ممنون از لطف و محبت جنابعالی و باعث افتخار ماست که بتوانیم به دوستانمون کمک حداقلی رسانیده باشیم.
2. در زمانیکه شما وضعیت آنلاین پرونده تون از حالت Pending Review به حالت Started Processing تغییر یافت ، در صورتیکه ظرف یک هفته از این تاریخ(شروع In process) ، ایمیلی بابت کسری مدارک بدستتان نرسید ، می توانید خاطر جمع باشید که نقصی در پرونده تان مشاهده نشده .
( اگر خدای نکرده ایمیل بیاید،در کنارش اصل نامه ظرف 10-15 روز به درب منزلتان خواهد رسید. )
دوستان يه راه ديگر پرداخت لندينگ في دادن پول به دوستي يا اشناييه که داره ميره سوريه اونا پول رو دريافت ميکنن و رسيد رو ميدن منتها بعضي مواقع اعلام ميکنن که رسيد رو خودشون واسه طرف پست ميکنن من دوستاي دارم که اينکار رو کردن خودم هم امروز پول لندينگ في رو دادم يکي دوستان و فردا انشالله تحويل سفارت ميشه
دوستان براي پرداخت لندينگ في 490 دلار براي هر نفر هست و برايس يک خانواده بايد 980 دلار پرداخت بشه يعني هر نفر 490 تا بچه ها هم از پرداخت لندينگ في معافن
يکي از مزاياي پرداخت مستقيم به سفارت اينه که اونا دلار امريکا هم قبول ميکنن واسه هر نفر ميشه 415 دلار امريکا با يه محاسبه سر انگشتي و برابري نرخ ارز متوجه ميشيد نسبت به پرداخت با دلار کانادا يه 70 هزارتومني به نفعتونه
سلام افشين جان
من هنوز منتظر هستم و خبري از مديكال نيستفقط يك سوال به نظر شما با توجه به اينكه از تاريخ Inprocess من يك ماه ميگذرد ممكن آفيسر با محل كار تماس بگيرد؟ و آيا مطميني بايد ظرف يك هفته بعد از Inprocess شدن نامه بزنند و اين امكان ندارد آفيسر در حين بررسي بعد از يكماه تازه فيلش ياده هندستان كند؟؟
اميدوارم پيشبيني شما در مورد پرونده من درست باشد آن وقت اگر افتخار بدهيد يك شام در خدمت باشيم.
موفق باشيد و متشكر از صحبتهاي دلگرم كنندتان
دوست عزيز
پروسه من هم الان يک ماهيه که شروع شده من خودم پيش بيني ميکنم تا اخر شهريور برامون مديکال بياد حال بايد ديد چه ميشه
در خصوص تمام يا نامه کسري هم هر احتمالي ممکنه ايني که افشين گفت مورديه که عملا اتفاق افتاده اصلا ممکنه دعوت بشيد به مصاحبه يا ازتون مدارک بيشتري بخوان !معلوم نيست
دوستان سلام
من الان 70 روز شده که مدارکم رسیده به سیدنی ولی هنوز هیچ جوابی دریافت نکردم . 16 روز پیش هم به سوریه و سیدنی ایمیل زدم که اونام بهم جواب ندادن. اول اینکه آیا کسی هست که در دو ماه گذشته مدارکش به سیدنی رسیده باشه و تا الان هم فایل نامبر دریافت کرده باشه؟ دوم به نظر شما واقعاً چطور می شه مسئله رو پیگیری کرد؟ دارم به تلفن زدن به سوریه فکر می کنم بنظرتون جواب می ده؟ می ترسم این مهلت 120 روزم تموم بشه هنوز فایل نامبرم نیومده باشه.......
زياد نگران نشو، من هم مداركم را 16 فروردين فرستادم و بعدش 26 خرداد جواب سيدني بدستم رسيد، به نظر من نگران نباش و شروع كن به جمعآوري مدارك جهت ارسال به سوريه، البته من هم يه نامه ديگه به سيدني زدم و خواستم كه با ايميل به من اطلاع رساني كنند كه فكر كنم جواب ايميل بعد از نامه بدستم رسيد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)