یافتم ^_^
[Points are awarded for earned educational credentials as well as the number of years of full-time studies or full-time equivalent studies. To be awarded points, you must meet both stated criteria.
Full-time studies: At least 15 hours of instruction per week during the academic year. This includes any period of workplace training that forms part of the course.
Full-time equivalent studies: If you completed a program of study on a part-time or accelerated basis, count the length of time it would have taken to complete the program on a full-time basis.
Example 2: If you have a four-year Bachelor's degree and have completed 14 or more years of study, award yourself 20 points.
دوستان عزیز من هم موقعی که می خواستم مدارکمو بفرستم همین مشکلو داشتم. بعد با یک وکیل مشورت کردم گفت بزن 4 سال (در صورتی که لیسانسم 5 سال و فوق لیسانسم 3 سال) طول کشیده بود و برای فوقم 2 سال زدم حرفشم منطقی بود چون شما با مدرک لیسانس معادل 4 سال بعد از دیپلم درس خوندین لذا من پیشنهاد می کنم برای لیسانس 4 و برای فوق 2 سال بزنید. اگه شما هم منطقی فکر کنید نمی تونید انتظار داشته باشید مثلاً کسی که لیسانسشو پاره وقت گرفته مقلاً در 7 سال به اندازۀ فوق لیسانس یا دکتری امتیاز بگیره چون با 7 سال بیشتر از 17 سال درس خوندن میشه و 25 امتیاز باید بهش بدن در صورتیکه اگه تو دفترچه eg7 دقت کنید برای فوق نوشته 17 سال تحصیل تمام وقت یا معادل اون قاعدتاً برای لیسانس هم همینطوره 15 سال تحصیل تمام وقت یا معادل اون پس خلاصه همون 4 سالو بزنید خیرشو ببینید.
شما باید در خصوص رزومه تحصیلی و کاری خود عیناً واقعیت را در فرم ها منعکس کنید ! تعجب می کنم از وکیل! آخه آفیسر پرونده که هیچی ، یه فردی که حساب دو دو تا چهار تا سرش بشود ، با یه حساب سرانگشتی می تواند تشخیص دهد که شما کی دیپلم گرفتید و کی فارغ التحصیل از دانشگاه شدید !
شما در بخش Personal History باید تمام فعالیت های خود را از 18 سالگی ببعد بطور واقعی بنویسید و همچنان که اشاره شده ، هیچ Gap ی بین زمان ها نباشد ! و این قسمت بدقت کنترل security خواهد شد .
من قبلاً چند بار در پستهای قبلی به کرات توصیه نمودم که سعی کنید با آفیسر پرونده تون صادق باشید و تا حد امکان واقعیات را در فرم ها ، سوابق و مدارک خود انعکاس دهید .
سلام
در مورد تهيه رزومه کاري:
من حدود چهارسال مدير يه تيم طراحي وب سايت بودم تا ارديبهشت ماه سال گذشته که به طور رسمي بيمه شدم به عنوان کارشناس رايانه و مدير شبکه کامپيوتري .براي تبديل رزومه اون سه سال گذشته بايد تک تک قرارداد هارو ترجمه کنم (قرارداد ها پيوسته نيست و گپ داره)يا بايد دنبال يه قرارداد کلي بگردم که سراسر زرومم رو پوشش بده ؟؟؟؟کدومش موثرتره؟
کد 0213 برام مناسبه يا نه؟؟
با سلام خدمت دوست عزیز افشین جان
با توجه به توضیحی که در مورد Full Time Study تو بوکلت اومده و تو پست قبلی گذاشتم فکر نمی کنید من اگر بزنم 17.5 سال فول تایم خودش یه تناقضه؟من که دو ترم جمعآ 10 واحد نداشتم!
اگر اونو جای یک سال فول تایم در نظر بگیرم خودش مساله ساز نمیشه؟
درسته که لیسانس 5.5 طول کشیده ولی مطابق تعریف 15 ساعت در هفته اینجور نیست...
ممنون میشم نظرتون رو بدونم.البته در مورد امتیازش اصلآ سوالی نیست(قطعآ 20) فقط همون بحث عدم به وجود آمدن تناقضه.البته منظورم این نیست که تو PERSONAL HISTORY شانزده سال بنویسیم که فکر کنم آفیسر کلی بخنده....
ویرایش توسط بهادر : September 1st, 2009 در ساعت 02:24 PM
در تاييد حرف افشين در خصو مدارک ليسانسي که بيشتر از چهار سال طول ميکشه بايد گفت دوستان شما واقعيت رو بنويسيد خود افيسر ميدونه و واسه ليسانس بيشتر از چهارسال خودش حساب نميکنه
پس بين چيزي که شما مينويسيد و چيزي که افيسر حساب ميکنه تفاوت ميتونه وجود داشته باشه مهم اينه که شما واقعيات رو بگيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)