به سلامتی زندگی ، که اگه خوش بگذره اسمش میشه " خاطره " اگه پدرت دربیاد اسمش میشه " تجربه " !!
سلام دوستان
دوستي حدود دو هفته بعد عازم مونترال است و بعد از حدود 10 روز قصد دارد به ونكوور برود .چون لندينگ در مونترال است آيا مي تواند بارش را براي 10 روزپس از لندينگ مستقيماٌ به ونكوور از تهران فريت كند ؟
بله، ولي براي اين مدت بايد هزينه انتظار بار در انبار رو متقبل بشه يا با شركت حمل و نقل پست مورد نظر در تهران هماهنگي هاي لازم رو انجام دهد تا پيكاپ در روز معين شده انجام شود كه در اينصورت هزينه ي انبار به صفر ميرسد مشروط بر اينكه در روز پيكاپ توسط متصدي، شخصي در تهران از آشنايان شما براي تحويل بار حضور داشته باشد.
سلام دوستان
زمانی که میخوایم باررواز گمرک کانادا تحویل بگیریم هم باید پولی پرداخت کنیم؟؟؟یا تمام هزینه ها درتهران پرداخت میشه؟؟؟
F.Federal:8 jun 2010
Medical :18 jul 2013
P.R : 21 sep 2013
خير، درصورتي كه حجم بار زياد باشه يا شامل شرايط گمركي بشه شركت پست داخلي تنها هزينه ي گذر از گمرك داخلي رو از شما ميگيرد. شرايط براي دليور شدن محموله در كانادا يا هر مقصد ديگري به عهده گيرنده در مقصد است و بايد ديد كه اين محموله با توجه به قوانين كشور مقصد جزو محموله هاي گمركي به حساب مياد يا خير كه در صورت مثبت بودن پرداخت هزينه به عهده شماست.
سلام دوستان
من يه مدركى بايد براى همسرم در كانادا بفرستم
اگه كسى تو هفته ى آينده راهى ِ كاناداست يا كسى و مى شناسه ،خيلى ممنون مى شم اطلاع بده بهم
دوستان عزیز من هرچی اطلاعات از فرومها جمع کرده بودم رو جمع کردم گذاشتم تو یه فایل، میتونید از لینک زیر که تو امضا من هم هست ببینیدش، خوشحال میشم اگر نظری داشتید به من اعلام کنید
https://docs.google.com/document/d/1...it?usp=sharing
رشته: عمران، رشته همسر: معماری
لوازم و مدارک ضروی برای سفر به کانادا ویرایش:92/11/29(این فایل تنها توسط بنده ویرایش میشود)
Landed: 2014-jan-25 in montreal *** Moved to Toronto: 2014-Feb-25
دوستان اگه قیمت فریت بار رو به تفکیک شرکتهای هواپیمایی دارین لطفا اینجا بذارین .ممنون.
FFN: 1 feb 2011
Medical:29 August 2013
Medical received:12 sep 2013
علاقه مندی ها (Bookmarks)