صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 40

موضوع: تجربیات عینی زندگی و مشاهدات شما در هندوستان | دانشجویان و افراد مقیم |

  1. #11

    پیش فرض پاسخ : تجربیات عینی زندگی و مشاهدات شما در هندوستان | دانشجویان و افراد مقیم |

    یه نکته رو یادم رفت در مورد حمل و نقل بگم و اون هم این هست که رانندگی در اینجا شبیه رانندگی در انگلیس هست، یعنی سیستم فرمان سمت راست ! مثل من اومدید اینجا روز اول طبق عادتی که تو ایران داشتید خیابون رو بر عکس نیگاه کنید وبعد بخواید رد بشید یه ماشین با سرعت بزنه بهتون بعد ساعت ها فکر کنید که ماشینه برعکس اومده یا شما برعکس جاده رو دیدید!

    رانندگی در هند و جهت حرکت ماشین ها برعکس ایران هست ! فرمون right hand
    http://www.time.ir ساعت و تقویم رسمی ایران
    وقتی حرف راست می زنید
    فقط انسان هایی از دستتان عصبانی می شوند
    که تمام زندگیشان بر دروغ استوار است

  2. #12
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ارسال‌ها
    31

    پیش فرض پاسخ : تحصیل در هندوستان و مسائل مرتبط

    دوستان یکی بگههههههههههههههههههههههه ههههههه هند واقعا سختی هاشه زندگیش چیه؟

  3. #13

    پیش فرض پاسخ : تحصیل در هندوستان و مسائل مرتبط

    نقل قول نوشته اصلی توسط boom نمایش پست ها
    دوستان یکی بگههههههههههههههههههههههه ههههههه هند واقعا سختی هاشه زندگیش چیه؟
    پسرم شما یه سر بزن به این تاپیک http://www.applyabroad.org/forum/sho...82%DB%8C%D9%85

    سوال خاصی هم مد نظرت هست همینجا بپرس من جوابتو میدم
    http://www.time.ir ساعت و تقویم رسمی ایران
    وقتی حرف راست می زنید
    فقط انسان هایی از دستتان عصبانی می شوند
    که تمام زندگیشان بر دروغ استوار است

  4. #14

    پیش فرض پاسخ : تجربیات عینی زندگی و مشاهدات شما در هندوستان | دانشجویان و افراد مقیم |

    چند نکته پیرامون زندگی در هندوستان-شهر حیدرآباد
    تاریخ: پنج شنبه 15 فروردین 1392
    1-Axis بانک

    بانکی که پیشنهاد دادم میتونید از طریق اون درخواست دبیت مسترکارت یا دبیت ویزا کارت بدید.باید توجه داشته باشید که این بانک هر 3 ماه یکبار 12.5 درصد مالیات از موجودی حساب کم میکنه.و اینکه هر سه ماه یک بار چک میکنه که موجودی حساب شما اگر از 10.000 (ده هزار )روپیه کمتر باشه ، 1000 روپیه از حسابتون کسر میکنه ! (یه جورایی جریمه)
    من از مسئولین بانک که پرسیدم،گفتند که بهتره 10.000 روپیه تو حسابتون باشه ، و کلا بهش دست نزنید تا زمانی که بخواید از هند خارج بشید و حسابتون رو ببنید که شامل این جریمه نشه ولی میشه برداشت و دوباره ریخت به حساب ماه سوم هر فصل باید این مقدار تو حساب باشه !

    2-آب و برق و آب و هوا

    عید نوروز که نزدیک میشه ،گرمای جهنمی حیدرآباد با دمای 48 درجه سانتیگراد هم شروع میشه،روزی 2 تا 3 بار برق رفتگی(توجه داشته باشید که من در بهترین منطقه این شهر زندگی میکنم ولی باز این مشکلات وجود داره،مناطق پایین تر کلاً 6 بار حداقل این مشکل رو دارند)البته برق رفتگی یه برنامه خاصصی داره که دولت در روزنامه های محلی منطقه به منطقه زمانش رو اعلام میکنه.البته موارد خاصی مثل باران و باد ناگهانی باعث ایجاد برق رفتگی کوتاه مدت میشه(مدت زمان برق رفتگی معمولا 1 تا 2 ساعت است و در شرایط اضطراری مثل باران تا 5 ساعت و زمانی که باران قطع بشه یا شدتش کم بشه ادامه داره)
    با پنکه میشه زندگی کرد ولی باید تحمل خیلی بالایی داشته باشید،توجه داشته باشید که این شرایط زندگی با پنکه در کلاس درس هم حاکم هست ،یعنی کلاس های درس تا اونجایی که من اطلاع دارم دانشگاه عثمانی و کالج های وابسته تقریبا همه کلاس ها با پنکه فعال هستند و اگر هم کولر داشته باشند فعال نمی کنند(بجر کلاس های آزمایشگاه کامپیوتر)
    حالا به قول عزیزی که میگفت : تصور کن که حتی تصور کردنش سخته !!!!
    تصور کنید که هوا 48 درجه، سر کلاس ،مثل بارون داری عرق میریزی،کلاس هم غوطه ور در دود سبز و بنفش هست از بوی عرق این موجودات !نیگاه به تخته واستاد میکنی عرق از جلوی چشات رد میشه ،یه لحظه باید با انگشتات برف پاکن بزنی که ببینی چه خبره ! ار گرما کلافه میشی ،میزنی بیرون میبینی که آب هم قطع هست ! جونت میخواد در بیاد ،هر کسی رو که میبینی بهش فحش میدی !به خودتم فحش میدی که چرا گرینه آخر که هند بود رو انتخاب کردی!
    سه ماهه اول بهار گرمای شدیدی رو به همراه داره.با پنکه به سختی مشه زندگی کرد،خیلی از بچه های اینجا کولر آبی استفاده میکنند که متوسط هزینه برف اون حدودا 700 روپیه میشه که به نظر من با این گرما کولر آبی به درد نخور هست، چند مورد هم هستند که از کولر گازی استفاده میکردند که حدودا 2300 روپیه هزینه داشت. با پنکه و یه یخچال و چند تا لامپ کم مصرف هزینه برق ماهیانه حدودا 500 تا میشه.
    قیمت کولر آبی:
    اندازه کوچک حدودا 1700 روپیه به بالا نو ، ولی به درد نخور ! اصلا خنک نمیکنه
    اندازه متوسط حدودا 2500 به بالا ،بستگی به قیمت و مدل شاید یه مقدار خنک کنه.

    از ماه اپریل تا جون مشکل کم آبی بیداد میکنه،یعنی روزی یک ساعت آب اکثر مناطق بیشتر وجود نداره، حالا صاحب خونه من بچه زرنگ بوده و تانکر پشت بوم گذاشته،ولی این 4 تا تانکر رو خودش و خونوادش به تنهایی در تمام روز تخلیه میکنن که خیال همه ساکنین رو راحت کرده باشند ! کلا شرایط جنگی در نظر بگیرید.

    الانم که این مطلب رو مینویسم ،دیروز یه بار حمام رفتم بعد از شامپو زدن آب رفت و با هزار مکافات خودمو شستم.یه بار هم امروز واسه دستشویی !


    3-موتور سیکلت

    موتور سیکلت یکی از ضروری ترین وسایل برای جابجایی در هند محسوب میشه،چون بعد از یه مدت دچار ناراحتی اعصاب به خاطر چونه زدن با راننده های آتو ریکشا میشید.
    برای خرید موتور سیکت حتما این چند تا نکته رو در نظر بگیرید:

    -پلاک موتور حتما باید در حیدر آباد ثبت شده باشد ، مشخصه اون کلمه AP ابتدای پلاک هست.اگر غیر از این بود نخرید.
    -برگه RP یا سند موتور را فروشنده موتور حتما به نام شما ثبت کند.
    -برگه کنترل کیفیت سلامت محیط زیستی موتور را فروشنده به شما بدهد(البته اگر هم ارائه نکرد،با پرداخت 40 روپیه برای 6 ماه این برگه برای شما صادر میشود)

    با این شرایط آب و برق و گاز و کلاس هایی که در گرما با پنکه دانشجو ها رو خنک میکنند، تعریف کردم ،واسه همین هست که میگن هند ارزون هست (که البته با دلار قیمت بازار امروز !!! حرف اشتباهی هست)

    4-سیستم تحصیلی
    کلاس ها چه برای لیسانس ،چه برای فوق لیسانس،شما از 9 صبح تا 5 بعد از ظهر کلاس دارید، البته برای بعضی رشته ها تا ساعت 2 ظهر هست. ولی به این صورت هست که تمامی کلاس های تئوری رو شما یه سره سر کلاس میشیند و استاد ها در کلاس عوض میشن.تا زمان ناهار یا lunch time . بعد از اون 45 دقیقه استراحت و نهار و دوباره یه سره سر کلاس تا آخر تایم.فقط برای کلاس های آزمایشگاه میتونید کلاس رو جابجا بشید.
    http://www.time.ir ساعت و تقویم رسمی ایران
    وقتی حرف راست می زنید
    فقط انسان هایی از دستتان عصبانی می شوند
    که تمام زندگیشان بر دروغ استوار است

  5. #15

    پیش فرض پاسخ : تجربیات عینی زندگی و مشاهدات شما در هندوستان | دانشجویان و افراد مقیم |

    معنی NAAC و NBA و CGPA در سیستم آموزشی هند چیست ؟


    NAAC:
    National Assessment and Accreditation Council
    یعنی شورای ملی اعتبار دهی و ارزشیابی دانشگاه ها و کالجهای هند برای رشته های غیر فنی.
    لینک سایت: http://www.naac.gov.in/


    NBA:National Board of Accreditation
    یعنی شورای ملی اعتبار دهی دانشگاه ها و کالجهای هند برای رشته های فنی.
    لینک سایت : http://mhrd.gov.in/nba_hindi


    CGPA:CUMULATIVE GRADE POINT AVERAGE
    یعنی سیستم امتیاز دهی به دانشگاهها و کالجهای هند.

    حالا دانستن اینها به چه درد می خورد؟


    خوب دوستان وزارت علوم مدارکی را ارزشیابی و تایید می کند که نام محل تحصیل آنها در لیست NAAC و NBA باشد و از اعتبار CGPA خوبی برخوردار باشد.
    لازم به ذکر است که دانشگاه ها هر ۵ سال یک بار ملزم به روزسازی سطح علمی و تحصیلی هستند تا همچنان در لیست شوراهای علمی هند باشند.
    http://www.time.ir ساعت و تقویم رسمی ایران
    وقتی حرف راست می زنید
    فقط انسان هایی از دستتان عصبانی می شوند
    که تمام زندگیشان بر دروغ استوار است

  6. #16

    پیش فرض پاسخ : تجربیات عینی زندگی و مشاهدات شما در هندوستان | دانشجویان و افراد مقیم |

    ثبت نام در پلیس حیدرآباد FRRO
    تاریخ :جمعه - ۲۹ شهریور ۱۳۹۲

    دانشجویان بعد از رسیدن به هندوستان و شهر مورد نظرتون باید تا قبل از 14 روز خودتون رو به مرکز پلیس امور خارجیان شهر خودتون معرفی کنید تا به شما برگه "اجازه اقامت" یا به انگلیسی RP=Resident Permit به شما بدهند .

    اگر بیشتر از 14 روز طول بکشه مشمول جریمه مالی و مشکلات پیش بینی نشده ای ممکنه بشید.

    پلیس در شهر حیدرآباد به نام FRRO= Foreigner Regional Registration Offices نامیده میشود.



    شما قبل از رفتن به اداره پلیس و گرفتن برگه اقامت باید کارهای زیر را انجام دهید:

    1-اجاره یک خانه و گرفتن قرارداد خانه از صاحبخانه (Agreement ) و بردن قرارداد خانه به یک دفتر اسناد رسمی و زدن مهر اسناد رسمی در تمامی صفحات آن (Notary Stamp )

    2-گرفتن یک کپی از قبض برق خانه ای که اجاره کرده اید از صاحبخانه و گرفتن کپی از کارت شناسایی صاحبخانه(Elcetric Bill and ID Owner house)

    3-ثبت نام در دانشگاه مربوطه و گرفتن برگه اشتغال به تحصیل (bonafide) و بررسی اینکه کد ثبت نامی شما از طرف دانشگاه و جایی که بنوفاید رو صادر میکنند در سایت پلیس به صورت آنلاین انجام شده و این کد در بنوفاید شما وجود دارد !

    4-مدرکی که نشان دهنده وضعیت مالی شما باشد ، پیشنهاد من این است بعد از اینکه دلار های خود را در صرافی برای ثبت نام دانشگاه تبدیل به روپیه کردید از صرافی بخواهید به شما یک رسید معتبر به همراه مهر صرافی به شما بدهد ، 1500 دلار در قبض برای شما بنویسد کافی هست و برای این 1500 دلار فکر میکنم حدودا 70 روپیه کارمزد میگرد . البته باید برای گرفتن رسید صرافی کپی ویزا و صفحه اول پاسپورت خود را به همراه اصل پاسپورت نشان صرافی بدهید و کپی ها رو به صراف بدهید و قبض را دریافت بکیند.

    5-کپی از ویزای شما و صفحه اول پاسپورت

    6-دو عدد عکس در اندازه پاسپورتی ،پیشنهاد من این است که در عکاسی های ایران یه عکس خوب بگیرید و ازشون بخواهید که فایل عکس رو به شما بدن و اینجا میبرید یه عکاسی یا کسانی که کارهای زیراکس و کپی انجام میدن ، یه سری 36 تایی از عکس براتون میگیرن 50 روپیه همه جا به دردتون میخوره .

    بعد از آماده کردن مدارک شما به سایت پلیس بخش خارجی های حیدرآباد به آدرس : http://indianfrro.gov.in/frro/
    میروید و در سایت پلیس ایبتدا عکس خود را اپلود میکنید و بعد فرم مربوطه را پر میکنید و بعد با کدی که میدهد دوباره در همان صفحه اصلی میروید و یک وقت ملاقات میگیرید.

    نکته:اگر مثلا وقت ملاقاتی که سایت پلیس به شما داد بیشتر از 14 روز بود نگران نباشید ، جریمه نمیشوید ، چون این به دلیل شلوغی اداره پلیس می باشد و مشکل شما نیست .مهم ثبت نام شما در سایت پلیس قبل از 14 روز است .

    فایل برگه ملاقات را ذخیره کرده و پرینت میگرید و عکس خود را در جایی که اعلام کرده با چسب آبکی میپسبانید(با منگه این کار رو انجام ندید اونجا مجبورتون میکنند منگنه رو بکنید و با چسب بچسبونید) و جایی هم که نیاز به امضا داره ، امضا میکنید و روی همه مدارکی که قبلا آماده کرده بودید قرار میدید و با چهره ای خوشحال میرید بخش پلیس حیدرآباد به آدرس ( بگومپت ، فرودگاه قدیمی حیدرآباد )

    ساعت کاری پلیس از 10 صبح شروع میشه ولی شما ساعت 8:30 اونجا حاضر باشید بهتره که سریعتر کارتون انجام بشه . درب ورودی یه سری خارجی ایستادن و شما هم میرید ته صف نا نوبتتون بشه و بعد که نوبتتون شد ، اسم و فامیل و شماره پاسپورت و علت درخواست ویزا و شماره تماستون رو مینویسید ، و مامور درب ورودی به شما یک شماره میده ، بعد وارد ساختمون اداره پلیس میشید ، به محض وارد شدن سمت چپ یه کابین هست که یکی یکی شماره ها رو صدا میکنه و مدارک رو چک میکنه ویه شماره کامپیوتری پرینت میکنه بهت میده !

    نکته:قبل از اینکه نوبتتون بشه و مدارکتون چک بشه ، همون جا یه نخ و یه پانچ بردارید و همه مدارکتون رو از یه گوشه سمت چپ بالای کاغذ ها با پانچ سوراخ کنید و با نخ ببنیدید (قانون هست ) که وقتتون گرفته نشه و به دلیل نبستن همین نخ واستون داستان درست نکنن.

    بعد از اینکه مدارکتون رو چک کردند و شمارتون رو گرفتید به یه پارتیشنی که تقریبا پشت همین محل انتظار اولیه هست میرید و اونجا یکی یکی شماره ها رو میخونند تا نوبت شما میرسه و بعد مدارکتون رو به آفیسر میدید و چک میکنه و اگر همه چی اوکی باشه (اصل مدارک رو حتما ببرید مثل پاسپورت و قراردادخانه و بنوفاید) به شما یه برگه پرینت میکنه و میده میگه مثلا 3 روز دیگه با این برگه بیا برگه اقامتت رو بگیر یا میگه برو یه کابین دیگه برگه اقامتت رو بگیر.

    این موضوع برای تمدید ویزا هم صدق میکنه !

    ******3 بار این مطلب رو مستقیم سعی کردم ارسال کنم ولی هر بار یه مشکلی پیش اومد و کل مطلب رو بعد از نوشتن پاک شد بدون اینکه من پشتیبانی از نوشته داشته باشم ، خلاصه اینکه نمیخواستم بنویسم ولی دلم نیومد که مشکلات و بالاهای که مثلا واسه نیاوردن یه کپی قبض برق مجبور شدیم مشکلاتی بکشیم تو این اداره پلیس رو یه هموطن دیگمون نکشه ! ****
    http://www.time.ir ساعت و تقویم رسمی ایران
    وقتی حرف راست می زنید
    فقط انسان هایی از دستتان عصبانی می شوند
    که تمام زندگیشان بر دروغ استوار است

  7. #17

    پیش فرض پاسخ : تجربیات عینی زندگی و مشاهدات شما در هندوستان | دانشجویان و افراد مقیم |

    چند تا جمله بدرد بخور هندی حیدرآبادی و معادل فارسی اونها در برخورد با مشکلات روزمره !

    کلمه---تلفظ ---- ترجمه به فارسی----معادل انگلیسی

    1- haa ----- ها -------بله----- -Yes

    2-Nai ---- نی ------ خیر ------- No

    3-kanjarec ---- کانجار ------کجای میری ؟ -------Where are you going ?

    4-Kaha se hai tum------کاها س ه توم ----- اهل کجا هستی؟ ( ایالت یا کشور ) -----From which state or country are you

    5-kyanaam hai tun hara ----- کنام ه تونارا ----اسم شما چیست ؟ ------What is your name

    6-kya rehta bhai toyaha Heyderabad mai? ---------- کیا رهتا بها تویوها حیدرآباد مای ------- کجای شهر حیدرآباد زندگی میکنید ------Where do you stay in hyderabad
    http://www.time.ir ساعت و تقویم رسمی ایران
    وقتی حرف راست می زنید
    فقط انسان هایی از دستتان عصبانی می شوند
    که تمام زندگیشان بر دروغ استوار است

  8. #18
    Junior Member allie آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    ارسال‌ها
    9

    پیش فرض پاسخ : تجربیات عینی زندگی و مشاهدات شما در هندوستان | دانشجویان و افراد مقیم |

    نقل قول نوشته اصلی توسط hichkas2 نمایش پست ها
    خوب هند با اون چیزی که ما از یک کشور خارجی انتظار داریم فرق میکنه.
    اول از همه که تیو فرودگاه خشتون میاد چون خوبه و همه چیز عالی هوای خوب امکانات خوب و راه افتادن سریع مخصوصا خارجی زیاد هست.
    ولی وقتی از فرودگاه خارجی میشید و داخل تاکسی میشینید و کمی مسیری رو طی میکنید تازه میاد دستتون که ای وای کجا هستین.

    هوا بسیار بسیار گرم و خشک هست.
    نبست به خدمات یا چیز هایی که میخرید گرون هستن و ارزشی ندارن.
    گدا ها همه جا دیده میشون.
    مردم و کشور هند کلا میخان نشون بدم که اده های با فرهنگی هستن و خیلی پیشرفته شدن و سطح شعور مملکت اومده بالا ولی این واقعیت نیست.
    بود بد رو از همه جا میتونید استشمام کنید فرق نمیکنه خیابان باشید داخل اتوبوس باشید یا بغل یک فرد دیگر .

    جیب بر ها خلافکار ها دزد ها همه جا هستن.
    امنیت شهر بسیار پایینه .

    کلا از نظر من که فقط 1 سال تونستم در هند بمونم هنو فقط به دردسفر توریستی میخوره و به درد زندگی نمیخوره ...



    دست نوشته هایی از یک دانشجو در هند
    من 7 ساله که هند زندگی میکنم و اصلا نا امنی ندیدم. به نظرم اونقدرها هم بد نیس که شما میگی من در 4 شهر متفاوت هم بودم

  9. #19

    پیش فرض پاسخ : تجربیات عینی زندگی و مشاهدات شما در هندوستان | دانشجویان و افراد مقیم |

    نحوه ترخیص بار از بخش بار فرودگاه حیدرآباد
    Cargo Air Arabia
    تاریخ : شنبه - ۱۱ مرداد ۱۳۹۳

    اگر مسیر پروازی شما با خط پروازی ارزان قیمت خارجی مثل ایر عربیا از شهر های مشهد، شیراز و تهران به شهر حیدرآباد باشد ، و در صورتی که اضافه بار دارید و تمایل دارید که بار خود را توسط بخش باربری ( Cargo ) ایرلاین ایرعربیا به شهر حیدرآباد منتقل کنید باید مراحل زیر رو دنبال کنند:

    بخش بار فرودگاه ایران :

    بعد از تحویل بار در فرودگاه یکی از شهر های ایران مثلا مشهد یا شیراز ، یک فرم بارنامه تحویل میگیرند که در اون فرم به زبان انگلیسی یک سری مشخصات و شماره تماس هند شما نوشته شده و بهتون اعلام میشه مثلا 4 روز دیگه میتونید بارتون رو تحویل بگیرید یا از طریق سایت http://cargo.airarabia.com با نوشتن شماره بارنامه بارتون رو رد گیری کنید.اون برگه رو می گیرید و با خودتون حیدرآباد میارید.

    بعد از رسیدن به شهر حیدرآباد کشور هند باشماره تماسی که نوشتید تماس میگیرند و بهتون اعلام میکنند که مثلا فردا یا امروز خودتون رو برسونید فرودگاه که بار رو تحویل بگیرید و در صورت تاخیر پول انبارداری هم ازتون میگیرند.

    بخش بار فرودگاه حیدرآباد : Cargo airport

    وقتی به بخش Cargo فروددگاه رسیدید ، اونجا کلی دلال و اجنت منتظر هستند که میخوان سرتون کلاه بزارند ! خیلی حواستون باشه گیر کسانی که یهو میگن برگتون رو بدید تا ما کارتون رو انجام بدیم نشید ! آخر سر یهو میگن 5 هزار روپیه میگیریم تا کاراتو بکنیم ، در صورتی که ممکنه کلیه مراحل ترخیص با 1200 روپیه تمام بشه(بستگی به میزان بار و هزینه های جانبی کمتر یا بیشتر میشه).
    با برگه که از ایران تحویل گرفتید مستقیم به بخش بار هواپیمایی ایر عربیا طبقه دوم ساختمان مرکزی اداری بخش باربری فرودگاه میروید، اونجا فرمی که شما دارید با فرمی که اون ها دارند مطابقت میدن و مدارک رو تکمیل میکنند و مثلا میگن 700 روپیه باید بدید.

    نکته : درسته که برای تحویل بار در ایران تمام پول بارتون رو میدید، ولی در حیدرآباد هم وقتی بار رو میخواید تحویل بگیرید یک هزینه ای باید به ایرعربیا بدید !
    پاسپورتتون رو هم همراه خودتون ببرید.

    بعد از تکمیل فرآیند ایرعربیا،و تکمیل فرم ها و پرداخت پول ها به دفتر اون ها ، خود مسئولشون شما رو راهنمایی میکنند که مرحله بعدی چی هست و کدام طبقه باید برید(فکر کنم طبقه 3 هست) ، مرحله بعدش دادن فرم به بخش اداری مثل دبیرخانه خودمون در ایران هست که چند تا فرم میده که مشخصات بار و مشخصات پاسپورت و ویزای صاحب بار و وزن و ارزش مادی و ... باید توش نوشته بشه ، اون ها رو مینویسید، اگر مشکلی هم در پر کردن فرم ها داشتید خود کارمندان اون بخش با صبر و حوصله شما رو راهنمایی میکنند تا فرم رو تکمیل کنید.بعد از تکمیل فرم ها یه پول خیلی کمی در حد 30-40 روپیه میدید و فرم ها رو به همراه قبض پول تحویل میگیرید.

    بعد از اون به یه بخش دیگه در طبقه همکف هست.اونجا دو تا برگه و فرم رو تحویل میدید مدارک رو تکمیل میکنند ، بعد میگن برید به بخش انبار فرودگاه که خارج از ساختمان اداری و در نزدیکی ساختمان قرار دارد.

    اونجا باز میرید مدارک رو تحویل میدید، دو تا برگه بهتون میدن، بعد با اون برگه ها میرید بارتون رو بررسی میکنند و باز میکنند اگر شامل کالاهای گمرکی نبود و پول گمرکی ازتون نگرفتن ، یکی از اون دو تا فرم رو پر میکنید و میبرید ساختمان اداری طبقه همکف ، اونجا فرم رو تکمیل میکنند و میگن مثلا 200 روپیه به حساب بریزید، یه گیشه هست کنار خودشون که دستی پول رو میگیرند و مهر و امضا میکنند، و با برگه می روید بخش بارنامه، برگه رو تحویل میدید و مهر و مضا و بارتون رو ترخیص میکنید.

    علت اینکه پروسه رو نوشتم این بود که:

    1-بار اول که به اونجا مراجعه کردم ،گیر این دلال ها افتادم و و خوشبختانه نماینده ایر عربیا به من زنگ زد و گفت که این نفری که داره کمک در راه خدا برات میکنه دلال هست و من به سختی پیچوندمش. !
    2-اینکه سعی کنید بارتون رو با خودتون با پروازتون بیارید که این همه هزینه بارهم در مبدا و هم در مقصد ندید.

    3- اینکه بار من 3 تا چمدون بود که یکیشون دسته چمدون پاره شده بود و داغون شده بود تو باربری و اون یکی چرخش شکسته بود ، بنا به قوانین ایر عربیا شکستگی چرخ و پارگی دسته چمدان شامل هیچ گونه هزینه خسارتی نمی شود. و داغون شدن چمدونم هم به هزینه ها و وقت فوق اضافه کنید.
    http://www.time.ir ساعت و تقویم رسمی ایران
    وقتی حرف راست می زنید
    فقط انسان هایی از دستتان عصبانی می شوند
    که تمام زندگیشان بر دروغ استوار است

  10. #20

    پیش فرض پاسخ : تجربیات عینی زندگی و مشاهدات شما در هندوستان | دانشجویان و افراد مقیم |

    راهنمای افتتاح حساب بانکی paypal در هند شهر حیدرآباد
    شنبه - ۱۱ مرداد ۱۳۹۳


    یک قانون کلی در سیستم بانکی هند :
    شما به سختی میتوانید پول خود را از طریق سیستم های قانونی بانکی به خارج از هند ارسال کنید.(یه جورایی در حد ماموریت غیر ممکن)

    نکته : با داشتن اکانت پی پال هند فقط میتوانید پول دریافت کنید !

    پول ها به صورت روزانه هر چقدر که در حساب پی پال شما باشه طبق قانون بانک مرکزی هند و قراردشون با پی پال ، روزانه هر چقدر پول بود ، تبدیل به روپیه میشه و به حساب بانکیتون منتقل میشه ، یعنی نمیتونید پول رو حتی در حساب پی پال تون نگه دارید.

    پی پال چیست؟

    پی‌پال نام یک شرکت تجارت الکترونیکی و سامانه انتقال وجه الکترونیکی آن است. سامانه‌ی پی‌پال پرداخت و انتقال وجه را از طریق اینترنت و بصورت آنی ممکن می‌سازد. گستردگی و مقبولیت این سامانه بین سایت‌های اینترنتی و کاربران ناشی از هزینه‌های اندک آن در قبال خدمات، کاربرد آسان و امکانات کم‌نظیر آن است.

    یک حساب پی‌پال میتواند از طریق حساب بانکی و یا کارت اعتباری شارژ شود. دریافت‌کنندگان از طریق پی‌پال نیز می‌توانند پول خود را از طریق چک، واریز به حساب خود در پی‌پال و یا واریز به حساب بانکی دریافت کنند.
    پی‌پال روند پرداخت برای خریدهای اینترنتی، سایت‌های حراج و سایر کاربردهای اقتصادی را با دریافت هزینه انجام می‌دهد. همچنین ممکن است برای انتقال و دریافت پول نیز هزینه‌ای دریافت دارد که بسته به مقدار پول جابجا شده است. هزینه‌ها بسته به نوع ارز انتقالی، شیوه انتقال، کشور ارسال کننده، کشور دریافت کننده و مقدار پول جابجا شده متغیر هستند.

    همچنین خریدهای انجام شده در سایت ای‌بی با کارت اعتباری و از طریق پی‌پال، اگر فروشنده و خریدار هرکدام از نوع ارز متفاوتی استفاده کنند، شامل هزینه‌ای مازاد خواهد بود. پی‌پال از ضوابط و قوانین بسیار سخت و دقیق مالی برخوردار است تا از پول شویی و انتقال درآمدهای غیرمشروع چلوگیری کند.
    در سوم اکتبر ۲۰۰۲، پی‌پال به عنوان یک شرکت جانبی کاملاً به مالکیت ای بی درآمد. دفاتر مرکزی پی‌پال در شهر سن هوزه، ایالات متحده آمریکا و در مجاورت دفاتر شرکت ای‌بی مستقر هستند.
    امروزه پی‌پال در ۱۹۰ بازار فعالیت می‌کند و بیش از ۲۳۲ میلیون حساب دارد که بیش از ۸۷ میلیون آن فعال هستند. پی‌پال به مشتریان اجازه می‌دهد تا به ارسال، دریافت و نگهداری پول در ۲۴ ارز مختلف بپردازند. پی‌پال در ۲۱ کشور دفتر منطقه‌ای دارد.

    قابل ذکر است که شرکت پی پال به تبعیت از قوانین ایالات متحده در زمینه تحریم ایران، به کاربران ایرانی سرویس دهی نمی کند. بنابر این حساب پی پال از طریق بانکهای ایران قابل شارژ و یا برداشت نیست و شما برای شارژ حساب پی پال خود نیاز به یک حساب بانکی در خارج و یا کارت اعتباری در خارج کشور نیز دارید. برای برداشت از حساب پی پال نیز شما می بایست دارای یک حساب بانکی معتبر در خارج از کشور باشید

    برای افتتاح حساب پی پال در هند باید نکات زیر را رعایت کنید :

    1-یک حساب بانکی معتبر در یکی از بانک هایی که کارت اعتباری بین الملی صادر میکنند داشته باشید.
    2- Pan Card داشته باشید( در ادامه متن توضیح میدم که پن کارت چی هست و چطور میشه تهیه کرد)
    3-آدرس خونه در هند .
    4- سیم کارت معتبر جهت دریافت تایید کردن اکانت پی پال در هند.

    بجز مورد 2 اماده کردن و تایید کردن موارد بالا مشکلی نداره .

    Pan کارت در هند چیست ؟

    کارت شناسایی ملی هست ، یه چیز تو مایه های کارت ملی خودمون در ایران هست، برای گرفتن پن کارت باید به لینک زیر برید :

    https://tin.tin.nsdl.com/pan/form49AA.html

    بعد از تکمیل فرم ها و پرداخت اینترنتی پول ( تقریبا 105 روپیه) مدارک تکمیل میشه و پرینت میگیرید ، به همراه مدارکی که در فرم اعلام کردید به عنوان تایید مدارک شما به آدرسی که در انتهای برگه پرینت سایت هست پست سفارشی میکنید.

    بعد از 3 هفته پن کارت درب خونتون میاد و مشخصاتش رو در پیپال وارد میکنید ، بعد از یک روز اکاننتون وریفای میشه !
    http://www.time.ir ساعت و تقویم رسمی ایران
    وقتی حرف راست می زنید
    فقط انسان هایی از دستتان عصبانی می شوند
    که تمام زندگیشان بر دروغ استوار است

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •