[QUOTE=babakdin;137947]30 روز بهش وقت دادن و نوشتن هيچ پست بين المللي رو توصيه نميکنن منتها شخص ديگري رو ميپذيرن يعني پاستو ميتوني بدي يکي ديگه برات ببره اونجا[/QUOTEبابك جان
سلام
به دوستت خبر ويزا رو ايميل زدند و يا نامه فرستادند؟
[QUOTE=babakdin;137947]30 روز بهش وقت دادن و نوشتن هيچ پست بين المللي رو توصيه نميکنن منتها شخص ديگري رو ميپذيرن يعني پاستو ميتوني بدي يکي ديگه برات ببره اونجا[/QUOTEبابك جان
سلام
به دوستت خبر ويزا رو ايميل زدند و يا نامه فرستادند؟
دوستان من یه سوال دارم.
آیا ما باید حتما توی همون شهری که نوشتیم لندینگ کنیم؟ یا می تونیم مدتی جای دیگه ای باشیم؟ کسی می دونه؟؟
در مورد لندینگ بله مطمئن هستم. با توجه به محدودیتهای پروازها، شما می توانید فقط در یکی از این شش شهر کانادا که زیر نامبرده شده اند لندینگ داشته باشید:
Montreal
Toronto
Ottawa
Calgary
Edmonton
Vancouver
بدیهی است مقصد اصلی و محل زندگی خیلی از مهاجرین بیشتر از شش شهر نامبرده می باشد.
در مورد شهر محل زندگی این حساسیت بیشتر به مهاجرین برنامه مهاجرتی کبک می باشد، که پس از ورود به کبک در استانهای دیگر زندگی می کنند و در مورد فدرال همچین حساسیتی وجود ندارد.
میتوانید پست زیر را هم مطالعه فرمایید:
آیا متقاضی ملزم به اقامت، زندگی و کار در یک استان است؟
ویرایش توسط Pearson : August 29th, 2009 در ساعت 11:59 AM
با توجه به اینکه شما بصورت فدرال اسکیل ورکر مهاجرت می کنید دو نکته حائز اهمیت است: 1- شما مهاجرت فدرال انجام می دهید نه استانی 2- نیروی ماهری که بصورت فدرال مهاجرت می کند ممکن است در هر شهری از کانادا موقعیت کاری پیدا کند پس می تواند به آنجا نقل مکان کند. اینکه از شما شهر را می پرسند فقط بخاطر وارد شدن است و مثلاً اگر شما اعلام کرده باشید می خواهید به تورنتو بروید نمی تونید به ونکوور وارد شوید ولی این به این معنی نیست که وقتی وارد فرودگاه تورنتو شدید نتونید از اونجا مستقیم به ونکوور بروید.
دوست عزیز هیچ محدودیتی وجود ندارد.
شما می توانید در فرمها Toronto را قید کرده باشید ولی مستقیم وارد Vancouver شوید و برای همیشه در Vancouver زندگی کنید. نام شهر انتخاب شده فقط جنبه آماری برای آفیسر خواهد داشت. شما وقتی در یکی از فرودگاه های بین المللی کانادا لندینگ می کنید و به قسمت immigration مراجعه می کنید، اصلاٌ نمی دانند که شما در فرم های مهاجرتی تان چه شهری را قبلاً انتخاب کرده اید.
سلام ببخشید دوستان برای فرستادن فرمهای اولیه عکس هم باید بفرستیم ؟ چند تا؟ از همه اعضای خانواده؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)