صفحه 256 از 589 نخستنخست ... 156206246247248249250251252253254255256257258259260261262263264265266306356 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,551 تا 2,560 , از مجموع 5888

موضوع: راهنمایی در مورد محتوای ایمیل ارسالی به اساتید

Global Moderator

Simon آواتار ها

پیش فرض پاسخ : راهنمایی در مورد ارسال ایمیل به اساتید

نقل قول نكردم كه دوستان استادترم هم جواب بدن. به ارشد كم پيش مياد كه فاند بدن حالا كه دادن به نظرم با اين اعدادي كه گفتي مثلا 20 تا خوبه ولي من بودم ميگفتم انقدر كه شهريه و خرج زندگي دانشجوييم رو جوابگو باشه. اينطوري ديگه نگران اينم نبودم كه عددم نجومي بوده باشه طرف بترسه. البته يك موردم هست كه ميگن تو اينطور موارد رك باشيد چون ما درگير احساسات ايراني بودنمون ميشيم . مثلا اگر شما رو واقعا قبول داره بعد ديدن نمراتتون فوقش ميگه نه خيلي زياده من ميتونم انقدر بهت بدم در سال كه شما ميتونيد اونموقع قبول كنيد يا خير. شما زياد عجله نكنيد. مطمئنيد نمراتتون اونقدر خوب هست كه ايشون در جا جواب بدن؟ بزاريد دوستانم هم نظر بدن.شادزي
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط simon نمایش پست ها
    نقل قول نكردم كه دوستان استادترم هم جواب بدن. به ارشد كم پيش مياد كه فاند بدن حالا كه دادن به نظرم با اين اعدادي كه گفتي مثلا 20 تا خوبه ولي من بودم ميگفتم انقدر كه شهريه و خرج زندگي دانشجوييم رو جوابگو باشه. اينطوري ديگه نگران اينم نبودم كه عددم نجومي بوده باشه طرف بترسه. البته يك موردم هست كه ميگن تو اينطور موارد رك باشيد چون ما درگير احساسات ايراني بودنمون ميشيم . مثلا اگر شما رو واقعا قبول داره بعد ديدن نمراتتون فوقش ميگه نه خيلي زياده من ميتونم انقدر بهت بدم در سال كه شما ميتونيد اونموقع قبول كنيد يا خير. شما زياد عجله نكنيد. مطمئنيد نمراتتون اونقدر خوب هست كه ايشون در جا جواب بدن؟ بزاريد دوستانم هم نظر بدن.شادزي
    نقل قول نوشته اصلی توسط Saaaaam نمایش پست ها
    دوست عزیز اولا تبریک به شما بابت گرفتن پاسخ مثبت ثانیا شما باید در ایمیل بعدی اسکن ریز نمرات و دانشنامه خود را به استاد بفرستی و در ایمیل بگو من قصد دارم برای بورسهای موجود در دانشگاه شما اقدام کنم ممنون میشم من را راهنمایی کنید اصلا عدد و مبلغ نگید

یک نکته بعضی از اساتیدی که من تاحالا با ایشان مکاتبه داشتم وقتی چنین جمله ای به من گفتن در ایمیل بعدی که من مطلب بالا را گفتم به من پاسخ دادن که منظورشان اینه که چه منابعی را برای خرج تحصیلم مد نظر دارم و وقتی بیشتر پرسیدم گفتن مثلا از کشورت میتونی بورس بگیری و یا خانوادت میتونن ساپورتت کنن ولی من فکر کنم برای شما حالت بالایی منظورش بوده
    سلام سام عزیز و سایمون بزرگوار
    راستش من نمیدونم باید عدد بگم یا نه؟
    اگر عددی که میگم زیاد باشه، استاد یک ضرب میگه نمی خوامت یا اینکه میگه من فلان قدر دارم و بقیه اش با خودته....
    راستش این استاد ایرانی هستند و تازه 3 سال هستش که رفتند اونور و دارند تدریس میکنند و مرتبه شون هم Assistant Professor هستش و این ایرانی بودنشون شرایط رو هم سخت میکنه و هم راحت!!!
    خواهشا راهنمایی کنید که عدد رو هم ذکر کنم یا نه؟ اگر آره چقدر؟
    من خودم میخوام این متن رو بفرستم:
    Hello
    Actually I got my marks from the university 2 days ago to prepare my transcripts but since it is holiday and I can’t make them officially translated. I myself translated them for you. And here is the attached file. The officially translation of transcripts will be sent to you as soon as possible.
    I really don’t know about the exact financial matters but I really would like to have kind of the modest life and work under your supervision because I have intensive enthusiasm to study and research in your fields of study and researches. I am sure that just like previous years in the university I will do my best and make a considerable performance in order to fulfill your expectations from a good student.

سایت دانشگاه میگه:
    شهریه سالانه=8 هزار دلار
    مخارج زندگی= بین 10 تا 13 هزار دلار
    فکر کنم با این اوصاف، استاد حداقل 8-9 هزارتا رو پیشنهاد خواهند کرد و من هم بعدا چونه میزنم که لطف کنید شهریه رو هم حذف کنید.
    این شرایط برای من هم ایده آل هستش و 100 درصد راضی ام.
    نظر شما چیه؟؟؟

وقتی استادی بدون اینکه reply کنه ایمیل رو فوروارد می کنه به graduate coordinator یا academic advisor دپارتمان و اون یه ایمیل تمپلیت می فرسته یا مثلا می گه که ددلاین گذشته ولی اگه بخوای می تونی اپلای کنی این یعنی اینکه فقط بیا اپلیکیشن فی بده و بعدشم هیچی یا نه معنیه بهتری داره؟؟
    مرسی

ApplyAbroad Superstar

نقل قول نوشته اصلی توسط amiroo0oo نمایش پست ها
    وقتی استادی بدون اینکه reply کنه ایمیل رو فوروارد می کنه به graduate coordinator یا academic advisor دپارتمان و اون یه ایمیل تمپلیت می فرسته یا مثلا می گه که ددلاین گذشته ولی اگه بخوای می تونی اپلای کنی این یعنی اینکه فقط بیا اپلیکیشن فی بده و بعدشم هیچی یا نه معنیه بهتری داره؟؟
    مرسی
    دوست گرامی متاسفانه بعضی از دانشگاه ها اساتید ترجیح می دهند شما اول پذیرش بگیری بعد با شما در مورد سوپروایزری صحبت می کنند و این ر شی متداول در برخی از دانشگاه ها هست.
    An investment in knowledge used to pays the best interest
    لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید!

اینایی که می گن ما پوزیشن نداریم ولی encourage you to apply قضیه اشون چیه؟؟ آخه واسه چی وقتی پوزیشن نداره من باید اپلای کنم؟؟!!

Senior Member Context آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Living in Toronto

اینایی که می گن ما پوزیشن نداریم ولی encourage you to apply قضیه اشون چیه؟؟ آخه واسه چی وقتی پوزیشن نداره من باید اپلای کنم؟؟!!
    این دسته موجودات عجیبی هستن :دی والا ما که تا یه استاد میگه جا نداریم، خطش میزنیم! توی موردی که شما گفتی، بگرد دنبال سایر استادا، اگه اونا جا دارن اپلای کن. اگر نه که، دانشگاه بعدی.... این احتمالا اینجوری گفته که شما اپلای کنی و یه استاد دیگر شاید پیدا بشه برای گرفتنت... این ریسکه، من هیچ وقت بدون استاد اپلای نمیکنم.

Global Moderator

Simon آواتار ها

چون همكارهايي دارن كه ميدونن پوزيشن دارند و چون ميدونند ممكنه تا سال ديگه شرايطشون تغيير كنه. ولي خوب ديگه رو حرفاشون خيلي نميشه حساب كرد مگر اينكه پول بي حساب براي اپلاي كردن داشته باشيد. شادزي

از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Global Moderator

Simon آواتار ها

مرسی
    در برخي دانشگاه ها ددلاين معني نداره. ددلاين اصولا براي فاند گرفتن مهم ميشه. اونا بدونن شاگرد نميگيرن همچين حرفي نميزنند. سايتشون رو با دقت بخونيد. بايد 2 تا ددلاين باشه يكي با فاند يكي بدون فاند. برخي هم كه كل سال شاگرد ميگيرن. شادزي

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mohamadam نمایش پست ها
    سلام سام عزیز و سایمون بزرگوار
    راستش من نمیدونم باید عدد بگم یا نه؟

نظر شما چیه؟؟؟
    نه ديگه. من گفتم عدد نميگم.مسئوليت عدد گفتن پاي خودتونه. ولي خودم اگر بودم ميگفتم استاد هر چي كرمته. حالا خيلي اصرار ميكني 18 تا بده هم خدا راضي باشه هم بنده اش. ولي حتما ماليات رو پيگيري كن كه ببيني چقدر بابت ماليات بايد بدي. اونم مهمه.شادزي

نقل قول نوشته اصلی توسط simon نمایش پست ها
    چون همكارهايي دارن كه ميدونن پوزيشن دارند و چون ميدونند ممكنه تا سال ديگه شرايطشون تغيير كنه. ولي خوب ديگه رو حرفاشون خيلي نميشه حساب كرد مگر اينكه پول بي حساب براي اپلاي كردن داشته باشيد. شادزي
    ا
    پولش به کنار ریکامش هم هست، اون هایی که احتمال می دن که شرایطشون تو آینده عوض شه واسه من همیشه گفتن که الان مطمین نیستن ولی چندتا پروپوزال دارن که ممکنه جور شه، ولی یه سری دیگه با اطمینان میگن که پوزیشن ندارن ولی اپلای کن. من بعید می دونم به فکر همکاراشون باشن