صفحه 223 از 5471 نخستنخست ... 1231732132142152162172182192202212222232242252262272282292302312322332733237231223 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,221 تا 2,230 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Senior Member afshinnnn آواتار ها

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط ghias1970 نمایش پست ها
    افشين جان
    من اين را متوجه نشدم، شما كه مدارك مديكال را پست نمي‌كنيد؟ فكر كنم خود دكتر پست كند.
    پس شما فقط رسيد 490 دلار را براي سوريه پست مي‌كنيد؟ يا مدارك ديگري را نيز بايد به همراه اين چك پست كنيد؟
    بلی نتایج مدیکال جداگانه توسط پزشک ارسال میشود . متقاضی فقط رسید پرداخت لندینگ فی و سایر مدارکی که سفارت بعنوان نقص پرونده مطالبه نموده (بطور مثال گردش مالی شش ماهه) به دمشق ارسال می کند .

Senior Member afshinnnn آواتار ها

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط ghias1970 نمایش پست ها
    افشين جان
    ...............................................
    2. مرحله بعد از ارسال مدارك به سوريه چي هستش؟ و اگه مثل خودت كسري يا مشكلي داشته باشه چقدر بعدش خبردار مي‌شويم؟ نامه مي‌دهند يا ايميل ؟
    ممنون - نمي‌دونم واقعاً لطف شما دوستان مثل خودت، پيمان، بابك و .... را چطور يبايد جبران كرد چون به نظر من اين سايت به خيلي ها مثل خودم به اندازه يه وكيل چند ميليوني توماني كمك كرده.
    ممنون از لطف و محبت جنابعالی و باعث افتخار ماست که بتوانیم به دوستانمون کمک حداقلی رسانیده باشیم.

2. در زمانیکه شما وضعیت آنلاین پرونده تون از حالت Pending Review به حالت Started Processing تغییر یافت ، در صورتیکه ظرف یک هفته از این تاریخ(شروع In process) ، ایمیلی بابت کسری مدارک بدستتان نرسید ، می توانید خاطر جمع باشید که نقصی در پرونده تان مشاهده نشده .

( اگر خدای نکرده ایمیل بیاید،در کنارش اصل نامه ظرف 10-15 روز به درب منزلتان خواهد رسید. )

دوستان يه راه ديگر پرداخت لندينگ في دادن پول به دوستي يا اشناييه که داره ميره سوريه اونا پول رو دريافت ميکنن و رسيد رو ميدن منتها بعضي مواقع اعلام ميکنن که رسيد رو خودشون واسه طرف پست ميکنن من دوستاي دارم که اينکار رو کردن خودم هم امروز پول لندينگ في رو دادم يکي دوستان و فردا انشالله تحويل سفارت ميشه
    دوستان براي پرداخت لندينگ في 490 دلار براي هر نفر هست و برايس يک خانواده بايد 980 دلار پرداخت بشه يعني هر نفر 490 تا بچه ها هم از پرداخت لندينگ في معافن

يکي از مزاياي پرداخت مستقيم به سفارت اينه که اونا دلار امريکا هم قبول ميکنن واسه هر نفر ميشه 415 دلار امريکا با يه محاسبه سر انگشتي و برابري نرخ ارز متوجه ميشيد نسبت به پرداخت با دلار کانادا يه 70 هزارتومني به نفعتونه

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinnnn نمایش پست ها
    ممنون از لطف و محبت جنابعالی و باعث افتخار ماست که بتوانیم به دوستانمون کمک حداقلی رسانیده باشیم.

2. در زمانیکه شما وضعیت آنلاین پرونده تون از حالت Pending Review به حالت Started Processing تغییر یافت ، در صورتیکه ظرف یک هفته از این تاریخ(شروع In process) ، ایمیلی بابت کسری مدارک بدستتان نرسید ، می توانید خاطر جمع باشید که نقصی در پرونده تان مشاهده نشده .

( اگر خدای نکرده ایمیل بیاید،در کنارش اصل نامه ظرف 10-15 روز به درب منزلتان خواهد رسید. )

سلام افشين جان

من هنوز منتظر هستم و خبري از مديكال نيست فقط يك سوال به نظر شما با توجه به اينكه از تاريخ Inprocess من يك ماه مي‌گذرد ممكن آفيسر با محل كار تماس بگيرد؟ و آيا مطميني بايد ظرف يك هفته بعد از Inprocess شدن نامه بزنند و اين امكان ندارد آفيسر در حين بررسي بعد از يكماه تازه فيلش ياده هندستان كند؟؟

اميدوارم پيش‌بيني شما در مورد پرونده من درست باشد آن وقت اگر افتخار بدهيد يك شام در خدمت باشيم.

موفق باشيد و متشكر از صحبت‌هاي دلگرم كنندتان

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط babakdin نمایش پست ها
    دوستان يه راه ديگر پرداخت لندينگ في دادن پول به دوستي يا اشناييه که داره ميره سوريه اونا پول رو دريافت ميکنن و رسيد رو ميدن منتها بعضي مواقع اعلام ميکنن که رسيد رو خودشون واسه طرف پست ميکنن من دوستاي دارم که اينکار رو کردن خودم هم امروز پول لندينگ في رو دادم يکي دوستان و فردا انشالله تحويل سفارت ميشه
    دوستان براي پرداخت لندينگ في 490 دلار براي هر نفر هست و برايس يک خانواده بايد 980 دلار پرداخت بشه يعني هر نفر 490 تا بچه ها هم از پرداخت لندينگ في معافن

يکي از مزاياي پرداخت مستقيم به سفارت اينه که اونا دلار امريکا هم قبول ميکنن واسه هر نفر ميشه 415 دلار امريکا با يه محاسبه سر انگشتي و برابري نرخ ارز متوجه ميشيد نسبت به پرداخت با دلار کانادا يه 70 هزارتومني به نفعتونه
    بابك جان

من خبر نداشتم شما هم مديكال براتون آمده اگر امكان دارد مي‌توانيد يك توضيحي بدهيد چقدر بعد برايتان مديكال آمد و الان چند وقت است كه مدارك را ارسال گرديد و آيا در بين دكترهاي معتمد خوش اخلاق و بداخلاق هم هست و كدام بهترند البته اگر اين موضوع تبليغ نيست؟

موفق باشيد

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها
    سلام افشين جان

من هنوز منتظر هستم و خبري از مديكال نيست فقط يك سوال به نظر شما با توجه به اينكه از تاريخ inprocess من يك ماه مي‌گذرد ممكن آفيسر با محل كار تماس بگيرد؟ و آيا مطميني بايد ظرف يك هفته بعد از inprocess شدن نامه بزنند و اين امكان ندارد آفيسر در حين بررسي بعد از يكماه تازه فيلش ياده هندستان كند؟؟

اميدوارم پيش‌بيني شما در مورد پرونده من درست باشد آن وقت اگر افتخار بدهيد يك شام در خدمت باشيم.

موفق باشيد و متشكر از صحبت‌هاي دلگرم كنندتان
    دوست عزيز
    پروسه من هم الان يک ماهيه که شروع شده من خودم پيش بيني ميکنم تا اخر شهريور برامون مديکال بياد حال بايد ديد چه ميشه
    در خصوص تمام يا نامه کسري هم هر احتمالي ممکنه ايني که افشين گفت مورديه که عملا اتفاق افتاده اصلا ممکنه دعوت بشيد به مصاحبه يا ازتون مدارک بيشتري بخوان !معلوم نيست

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها
    بابك جان

من خبر نداشتم شما هم مديكال براتون آمده اگر امكان دارد مي‌توانيد يك توضيحي بدهيد چقدر بعد برايتان مديكال آمد و الان چند وقت است كه مدارك را ارسال گرديد و آيا در بين دكترهاي معتمد خوش اخلاق و بداخلاق هم هست و كدام بهترند البته اگر اين موضوع تبليغ نيست؟

موفق باشيد
    خير دوست عزيز مديکال من نيامده منتها شما ميتونيد لندينگ في رو زودتر هم پرداخت کنيد اگر هم پروندتون رد شد پول رو بهتون بر ميگردونن

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    MSc in Construction Management

دوستان سلام
    من الان 70 روز شده که مدارکم رسیده به سیدنی ولی هنوز هیچ جوابی دریافت نکردم . 16 روز پیش هم به سوریه و سیدنی ایمیل زدم که اونام بهم جواب ندادن. اول اینکه آیا کسی هست که در دو ماه گذشته مدارکش به سیدنی رسیده باشه و تا الان هم فایل نامبر دریافت کرده باشه؟ دوم به نظر شما واقعاً چطور می شه مسئله رو پیگیری کرد؟ دارم به تلفن زدن به سوریه فکر می کنم بنظرتون جواب می ده؟ می ترسم این مهلت 120 روزم تموم بشه هنوز فایل نامبرم نیومده باشه.......

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط cdbmc100 نمایش پست ها
    دوستان سلام
    من الان 70 روز شده که مدارکم رسیده به سیدنی ولی هنوز هیچ جوابی دریافت نکردم . 16 روز پیش هم به سوریه و سیدنی ایمیل زدم که اونام بهم جواب ندادن. اول اینکه آیا کسی هست که در دو ماه گذشته مدارکش به سیدنی رسیده باشه و تا الان هم فایل نامبر دریافت کرده باشه؟ دوم به نظر شما واقعاً چطور می شه مسئله رو پیگیری کرد؟ دارم به تلفن زدن به سوریه فکر می کنم بنظرتون جواب می ده؟ می ترسم این مهلت 120 روزم تموم بشه هنوز فایل نامبرم نیومده باشه.......
    زياد نگران نشو، من هم مداركم را 16 فروردين فرستادم و بعدش 26 خرداد جواب سيدني بدستم رسيد، به نظر من نگران نباش و شروع كن به جمع‌آوري مدارك جهت ارسال به سوريه، البته من هم يه نامه ديگه به سيدني زدم و خواستم كه با ايميل به من اطلاع رساني كنند كه فكر كنم جواب ايميل بعد از نامه بدستم رسيد.

نقل قول نوشته اصلی توسط cdbmc100 نمایش پست ها
    دوستان سلام
    سلام دوست عزیز من بعد از اون ایمیلی که گفتم به شما ، هفته پیش یک نامه به آدرس سیدنی پست کردم که خورده به تعطیلات آخر هفته و احتمالا امروز به سیدنی میرسه. و بعد باید منتظر باشم ببینم کی جواب میدن.
    به امید خبرهای خوش

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)