صفحه 220 از 5471 نخستنخست ... 1201702102112122132142152162172182192202212222232242252262272282292302703207201220 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,191 تا 2,200 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

ApplyAbroad Veteran
    redalireza آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    M.Sc- IT - Tehran Polytechnic

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط eshaghbina نمایش پست ها
    سلام. تنها یک عکس از هر نفر روی فرم مربوطه چسبانده شد. ولی برخی از دوستان همین یک عکس را هم نچسباندند. در هر دو حالت الان پرونده ها در جریان است. مال بنده در سوریه در جریان است و مرحله سیدنی را رد کردیم. به امید خبرهای خوب
    میشه بفرمایید مرحله سیدنی چند روز طول کشید و معمولا چند روز انتظار میره که طول بکشه ؟

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    SHARIF.MS.SOFTWARE

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

من هم 3 هفته شده که مدارک را برای سیدنی فرستادم، از طریق خواهر خانمم در کانادا، اما تا کنون جوابی نگرفتم ، به نظر شما باید نامه بزنم به دمشق؟؟؟ چون response letter باید 14-15 روزه بیاد

سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .

Senior Member pedram27 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza2020 نمایش پست ها
    صرافی ها هر مبلغی رو میفرستن. شما اگه تهران هستی یه سر به برج اسکان تقاطع میرداماد و ولیعصر بزن 10 تا صرافیه که این کارو می کنن.
    سلام عليرضا جان - ممكن بگي اين پستي كه جواب دادي چه تاريخي سئوال شده بود؟ چون كاربر زوج مهاجر تا آنجا كه من اطلاع دارم حدود 9ماه پيش مصاحبه كبك قبول شده بودند و در آن زمان بدنبال راهي براي ارسال بودند! چون در آن زمان تازه سفارت كانادا در تهران پول را قبول نمي كرد كه بعد از آن بارها در اين تاپيك راه حل ارسال پول مطرح شد.
    ویرایش توسط pedram27 : August 31st, 2009 در ساعت 06:45 AM

ApplyAbroad Veteran
    redalireza آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    M.Sc- IT - Tehran Polytechnic

Unhappy پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط x_axez نمایش پست ها
    من هم 3 هفته شده که مدارک را برای سیدنی فرستادم، از طریق خواهر خانمم در کانادا، اما تا کنون جوابی نگرفتم ، به نظر شما باید نامه بزنم به دمشق؟؟؟ چون response letter باید 14-15 روزه بیاد

من 5 هفته شده که فرستادم . اتفاقا من هم از کانادا فرستادم . ولی هنوز جواب نگرفتم ):

نقل قول نوشته اصلی توسط زوج مهاجر نمایش پست ها
    اون سه راهي كه شما نوشتيد درسته
    ولي توي برگه راهنمائي كه به ما دادند فقط نوشته international bank draft به نام the reciever general for canada
    اين درفت يك جور حواله است بايد حتما swift code بانك مقصد را بدوني كه اين رو هم من سرچ كردم درآوردم
    ولي هيچ كدوم از بانكها انجام نمي دهند
    صرافي ها هم زير 5000$ قبول نمي كنند
    اگه money order بگیرید فقط کافیه به طرف بگید همین عبارت receiver general... رو بنویسه، هیچی دیگه هم نمی خواد

سلام یعنی ممکنه چون از کانادا فرستادید مشکلی پیش بیاد ؟
    من هم می خواهم از کانادا بفرستم راهنمایی کنید لطفا !

نقل قول نوشته اصلی توسط redalireza نمایش پست ها
    من 5 هفته شده که فرستادم . اتفاقا من هم از کانادا فرستادم . ولی هنوز جواب نگرفتم ):
    سلام دوستان عزیز
    فعلا باید منتظر باشیم...
    تا حالا 4،5 نفری هستیم که منتظر فایل نامبر سیدنی هستیم.

من تاریخ 7 جولای فرمهام به سیدنی رسیده، ضمنا یکی دیگه از دوستان توی همین انجمن از این تاریخ هم زودتر فرمهاش به سیدنی رسیده ولی هنوز فایل نامبرمون نیومده.
    من خودم به شخصه به دمشق میل زدم و اونها بهم جواب دادند که فرمهای من و اطلاعات من رو توی دمشق ندارند و باید با سیدنی تماس بگیرم.
    هفته پیش هم به سیدنی نامه ای پست کردم که امروز به دستشون میرسه و باید ببینم کی جواب میدن.

Junior Member

سلام
    خلاصه نامه من هم به سوريه رسيد و آقاي razan bettar هم دريافتش كرد.
    1) البته چون امتحان آيلس من زياد خوب نشد( اونجوري كه مي‌خواستم نشد) و با احتساب نمره آن شدم 67 كه اگه يكمقداري افيسر ناخن خشك باشه فكر كنم گير بهم بده.
    2) دوستاني كه مديكالشون آمده آن 490 دلار را چطوري پرداخت كرده‌اند؟ اين هم مثل قبلي پرداخت شده؟ و آيا اين 490 دلار هزينه مديكال هستش يا هزينه ويزا؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    پزشکی

با سلام به دوستان
    من پزشك هستم و در مطب شخصي خودم كار ميكنم.براي ارسال مدارك به سوريه سابقه كار از وزارت بهداشت و نظام پزشكي گرفته ام ولي در اين نامه ها از ميزان درامدم اسمي برده نشده و فقط نوشتن كه از اين تاريخ تا حالا به عنوان پزشك عمومي در مطب شخصي مشغول به كار بوده ام. .اگه ميزان درامدم رو فقط در يك نامه با خط خودم بنويسم كفايت ميكنه؟
    ممنون از راهنمائي تون

Member eshaghbina آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Tehran

دوستان صبح بخیر خصوصا حسن خان و آقای عسکریان.
    پاکت AOR حاوی فایل نامبر ارسالی از دمشق دیروز دریافت شد. جالب است دوستان بدانند که نامه فاقد تاریخ است و فایل نامبر طی یک لیبل حاوی بار کد اعلام شده است. باقی مطالب مشابه دوستان دیگر است یعنی اگر 12 ماه از سوریه خبری نشد با ما تماس بگیرید و الان بدوید و بروید برای کار آینده تان در کانادا برنامه ریزی کنید و به فلان سایت ها سر بزنید.
    نکته دیگر اینکه نامه 10 روز در راه بوده است و با پست معمولی ارسال شده بود.
    بقول بچه های فوروم پاکستان، نامه سوریه نشان می دهد که سفارتی ها خواب نیستند و کار هم می کنند.
    به امید خبرهای خوش برای همه دوستان

نکته ای دیگر که بد نیست دوستان آنرا جدی پیگیری نمایند و آن هم شهر Landing است که دیروز صحبتش شد. پیشنهاد میکنم این سوال را از مراجع ذیصلاح کانادایی پیگیری نماییم که آیا میتوان در شهری به غیر از آنچه در فرم ها معرفی کردیم لند کنیم یا نه؟
    ویرایش توسط eshaghbina : August 31st, 2009 در ساعت 09:18 AM

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)