صفحه 225 از 5471 نخستنخست ... 1251752152162172182192202212222232242252262272282292302312322332342352753257251225 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,241 تا 2,250 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

سلام دوستان.خیلی خوشحال شدم دیدم همچین فرومی وجود دiرهgood job, keep it up ;D. من تازه واردم و به کمکتون احتیاج دارم.
    من ارشد MBA خوندم با گرایش مالی و لیسانس مدیریت بازرگانی. 26 سالمه و 3 سال سابقه کار دارم.ولی از این 3 سال 1 سال و 7 ماه بعد لیسانس وقبل فوق لیسانس بوده و بقیش تو دوران لیسانس.از او 3 سال هم 2 ساله اولش حسابدار بودم و 1 سال اخرش هم مسئول کنترل امور مالی(نمیدونم ایا 3 سال رو قبول میکنن).ازدواج نکردم ولی نامزد(لیسانسه) دارم.ایلتس هم 7 گرفتم.هیچ اشنای هم کانادا ندارم.
    ایا با این شرایط بنظرتون امتیاز لازم رو میگیرم و جزءکتگوری 1 حساب میشم؟

شاد و توانا باشید

Senior Member afshinnnn آواتار ها

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط north نمایش پست ها
    سلام دوستان.خیلی خوشحال شدم دیدم همچین فرومی وجود دiرهgood job, keep it up ;d. من تازه واردم و به کمکتون احتیاج دارم.
    من ارشد mba خوندم با گرایش مالی و لیسانس مدیریت بازرگانی. 26 سالمه و 3 سال سابقه کار دارم.ولی از این 3 سال 1 سال و 7 ماه بعد لیسانس وقبل فوق لیسانس بوده و بقیش تو دوران لیسانس.از او 3 سال هم 2 ساله اولش حسابدار بودم و 1 سال اخرش هم مسئول کنترل امور مالی(نمیدونم ایا 3 سال رو قبول میکنن).ازدواج نکردم ولی نامزد(لیسانسه) دارم.ایلتس هم 7 گرفتم.هیچ اشنای هم کانادا ندارم.
    ایا با این شرایط بنظرتون امتیاز لازم رو میگیرم و جزءکتگوری 1 حساب میشم؟

شاد و توانا باشید
    سلام ،
    شما بایستی حداقل یکسال سابقه کاری فول تایم ( یا دو سال پارت تایم ) در حداقل یکی از 38 مشاغل منتشره ، سابقه کاری ارائه دهید وگرنه در همان مرحله اول پرونده تون ریجکت خواهد شد .
    ظاهراً شما فقط یکسال پارت تایم ( با احتساب فوق لیسانس ) سابقه لازمه را دارید و این کفایت نمی کند و متاسفانه شرایط لازم را ندارید .ضمناً اشاره نکرده اید که فوق را گرفته اید و یا نه و در حال حاضر فغول تایم مشغوب بکارید یا نه !

نقل قول نوشته اصلی توسط nv2000 نمایش پست ها
    دوستان من به تازگي اين فوروم را پيدا کردم ,سئوالات مختلف و جوابهاي مرتبط به او سئوالات منو گيج کرده( مخصوصاً در زمينه پرداختها و چگونگي اونها )اگر يکي از دوستان با سابقه تر مثل افشين خان يا babakdin زحمت بکشه صرف نظر از عنوان شغلي و جمع آوري مدارک مراحل انجان کار رو به صورت ليست وار بگه خيلي ممنون مي شم.مثلا اينطوري باشه
    1- تهيه مدارک + پرکردن فرم ‌‌X
    2- ارسال به Y به همراه فيش ... دلاري
    3- رسيدن مدارک به ....
    و لطفا بگيد زمان انتظار بين هر مرحله بنا بر تجربه شما دوستان با تجربه چه قدر است؟
    دستتون درد نکنه
    دوست عزیز مشروح کلیه مراحل کار در پستهای متعددی در صفحات قبل آمده و توصیه می نمایم که از صفحه اول شروع کنید به مطالعه و نکات بدردخور و نزدیک به کیس خودتان را گلچین و Copy-Paste در محیط Word بفرمائید و سر صبر مطالعه کنید .
    در صورتیکه احیاناً ابهاماتی وجود داشت در چند بند بفرمائید تا پاسخگوی شما باشیم .
    در غیر اینصورت ما باید دو برابر زمان بگذاریم تا همه اطلاعات را در یک پست بگنجانیم!

بطور مثال لیست دقیق و کامل مدارک مورد نیاز جهت ارسال به دمشق را در پستهای اولیه قرار داده ایم که کمی وقت بگذارید پیدا می کنید !
    همینطور در خصوص پروسه زمانی گام های مختلف ، لینک دانلود دفترچه راهنما اقدام و فرم های خام و ...

موفق باشید

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinnnn نمایش پست ها
    دوست عزیز مشروح کلیه مراحل کار در پستهای متعددی در صفحات قبل آمده و توصیه می نمایم که از صفحه اول شروع کنید به مطالعه و نکات بدردخور و نزدیک به کیس خودتان را گلچین و Copy-Paste در محیط Word بفرمائید و سر صبر مطالعه کنید .
    در صورتیکه احیاناً ابهاماتی وجود داشت در چند بند بفرمائید تا پاسخگوی شما باشیم .
    در غیر اینصورت ما باید دو برابر زمان بگذاریم تا همه اطلاعات را در یک پست بگنجانیم!

بطور مثال لیست دقیق و کامل مدارک مورد نیاز جهت ارسال به دمشق را در پستهای اولیه قرار داده ایم که کمی وقت بگذارید پیدا می کنید !
    همینطور در خصوص پروسه زمانی گام های مختلف ، لینک دانلود دفترچه راهنما اقدام و فرم های خام و ...

موفق باشید
    سلام دوستان عزيز
    ممنون از پاسختون.
    مشكل ديگه من اينه كه پدرم مرحوم شده.تو فرم به مشكل خوردم.مثلا در fieldي كه country of citizenship يا country of residence هست چي بايد بنويسم؟همينطور identity card No و native language?آيا بايد تمام filed‌ها رو dead بنويسم؟حتا education رو؟
    منو ببخشيد..درد يتيميه ديگه!!!
    ممنونم بچه ها

دوستان من به تازگي اين فوروم را پيدا کردم ,سئوالات مختلف و جوابهاي مرتبط به او سئوالات منو گيج کرده( مخصوصاً در زمينه پرداختها و چگونگي اونها )اگر يکي از دوستان با سابقه تر مثل افشين خان يا babakdin زحمت بکشه صرف نظر از عنوان شغلي و جمع آوري مدارک مراحل انجان کار رو به صورت ليست وار بگه خيلي ممنون مي شم.مثلا اينطوري باشه
    1- تهيه مدارک + پرکردن فرم ‌‌x
    2- ارسال به y به همراه فيش ... دلاري
    3- رسيدن مدارک به ....
    و لطفا بگيد زمان انتظار بين هر مرحله بنا بر تجربه شما دوستان با تجربه چه قدر است؟
    دستتون درد نکنه
    راستش دلم نیومد که مدارک مربوط به مرحله اول شامل فرم های اولیه و دفترچه راهنمای آنرا که به کرات گذاشتیم را براتون نگذارم :

ولی شما هم قول بدهید که تمام صفحات را یک مرور می کنید !

نقل قول نوشته اصلی توسط atresib نمایش پست ها
    سلام دوستان عزيز
    ممنون از پاسختون.
    مشكل ديگه من اينه كه پدرم مرحوم شده.تو فرم به مشكل خوردم.مثلا در fieldي كه country of citizenship يا country of residence هست چي بايد بنويسم؟همينطور identity card No و native language?آيا بايد تمام filed‌ها رو dead بنويسم؟حتا education رو؟
    منو ببخشيد..درد يتيميه ديگه!!!
    ممنونم بچه ها
    با عرض تسلیت :

1. اگر در ایران اقامت دارید ، برای هر دوش بنویسید : IRAN
    2. برای IDENTITY .... شماره شناسنامه تون را بنویسید .
    3. Native Language را بنویسید : Farsi
    4. منظورتون را نفهمیدم ! eduction با dead ارتباطی ندارد ! ، اگر منظورتون Marital Status پدر مرحوم می باشد ( در فرم Additional Family Information ) بنویسید : Deceased

Junior Member

دوست عزیز.
    من تازه فوقم رو تمام کردم و تا 2 ماه دیگه دکترا رو شروع میکنم. در حال حاظر جایی شاغل نیستم.3 سال سابقه کار فول تام که تو 38تا هست دارم.ولی حدودا نصف سابقه کارم تو دوران لیسانسم بوده.

با تشکر
    ویرایش توسط North : August 31st, 2009 در ساعت 05:24 PM

Junior Member

راستش دلم نیومد که مدارک مربوط به مرحله اول شامل فرم های اولیه و دفترچه راهنمای آنرا که به کرات گذاشتیم را براتون نگذارم :

ولی شما هم قول بدهید که تمام صفحات را یک مرور می کنید !
    افشین خان سلام
    من این فرمهارو از سایت اصلی کانادایی گرفتم و خیلی هم دستت درد نکنه بابت اطلاعات خوبی که به دوستان می دی ولی در خواست من چیز دیگه ای بود ,من گفته بودم جدای سوابق و تهیه مدارک ,مراحل کار و زمانبندیش رو بفرمایید که یک کم از استرس ندونستن پروسه کار واسه افراد تازه واردی مثل من کم بشه ....
    به هر حال من تو فوروم می گردم و از لطف شما هم متشکرم
    یه پیغام خصوصی هم واست گذاشتم اگه خداستی تو فوروم جوابشو بده

افشین خان سلام
    من این فرمهارو از سایت اصلی کانادایی گرفتم و خیلی هم دستت درد نکنه بابت اطلاعات خوبی که به دوستان می دی ولی در خواست من چیز دیگه ای بود ,من گفته بودم جدای سوابق و تهیه مدارک ,مراحل کار و زمانبندیش رو بفرمایید که یک کم از استرس ندونستن پروسه کار واسه افراد تازه واردی مثل من کم بشه ....
    به هر حال من تو فوروم می گردم و از لطف شما هم متشکرم
    یه پیغام خصوصی هم واست گذاشتم اگه خداستی تو فوروم جوابشو بده
    سلام دوست عزیز پاسخ کامل را خیلی وقته که در پیغام خصوصی براتون گذاشتم .

مدارک لازم جهت مرحله اول :

1. تکمیل و امضاء فرم های درخواست
    2.رسید پرداخت مبلغ پراسسینگ فی برای متقاضی و همسر (هرکدام 550 دلار کانادا) و فرزند ( هر کدام 150 دلار کانادا)
    3.چک لیست مدارک
    4. کپی صفحه اصلی پاسپورت متقاضی اصلی

توجه :
    - مدارک فوق به اداره مهاجرت واقع در سیدنی (نوا اسکوشا) بایستی ارسال شوند.
    - در مرحله بعد مدارک کلیه متقاضیان مقیم ایران بایستی به دمشق ارسال شود
    - کلیه پرداختها ( پراسسینگ فی + لندینگ فی ) باید از طریق حواله بانکی و یا مانی اوردر صورت پذیرد که در حال حاضر از طریق ایران امکان ذیر نیست و نزدیکترین و راحتترین کشور دوبی می باشد و توصیه میشود از طریق اقوام و یا دوستان ساکن سایر کشور ها از جمله کانادا اینکار صورت پذیرد
    ویرایش توسط afshinnnn : August 31st, 2009 در ساعت 05:18 PM

Junior Member

سلام ،
    شما بایستی حداقل یکسال سابقه کاری فول تایم ( یا دو سال پارت تایم ) در حداقل یکی از 38 مشاغل منتشره ، سابقه کاری ارائه دهید وگرنه در همان مرحله اول پرونده تون ریجکت خواهد شد .
    ظاهراً شما فقط یکسال پارت تایم ( با احتساب فوق لیسانس ) سابقه لازمه را دارید و این کفایت نمی کند و متاسفانه شرایط لازم را ندارید .ضمناً اشاره نکرده اید که فوق را گرفته اید و یا نه و در حال حاضر فغول تایم مشغوب بکارید یا نه !

دوست عزیز.
    من تازه فوقم رو تمام کردم و تا 2 ماه دیگه دکترا رو شروع میکنم. در حال حاظر جایی شاغل نیستم.3 سال سابقه کار فول تام که تو 38تا هست دارم.ولی حدودا نصف سابقه کارم تو دوران لیسانسم بوده.

با تشکر

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)