صفحه 232 از 5471 نخستنخست ... 1321822222232242252262272282292302312322332342352362372382392402412422823327321232 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,311 تا 2,320 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

سلام اقا افشين ميشه محبت كنيد منم راهنمايي كنيد :
    البته اقا بابك هم راهنمايي كردن اما دلم مي خواد نظر شما هم بدونم:
    من بعد از 27 فبريه با كد مترجمي اقدام كردم و چون تو جاب ليست نبود خودم قبل از اينكه پرونده بررسي بشه درخواست برگشت پول و بستن پروندمو دادم.....اما مشكل اينجاست من نزديك 5 سال سابقه فول تايم در اموزشگاه زبان دارم و الان دوباره ميخوام اقدام كنم ولي من چون قبل از اين جاب ليست اين شغلمم رو هم ننوشتم نميدونم چي كار كنم و ايا اونا چك يا بررسي ميكنن....فقط علت ننوشتنمم از روي سهل انگاري و خيلي قوانين رو نميدونستن بود و الا 7 ماهي ميشه كه فايل من بسته شده و پولمم گرفتم
    والانم كه چك ميكنم ديگه اصلا همچين فايل نامبري وجود نداره بازم مشكلي هست ....يكي از وكيل ها تو برنامش گفت كه يه نامه بزاريد و توضيح بديد..؟؟؟
    مرسي

Arrow پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

با سلام خدمت دوستان عزیز برای همه کسانی که قصد فرار کردن برای یه زندگی بهار را دارند آرزوی موفقیت میکنم من تازه این دومین پستم تو این فروم هست یه سوال داشتم که خوشحال میشم دوستان جواب بدهند .
    من در شبکه پرس تی وی خبر اینگلیسی کار میکنم و همین طوری که شاید بدونید صدا و سیما به هیچ وجه سابقه کار نمیدهد چون من اینجا نه بیمه هستم و نه قراردادی دارم هیچی نه استخدامی هستم نه براوردی و اگه از فردا به من بگویند که دیگه سر کار نیا دستم به هیچ جایی بند نیست ولی با همین روند 4 سال هست که اینجا هستم . حالا سوال من اینه برای سابقه کار با مدیر انفرماتیک صحبت کردم و مشکلی نداره حتی میگفت برای استعلام شماره موبایل من رو بده به اونها ولی اینجا یه مشکلی هست که برای سابقه شما ها گفتید که حتما مهر لازمه من 50 صفحه اول را کاملا مطالعه کردم ولی شبکه ما یا سازمان مهری نداره من تو نامه های رسمی خوشون هم ندیدم که مهری بزنند کاغذ ها همه سربرگ دارند و آرم شبکه بالای آنها است تمام نامه های رسمی با امضا است و هیچ مهری نداره این میتونه مشکل برای من باشه .باید چه کار کنم .

ApplyAbroad Veteran
    redalireza آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    M.Sc- IT - Tehran Polytechnic

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط hamiddarzi نمایش پست ها
    دوستان من 4 شنبه مدارك رو فرستادم سوريه، 5 شنبه تحويل سفارت شد و امروز 3 شنبه توي سايت وضعيتم

your application and supporting documents were received by the damascus office. They are pending review.
    شده
    دو تا سئوال داشتم:
    1. چند روز پرونده من تو اين وضعيت ميمونه و مرحله بعدي چي خواهد بود؟
    2. اگه بخواهند با كارفرما تماس بگيرند توي چه مرحله اي اين كار انجام مي شه؟

میشه بگین با چه پستی فرستادین و چه موقع از روز تحویلشون دادین ؟

Arrow پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

مثل اینکه کسی نیست به سوال بالای من جواب بده درسته ما جدیدی هستیم ولی با لاخره پرونده ما هم یه روزی قدیمی میشه !
    امتحان ایلتس من 30 آبان است و کمتر از 80 روز فرصت دارم یه سوالی دارم همسر من بارداره و من تو فرم این موضوع رو ننوشتم میخوام بدونم که فرزند من که تا 4 ماه دیگه به دنیا میاد جریان پرونده چطوری میشه بابت اون هم باید پولی پرداخت کنم یا اینکه وضعیت پاسپورتش چی ؟ من پاسپورت همسرم رو تازه گرفتم و نمیدونم آیا باید به خاطر این فرزند دوباره پاس ایشون و خودم رو عوض کنم یا برای بچه پاس میدن ؟

Member eshaghbina آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Tehran

نقل قول نوشته اصلی توسط babakdin نمایش پست ها
    در تاييد حرف افشين در خصو مدارک ليسانسي که بيشتر از چهار سال طول ميکشه بايد گفت دوستان شما واقعيت رو بنويسيد خود افيسر ميدونه و واسه ليسانس بيشتر از چهارسال خودش حساب نميکنه
    پس بين چيزي که شما مينويسيد و چيزي که افيسر حساب ميکنه تفاوت ميتونه وجود داشته باشه مهم اينه که شما واقعيات رو بگيد
    دوستان سلام. در تایید فرمایشات افشین خان و بابک خان (آقا خیلی مخلصیم) این بازی ها چیه که در می آورید؟ راست و حسینی فرم ها را پر کنید. انها خیلی ساده با بررسی جداول مربوط به History بدون گپ و سابقه تحصیلی و باکس هایی که تعداد سال های تحصیل را در آن مینویسید و از همه مهم تر ریز نمرات دوره های تحصیلی که شروع ، پایان، مرخصی ها و هزار اطلاعات دیگر که در آن است به صحت و سقم کلیه مطالب نوشته شده شما پی خواهند برد. همینطوری پرونده های ما ایرانیان چپ چپ مورد عنایت قرار میگیرد دیگر خودتان به آن بیشتر دامن نزنید.
    ضمنا بدگویی در این فوروم ممنوع است والا در خصوص نمایندگان مهاجرتی حرف برای گفتن زیاد است.
    موفق باشید

Member eshaghbina آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Tehran

نقل قول نوشته اصلی توسط my7diamonds55 نمایش پست ها
    مثل اینکه کسی نیست به سوال بالای من جواب بده درسته ما جدیدی هستیم ولی با لاخره پرونده ما هم یه روزی قدیمی میشه !
    امتحان ایلتس من 30 آبان است و کمتر از 80 روز فرصت دارم یه سوالی دارم همسر من بارداره و من تو فرم این موضوع رو ننوشتم میخوام بدونم که فرزند من که تا 4 ماه دیگه به دنیا میاد جریان پرونده چطوری میشه بابت اون هم باید پولی پرداخت کنم یا اینکه وضعیت پاسپورتش چی ؟ من پاسپورت همسرم رو تازه گرفتم و نمیدونم آیا باید به خاطر این فرزند دوباره پاس ایشون و خودم رو عوض کنم یا برای بچه پاس میدن ؟
    دوست عزیز مقدمتان مبارک. معمولا این فوروم در ساعات اداری فعالتر است. انشا الله نوزاد شما هم بزودی به جمع شما خواهد پیوست. در این پروسه هر شخص بایستی جداگانه پاسپورت داشته باشد. بنظرم پس از اخذ شناسنامه این کار امکان پذیر باشد. حالا میماند که چطور میخواهید عکس پاسپورتی ازش بگیرید مگر مامان و مادربزرگ ها به این راحتی ها می گذارند.
    نیازی به تعویض پاس شما نیست. نو رسیده یک شخصیت مستقل است و خودش پاسپورت مستقل دارد.
    به کرات در نامه ها و مدارک کانادایی ها قید شده به محض هر گونه تغییر در نفرات (زاد و و لد، طلاق ، فوت ) و یا تغییر در آدرس سریعا مراتب را خبر دهید.
    بد نیست از پلیس +10 نزدیکیتان در خصوص پاسپورت نوزاد یه سوالی بکنی.
    حالا خوبه از نوزاد عدم سو پیشینه نمی خواهند؟؟!!!!
    موفق باشید

Thumbs up پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

خبر خوش :d

دوستان فایل نامبر من هم اومد
    درست همین امروز یعنی یک روز بعد از اینکه نامه پیگیری من به سیدنی رسیده.

تاریخ نامه دقیقا امروز هست یعنی 1 سپتامبر!!!!
    و توش گفته که مانی اردر در تاریخ 7 آگوست نقد شده. دیگه تاریخ دیگه ای نیست
    حالا دوستان با تجربه لطفا یه کمکی بکنند:
    یعنی من از کدومیک از این تاریخ ها رو باید مبدا 120 روز درنظر بگیرم؟؟؟

یه نکته دیگه به دوستانی که منتظر فایل نامبرشون هستند:
    نامه پست کنید به سیدنی و پیگیر فایل نامبرتون بشید
    همونطوری که گفتم نامه من با پست دیروز به سیدنی رسید و امروز هم فایل نامبر به ایمیل من رسید.

Senior Member afshinnnn آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط can نمایش پست ها
    سلام اقا افشين ميشه محبت كنيد منم راهنمايي كنيد :
    البته اقا بابك هم راهنمايي كردن اما دلم مي خواد نظر شما هم بدونم:
    من بعد از 27 فبريه با كد مترجمي اقدام كردم و چون تو جاب ليست نبود خودم قبل از اينكه پرونده بررسي بشه درخواست برگشت پول و بستن پروندمو دادم.....اما مشكل اينجاست من نزديك 5 سال سابقه فول تايم در اموزشگاه زبان دارم و الان دوباره ميخوام اقدام كنم ولي من چون قبل از اين جاب ليست اين شغلمم رو هم ننوشتم نميدونم چي كار كنم و ايا اونا چك يا بررسي ميكنن....فقط علت ننوشتنمم از روي سهل انگاري و خيلي قوانين رو نميدونستن بود و الا 7 ماهي ميشه كه فايل من بسته شده و پولمم گرفتم
    والانم كه چك ميكنم ديگه اصلا همچين فايل نامبري وجود نداره بازم مشكلي هست ....يكي از وكيل ها تو برنامش گفت كه يه نامه بزاريد و توضيح بديد..؟؟؟
    مرسي
    سلام ،

حقیقتش تا جایی که من می دونم وقتی فایل نامبر صادر میشود ، سوابق آن نگهداری میشود . حتی فرم های IMM 0008e برای مدت 65 سال بصورت میکروفیلم در کتابخانه و آرشیو کانادا نگهداری میشوند ! متن زیر را ملاحظه کنید :

Documents are to be separated and microfilmed according
    to the following file destruction periods:

• 65 years for IMM 0008E in all cases
    • five years for criminal/medical/security refusals, controversial cases, or those of particular
    • administrative interest
    • three years for successful entrepreneur cases
    • two years for other refusals and finalizations.

البته اینها را نگذاشتم تا ته دلتونو خالی کنم ، فقط جهت استحضار برخی دوستان که پلهای پشت سرشان را خراب نکنند و در نوشتن و تکمیل فرم ها دقت بعمل آورند !
    در مورد کیس شما بعید می دونم مشکلی بوجود بیاید و با ارائه مدارک مثبته درخصوص تدریس و حتی اشاره به اینکه بطور پارت تایم کارهای مترجمی در کنارش نیز انجام می دهید ، مشکلی نباید داشته باشد چرا که در واقع پرونده شما finalize نشده است .

نقل قول نوشته اصلی توسط reza_rad نمایش پست ها
    خبر خوش :d

دوستان فایل نامبر من هم اومد
    درست همین امروز یعنی یک روز بعد از اینکه نامه پیگیری من به سیدنی رسیده.

تاریخ نامه دقیقا امروز هست یعنی 1 سپتامبر!!!!
    و توش گفته که مانی اردر در تاریخ 7 آگوست نقد شده. دیگه تاریخ دیگه ای نیست
    حالا دوستان با تجربه لطفا یه کمکی بکنند:
    یعنی من از کدومیک از این تاریخ ها رو باید مبدا 120 روز درنظر بگیرم؟؟؟

یه نکته دیگه به دوستانی که منتظر فایل نامبرشون هستند:
    نامه پست کنید به سیدنی و پیگیر فایل نامبرتون بشید
    همونطوری که گفتم نامه من با پست دیروز به سیدنی رسید و امروز هم فایل نامبر به ایمیل من رسید.
    سلام اقا رضا:

با تبريك خيلي خيلي زباد و هميشه موفق باشيد
    ميشه محبت كنيد بگيد كي مداركرو فرستاديد و كلا 1ماه تا اومدن فايل نامبر طول كشيد يا بيشتر.
    مرسي

اقا افشين ممنونم از كمكتون :

به نظر شما يه برگه بنويسم و بزارم كه علت ننوشتن سهل انگاري بوده....يا ننويستم تا اگه فهميدن.

مرسي

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)