صفحه 72 از 143 نخستنخست ... 22626364656667686970717273747576777879808182122 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 711 تا 720 , از مجموع 1421

موضوع: راهکارهای یادگیری لغات

Junior Member

پیش فرض پاسخ : راهکارهای یادگیری لغات

سلام دوستان به نظرتون بهتره که کلمات رو خودمون از توی متن در بیاریم و داخل انکی کارت بسازیم
    یا اینکه از فلش کارتای آماده استفاده کنیم من هرچی میگردم برای انکی چیزی پیدا نمیکنم که با مثال و کامل فلش کارت ساخته باشه
    از طرفی هم نوشتنش وقتگیر هست

نقل قول نوشته اصلی توسط syler نمایش پست ها
    سلام دوستان به نظرتون بهتره که کلمات رو خودمون از توی متن در بیاریم و داخل انکی کارت بسازیم
    یا اینکه از فلش کارتای آماده استفاده کنیم من هرچی میگردم برای انکی چیزی پیدا نمیکنم که با مثال و کامل فلش کارت ساخته باشه
    از طرفی هم نوشتنش وقتگیر هست
    دوست عزیز اگه خودت کارت بسازی در یادگیریت موثرتره اما خوب اگه وقت نداری میتونی از فلش کارتای آماده استفاده کنی و فقط مثال یا نکته ای که مدنظرت هستو اضافه کنی.
    من نمیدونم شما چه کتابی رو میخونی ولی برای اکثر کتابا فلش کارت آماده رو میتونی پیدا کنی ولی همونطوری که گفتی از مثال و عکس و ... خبری نیست و خودت باید تکمیل کنی. در ضمن درسته که وقت گیره ولی در کل پروسه یادگیری شما رو کوتاه میکنه.

Senior Member soniasa آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software engineering - Iran University of Science and Technology

می خواستم وب سایت بسیار بسیار مفیدی که رو که اخیرا پیدا کرده بودم رو اینجا معرفی کنم برای یادگیری لغات:

www.memrise.com

Member keivan68 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    برق شریف / کنترل

سلام دوستان یه سوال در مورد نرم افزار انکی داشتم
    من میخوام یه فایل txt رو ایمپورت کنم. داخل فایل تکست لینک تصویر هر فلش کارت داده شده. مثلا: http://o.quizlet.com/aha3itbzkVxkB8ngE.84NA.jpg
    اما وقتی در انکی ایمپورتش میکنم تصویر نداره. کسی میتونه کمک کنه؟

Member keivan68 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    برق شریف / کنترل

سلام دوستان. یه روش مناسب برای یادگیری لغات رو میخوام بهتون معرفی کنم
    خیلی ها کتاب word smart رو یک کتاب عالی برای یادگیری لغات GRE معرفی میکنن. اما تنها مشکل این کتاب (که البته مشکل بزرگی هم هست) چینش لغات اون به ترتیب الفباست. موضوعی که کار یادگیری لغات رو با مشکل روبرو میکنه. برای حل این مشکل روش زیر رو پیشنهاد میکنم:
    1- به سایت quizlet.com برید و فلش کارت مربوط به کتاب لغت مورد نظر رو دانلود (اکسپورت) کنید و در فایل تکست بریزید. (مثلا کتاب word smart که مورد نظر ما GRE خون هاست!)
    2- بعد این فلش کارت رو در نرم افزار یادگیری لغت (مانند Anki) وارد کنید
    3- در نرم افزار Anki ترتیب ظاهر شدن فلش کارت های جدید رو به صورت تصادفی (Random) قرار بدید.
    4- فایل پی دی اف کتاب word smart رو باز کنید.
    5- شروع به مطالعه فلش کارت ها با استفاده از نرم افزار Anki کنید و هر فلش کارتی که اومد توی فایل پی دی اف کتاب اون کلمه رو سرچ کنید و توضیحات و مثال های مربوط به اون رو بخونید.
    6- اگر دیدید معنای کلمه در فلش کارت ناقضه، اون رو بر اساس توضیحات تکمیلی کتاب ادیت کنید.
    7- برای محکم کاری، وقتی هر کلمه رو خوندید در فایل پی دی اف کتاب روی اون لغت یک خط قرمز بکشید. (مثلا نرم افزار Nitro PDF این قابلیت رو بهتون میده)
    8- در Anki به فلش کارت بعدی برید و مراحل 5 تا 7 رو تکرار کنید...
    سعی کردم کامل و با جزئیات بنویسم. امیدوارم به دردتون بخوره. اگر ابهامی دارید خوشحال میشم پاسخگو باشم.

نقل قول نوشته اصلی توسط keivan68 نمایش پست ها
    سلام دوستان یه سوال در مورد نرم افزار انکی داشتم
    من میخوام یه فایل txt رو ایمپورت کنم. داخل فایل تکست لینک تصویر هر فلش کارت داده شده. مثلا: http://o.quizlet.com/aha3itbzkVxkB8ngE.84NA.jpg
    اما وقتی در انکی ایمپورتش میکنم تصویر نداره. کسی میتونه کمک کنه؟
    یه نگاهی به این addon بندازید. فکر میکنم برای همین منظور طراحی شده باشه.
    I don't have a problem with someone using their talents to become successful, I just don't think the highest calling is success. Things like freedom and the expansion of knowledge are beyond success, beyond the personal. Personal success is not wrong, but it is limited in importance, and once you have enough of it it is a shame to keep striving for that, instead of for truth, beauty, or justice Richard Stallman

Junior Member

سلام دوستان به نظرتون حفظ کردن تمامی لغات oxford elementary به روش لایتنر (اونم به سنتی ترین روش ،یعنی از تهیه فیش و باکس الی آخر..) کار عاقلانه ای هست؟؟؟ (البته در صورت داشتن وقت کافی،به نظرم هم writing قوی میشه هم گرامر هم دایره لغات گسترش پیدا میکنه)

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط hamed059 نمایش پست ها
    سلام دوستان به نظرتون حفظ کردن تمامی لغات oxford elementary به روش لایتنر (اونم به سنتی ترین روش ،یعنی از تهیه فیش و باکس الی آخر..) کار عاقلانه ای هست؟؟؟ (البته در صورت داشتن وقت کافی،به نظرم هم writing قوی میشه هم گرامر هم دایره لغات گسترش پیدا میکنه)
    لغت به تنهايي خيلي جالب نيست. حتما سعي كنيد لغات رو همراه ريدينگ ياد بيگيريد. شادزي
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Junior Member

یعنی به نظرت این روش رو انجام ندم؟؟؟

Senior Member soniasa آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software engineering - Iran University of Science and Technology

نقل قول نوشته اصلی توسط simon نمایش پست ها
    لغت به تنهايي خيلي جالب نيست. حتما سعي كنيد لغات رو همراه ريدينگ ياد بيگيريد. شادزي

درسته. حفظ یک لغت در ذهن بسیار استاتیک هست ولی استفاده از لغت در قالب متن در یادگیری موثر اون خیلی بهتره. ولی سوال اینه که آیا کتابی به طور مدون هست که به طور مثال لغات 504 و همینطور لغات Essential رو با متون آموزش بده؟

آیا کسی سراغ داره؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)