صفحه 173 از 353 نخستنخست ... 73123163164165166167168169170171172173174175176177178179180181182183223273 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,721 تا 1,730 , از مجموع 3525

موضوع: مشاوره به منظور برنامه ريزي براي آزمون IELTS!!!

پیش فرض پاسخ : مشاوره به منظور برنامه ريزي براي امتحان IELTS

سلام دوستان
    من برای ۳۰ نوامبر امتحان آکادمیک رزرو کردم. من ۲ ساله پیش ایلتس دادم و hسکورهام به ترتیب شدن
    ،لیسنینگ 9 ریدینگ 6.5 رایتینگ 5.5 و اسپیکینگ 8 و اورآل 7.5
    مجبور هستم دوباره امتحان بدم.
    رایتینگ و ریدینگ هر دو 7 به بالا می خوام با اورآل 8.

میشه با توجه به وقته 70 روزه که دارم و ضعفه زبانم توی ریدینگ و ورایتینگ راهنمائی کنید من رو که چه منابعی بخونم و اینکه روزی چند ساعت رو تخمین میزنید که باید برای ایلتس خوندن اختصاص بدم.

ممنونم دوستان ( نیازمند یاری سبزتان هستم شدیدا )

Junior Member

سلام.
    من می خوام اگه بشه برای fall 2014 اقدام کنم. چند تا سوال دارم. اول اینکه حداکثر تا چه زمانی می تونم امتحان زبان رو عقب بندازم؟
    دوم اینکه سطح زبانم خیلی بد نیست. حدود 3 سال پیش Passageها رو تموم کردم. از اون موقع هم ارتباطم با فیلم و متن انگلیسی نسبتا خوب بوده. حالا به نظر شما لازمه کلاس IELTS برم یا خودم هم می تونم به صورت خود اموز واسه امتحان آماده بشم؟
    سوم اینکه اگر کلاس برم بهتره، توی اصفهان کجا یا کیا خوبن؟
    چهارم اینکه اگه خودآموز بهتره چه کتاب و مرجعی استفاده کنم؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    تربیت بدنی گرایش رفتار حرکتی

سلام دوستان.
    نامزدم زبانش در حد دبیرستان و دانشگاهه و فقط 1ترم کلاس زبان رفته جدیدا در آموزشگاه کیش کتاب Total English همون سطح اولش رو خونده. یک سال فرصت داره تا آزمون. به نظرتون چیکار باید بکنه در این یک سال تا خودش رو برسونه به 6 یا 6.5؟ اصلا میشه؟

ApplyAbroad Veteran
    hamman آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Structural Engineering AmirKabir

سلام. وقت بخیر
    من قبلن برای تافل خونده بودم/(دو سال پیش) ولی الان باید برای 3 ماه دیگه نمره آیلتس 7.5 داشته باشم. میشه راهنمایی کنید. ضمنا من وقت کلاس رفتن ندارم.توانایی های تافلم حدود 80 بود 2 سال پیش.
    از کجا شروع کنم.چطوری. ببخشید اگه احیانا سوالم تکراریه.
    ممنونم
    اگر هیچ وقت شکست نخورده‌اید، بدانید که به اندازه کافی تلاش نکرده‌اید.
    (کپی امضائ بابک)

Junior Member

سلام دوستان
    من می خواهم در یکی از دانشگاههای آمریکا برای مقطع دکتری تقاضا بدم. تو سایت دانشگاهها فقط گفته مثلا آیلتس 7 و اشاره ای به general و academic نکرده. به نظرتون من general امتحان بدم یا ریسک داره
    ممنون

Member
    رشته و دانشگاه
    BS. Polymer Eng./MS. Chemistry

نقل قول نوشته اصلی توسط mdz_79 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من می خواهم در یکی از دانشگاههای آمریکا برای مقطع دکتری تقاضا بدم. تو سایت دانشگاهها فقط گفته مثلا آیلتس 7 و اشاره ای به general و academic نکرده. به نظرتون من general امتحان بدم یا ریسک داره
    ممنون
    دوست عزیز صد در صد منظورش اکادمیک بوده!!!

ApplyAbroad Veteran
    tommy angelo آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mdz_79 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    ممنون
    دوست عزیز اگه شما میخوای واسه دانشگاه اقدام کنی فقط منظورشون آکادمیکه، جنرال رو برای ویزایهای مهاجرتی بیشتر میخوان

Junior Member

سلام
    وقت همگی به خیر
    من برای اینکه بتونم نهایت تا دی ماه آیلتس امتحان بدم احتیاج به کمک دارم راستش خیلی به کمک احتیاج دارم نمی دونم از کجا از چه کتابی شروع کنم چون سرکارهم می رم وقت ندارم برم کلاس البته قبلا رفتم ولی راضی کننده نبود ممنون می شم راهنماییم کنید

Member
    رشته و دانشگاه
    BS. Polymer Eng./MS. Chemistry

نقل قول نوشته اصلی توسط zohreh2012 نمایش پست ها
    سلام
    وقت همگی به خیر
    من برای اینکه بتونم نهایت تا دی ماه آیلتس امتحان بدم احتیاج به کمک دارم راستش خیلی به کمک احتیاج دارم نمی دونم از کجا از چه کتابی شروع کنم چون سرکارهم می رم وقت ندارم برم کلاس البته قبلا رفتم ولی راضی کننده نبود ممنون می شم راهنماییم کنید
    اگه سطحتون و نمره ای که میخواینو بگین بچه ها بیشتر میتونن کمکتون بکنن!!!

نياز به كمك فوري از اساتيد محترم !

باسلام

من الان نمره 6 جنرال دارم (البته اكسپاير شده ) و بعد از كمي خواندن كتب مربوطه الان سطح من تا 6.5 هم شايد برسد (جنرال) .براي مهاجرت به استراليا نمره 7 در هر اسكيل رو نياز دارم .با چند نفري مشورت كردم ميگفتند براي هر اسكيل 7 بايد پايه زبانت قوي باشه و به من آموزشگاهي رو در ونك معرفي كردند كه دوره upper و advance رو داره بصورت شنبه تا چهارشنبه روزي 4 ساعت تدريس ميكنه . هدف اصلي دوره آيلتس هست ولي از كتاب upper english result استفاده ميكنند . وطول دوره 5 ماه هست .من كارمند و متاهل هستم . چون كلا" كمي تنبل هستم و ميدونم كه تو خونه درس نميخونم دوستان اين راه رو پيشنهاد ميكنند ؟

چون نميخام بعد از 4 الي 5 بار آزمون و كلي خرج و هزينه به نمره مورد علاقه برسم از دوستان خواهش ميكنم من رو راهنمايي كنند .

باتشكر

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)