نوشته اصلی توسط
can
سلام اقا افشين ميشه محبت كنيد منم راهنمايي كنيد :
البته اقا بابك هم راهنمايي كردن اما دلم مي خواد نظر شما هم بدونم:
من بعد از 27 فبريه با كد مترجمي اقدام كردم و چون تو جاب ليست نبود خودم قبل از اينكه پرونده بررسي بشه درخواست برگشت پول و بستن پروندمو دادم.....اما مشكل اينجاست من نزديك 5 سال سابقه فول تايم در اموزشگاه زبان دارم و الان دوباره ميخوام اقدام كنم ولي من چون قبل از اين جاب ليست اين شغلمم رو هم ننوشتم نميدونم چي كار كنم و ايا اونا چك يا بررسي ميكنن....فقط علت ننوشتنمم از روي سهل انگاري و خيلي قوانين رو نميدونستن بود و الا 7 ماهي ميشه كه فايل من بسته شده و پولمم گرفتم
والانم كه چك ميكنم ديگه اصلا همچين فايل نامبري وجود نداره بازم مشكلي هست ....يكي از وكيل ها تو برنامش گفت كه يه نامه بزاريد و توضيح بديد..؟؟؟
مرسي
سلام ،
حقیقتش تا جایی که من می دونم وقتی فایل نامبر صادر میشود ، سوابق آن نگهداری میشود . حتی فرم های IMM 0008e برای مدت 65 سال بصورت میکروفیلم در کتابخانه و آرشیو کانادا نگهداری میشوند ! متن زیر را ملاحظه کنید :
Documents are to be separated and microfilmed according
to the following file destruction periods:
البته اینها را نگذاشتم تا ته دلتونو خالی کنم ، فقط جهت استحضار برخی دوستان که پلهای پشت سرشان را خراب نکنند و در نوشتن و تکمیل فرم ها دقت بعمل آورند !
در مورد کیس شما بعید می دونم مشکلی بوجود بیاید و با ارائه مدارک مثبته درخصوص تدریس و حتی اشاره به اینکه بطور پارت تایم کارهای مترجمی در کنارش نیز انجام می دهید ، مشکلی نباید داشته باشد چرا که در واقع پرونده شما finalize نشده است .
علاقه مندی ها (Bookmarks)