صفحه 71 از 137 نخستنخست ... 21616263646566676869707172737475767778798081121 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 701 تا 710 , از مجموع 1370

موضوع: فرستادن بار به کانادا (Cargo and Freight service)

Banned

پیش فرض پاسخ : فرستادن بار به کانادا (Cargo and Freight service)

دوستان شرکت باربری (زمینی) می شناسن که وسائل رو از ونکوور بیاره کلگری؟
    Senior Member sebas آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechatronics

نقل قول نوشته اصلی توسط babak54 نمایش پست ها
    به غير از اينهايي كه فرموديد ديگه چي به نظرتون ميتونه قابل فريت باشه كه بالاي 100 كيلو هم بشه؟ و منظورتون اينه كه اگر زير 100 كيلو شد با خودم ببرم و اضافه بار بدم؟
    بازم دوستمون newapplicant جواب شما رو به نحو احسنت دادند. من يک کم اضافه مي کنم

دقيقا منظ.رم همين بود. شما اگر بارت زير 100 کيلو ميشه بهتره هزينه اضافه بار بدي.
    البته به نظرم بالاي 100 کيلو راحت بتوني دست و پا کني به خصوص اگر متاهل باشي. وسايل آشپزخانه رو که گفتند. وسايلي که برات خاطره اي رو زنده ميکنه. کفش هزارتا بيار. البته نو نخريا. همونايي که داريو بيار. وسايل شخصي. يک سري موارد مثلا براي کادو دادن به کسي تو کانادا مثل پسته و ... پتو يا لحاف اگه داري وکيوم کن بيار. بالش اگر حساسي. و خيلي چيزهاي ديگه

ما تو سفري يک ماهه به اروپا که داشتيم دو نفري فقط 60 کيلو لباس داشتيم (البته به مراسم زيادي بايد ميرفتيم) حالا که بحث زندگيه.
    بازم تاکيد ميکنم چيز نو نخر و لباس کهنه هم نيار. لباسهايي که به دردت ميخوره رو بيار. لباسهاي زمستوني هم که وزنشون زياده.
    سي اس کيو : 05 دسامبر 2010..فايل فدرال: 06 دسامبر 2010..آپديت از پاريس: 21 مي 2013..رسيد آپديت: 28 مي 2013..مديکال: 26 اگوست 2013..رسيد مديکال: 03 سپتامبر 2013..پاس ريکويست: 04 دسامبر 2013

نقل قول نوشته اصلی توسط banolet نمایش پست ها
    سلام.من با ويزاي دانشجويي اومدم کانادا. حدود 6کيلو بار دارم که خانوادم ميخوان برام بفرستن ادمونتون . چون وزنش زياد نيست فريت برام گرون در ميآد.با چه پستي بفرستم بهتره.کسي تجربه اي داره؟
    من خانواده یک سری بار در حدوده ۲ کیلو با پست برام فرستادن، ۱۰ روزه هم رسید ونکوور از یک تا ۲ کیلو کیلویی ۷۲ تومان شد، هر چی وزن بالاتر بره، قیمت کمتر میشه از پست بپرسین راهنمایی میکنن

ApplyAbroad Hero

به غير از اينهايي كه فرموديد ديگه چي به نظرتون ميتونه قابل فريت باشه كه بالاي 100 كيلو هم بشه؟ و منظورتون اينه كه اگر زير 100 كيلو شد با خودم ببرم و اضافه بار بدم؟
    نميدونم شما حند نفر هستيد و حقدر قصد داريد اينجا بمونيد ولي شروع كنيد به بار بستن بالاي ١٠٠ كيلو ميشه . يك ذره از هر كدام از مواد خوراكي و سبزي خشك و ادويه ها و زرشك و زعفران و ديك و قابلمه و وسايل اشبزخانه و حند تا كتاب و شايد بالشت و بتو و ملحفه كه صد در صد و .... همين ها را ببند بيشتر از ١٠٠ كيلو ميشه. ما حودمون فكر ميكرديم ٦٠ كيلو بار فريت بيشتر مداشته باشيم تا لحظه اخر شد ١٥٠ كيلو. 😋

Junior Member

دوستان سلام. ما می خواهیم حدود 500 کیلوگرم بار فریت کنیم ونکوور. لطفا" راهنمایی کنید ارزون ترین گزینه کدوم ایر لاین هست؟ حدود قیمت چقدر می شه؟ ممنون.

نقل قول نوشته اصلی توسط rashta نمایش پست ها
    دوستان سلام. ما می خواهیم حدود 500 کیلوگرم بار فریت کنیم ونکوور. لطفا" راهنمایی کنید ارزون ترین گزینه کدوم ایر لاین هست؟ حدود قیمت چقدر می شه؟ ممنون.
    سلام حدوده ۴ ماه پیش ما با لوفتانزا ۲۵۰ کیلو بار فریت کردیم به ونکوور حدود قیمتش شد ۳ میلیون و ۶۰۰ البته اون زمان گزینه ی ایران ایر هم بود که ارزون تر بود گویا، ولی طبق گفته دوستان مثل اینکه دیگه این آپشن رو نداره ایران ایر. اگه بتونید خودتون یک سر برید فرودگاه امام بخش کارگو اونجا بهتر بهتون جواب میدن، چون تلفنی جواب درست حسابی راجع به قیمت نمیشه گرفت ازشون،

نقل قول نوشته اصلی توسط rashta نمایش پست ها
    هرکیلو 2.5 دلارهزینه داره با قطر می فرستن
    ا رسال مدارک 30 دسامبر 2010 رشته 12 امتیازی csq جون 2013 فایل فدرال اکتبر 2013 مدیکال دسامبر 2013 ویزا مارچ 2014

همه چیز قابل فریت هست شما چی میخوان فریت کنین که بگیم خوبه بکنین یا نه مشابه اینجا هست هزینه بیخودی نکنین.
    در کل به نظر من تنها چیزی که ایران هست کانادا نیست و ارزش هزینه فریت داره فرش و لوازم آنتیک نقره سماور! فرشهای 18 متری و قیمتی عالیه عالی که اگه مهاجرید و بار اولتونه که وارد خاک کانادا میشید فکر میکنم مالیات هم بهتون نمیخوره .
    در خیلی از موارد صرف با اضافه باره ، دردسر تحویل و دوندگی اداری رو باید به هزینه های نقدی اضافه کنید که احیانا برای تازه واردا سخته.

Junior Member

سلام
    اگر کسی از دوستان این فروم تو یکی دو ماه آینده میاد ونکوور و میتونه سه تا کتاب تکست پزشکی من رو که حدودا 3 تا 3و نیم کیلو میشن رو زحمت آوردنشون رو بکشه ممنون میشم به من اعلام کنه که کتابها رو که تهران نزد برادرم هستند به دستش برسونم. در ضمن خودم تو فرودگاه ونکوور دنبال شما خواهم آمد و شما را پیک آپ می کنم

Junior Member

سلام دوستان

من شنیدم که میشه بارهای با وزن بالا رو با کشتی فرستاد کانادا، و هزینه اش هم خیلی کمتر از فریته، فقط نزدیک به یک ماه طول میکشه که برسه، کسی در این زمینه اطلاعاتی داره یا شرکتی که همچین کاری رو بکنه میشناسید؟