيد ميکنم چيز نو نخر و لباس کهنه هم نيار. لباسهايي که به دردت ميخوره رو بيار. لباسهاي زمستوني هم که وزنشون زياده.
سي اس کيو : 05 دسامبر 2010..فايل فدرال: 06 دسامبر 2010..آپديت از پاريس: 21 مي 2013..رسيد آپديت: 28 مي 2013..مديکال: 26 اگوست 2013..رسيد مديکال: 03 سپتامبر 2013..پاس ريکويست: 04 دسامبر 2013
نميدونم شما حند نفر هستيد و حقدر قصد داريد اينجا بمونيد ولي شروع كنيد به بار بستن بالاي ١٠٠ كيلو ميشه . يك ذره از هر كدام از مواد خوراكي و سبزي خشك و ادويه ها و زرشك و زعفران و ديك و قابلمه و وسايل اشبزخانه و حند تا كتاب و شايد بالشت و بتو و ملحفه كه صد در صد و .... همين ها را ببند بيشتر از ١٠٠ كيلو ميشه. ما حودمون فكر ميكرديم ٦٠ كيلو بار فريت بيشتر مداشته باشيم تا لحظه اخر شد ١٥٠ كيلو. 😋
دوستان سلام. ما می خواهیم حدود 500 کیلوگرم بار فریت کنیم ونکوور. لطفا" راهنمایی کنید ارزون ترین گزینه کدوم ایر لاین هست؟ حدود قیمت چقدر می شه؟ ممنون.
سلام حدوده ۴ ماه پیش ما با لوفتانزا ۲۵۰ کیلو بار فریت کردیم به ونکوور حدود قیمتش شد ۳ میلیون و ۶۰۰ البته اون زمان گزینه ی ایران ایر هم بود که ارزون تر بود گویا، ولی طبق گفته دوستان مثل اینکه دیگه این آپشن رو نداره ایران ایر. اگه بتونید خودتون یک سر برید فرودگاه امام بخش کارگو اونجا بهتر بهتون جواب میدن، چون تلفنی جواب درست حسابی راجع به قیمت نمیشه گرفت ازشون،
همه چیز قابل فریت هست شما چی میخوان فریت کنین که بگیم خوبه بکنین یا نه مشابه اینجا هست هزینه بیخودی نکنین.
در کل به نظر من تنها چیزی که ایران هست کانادا نیست و ارزش هزینه فریت داره فرش و لوازم آنتیک نقره سماور! فرشهای 18 متری و قیمتی عالیه عالی که اگه مهاجرید و بار اولتونه که وارد خاک کانادا میشید فکر میکنم مالیات هم بهتون نمیخوره .
در خیلی از موارد صرف با اضافه باره ، دردسر تحویل و دوندگی اداری رو باید به هزینه های نقدی اضافه کنید که احیانا برای تازه واردا سخته.
سلام
اگر کسی از دوستان این فروم تو یکی دو ماه آینده میاد ونکوور و میتونه سه تا کتاب تکست پزشکی من رو که حدودا 3 تا 3و نیم کیلو میشن رو زحمت آوردنشون رو بکشه ممنون میشم به من اعلام کنه که کتابها رو که تهران نزد برادرم هستند به دستش برسونم. در ضمن خودم تو فرودگاه ونکوور دنبال شما خواهم آمد و شما را پیک آپ می کنم
سلام دوستان
من شنیدم که میشه بارهای با وزن بالا رو با کشتی فرستاد کانادا، و هزینه اش هم خیلی کمتر از فریته، فقط نزدیک به یک ماه طول میکشه که برسه، کسی در این زمینه اطلاعاتی داره یا شرکتی که همچین کاری رو بکنه میشناسید؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)