صفحه 73 از 137 نخستنخست ... 23636465666768697071727374757677787980818283123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 721 تا 730 , از مجموع 1370

موضوع: فرستادن بار به کانادا (Cargo and Freight service)

ApplyAbroad Veteran

پیش فرض پاسخ : فرستادن بار به کانادا (Cargo and Freight service)

در خصوص فريت با بعضي از اين افراد مرتبط صحبت مي كنيم پيشنهاد بسته بندي از سوي خودشان به ما داده مي شود . دوستاني كه فريت كردند با توجه به اينكه آنها روشهاي بسته بندي هر قلم كالا را بهتر از ما مي دانندبه نظر شما براي فريت نيازي به بسته بندي از سوي آنها هست؟

Senior Member sebas آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechatronics

نقل قول نوشته اصلی توسط srj نمایش پست ها
    در خصوص فريت با بعضي از اين افراد مرتبط صحبت مي كنيم پيشنهاد بسته بندي از سوي خودشان به ما داده مي شود . دوستاني كه فريت كردند با توجه به اينكه آنها روشهاي بسته بندي هر قلم كالا را بهتر از ما مي دانندبه نظر شما براي فريت نيازي به بسته بندي از سوي آنها هست؟
    رضا جان

من خودم دارم بسته بندي ميکنم. تو بسته بندي هم از فوم، پلاستيک حبابدار و يونوليت استفاده مي کنم.

البته داخل کارتون هم يک لايه اضافه پلاستيک حبابدار ميزارم. پيچيدين پلاستيک يا سلفون دور کارتون هم فراموش نشود.

اينجوري اطمينانم بيشتره.

فقط حواست باشه که وسايل غير مجاز تو بار فريت نزاري که مجبوري بسته بندي رو تو فرودگاه موقع تحويل باز کني و دوباره ببندي.

اين رو هم مدنظر داشته باش که از کل وسايلي که ميخواي فريت کني حدود 30 تا 40 درصدش نياز به بسته بندي دقيق داره نه همش
    سي اس کيو : 05 دسامبر 2010..فايل فدرال: 06 دسامبر 2010..آپديت از پاريس: 21 مي 2013..رسيد آپديت: 28 مي 2013..مديکال: 26 اگوست 2013..رسيد مديکال: 03 سپتامبر 2013..پاس ريکويست: 04 دسامبر 2013

دوستان من دارم فکر میکنم که آیا اصولا فریت بار لازمه؟؟ با توجه به هزینه بار و این مسائل.؟؟؟؟
    FFN: 1 feb 2011
    Medical:29 August 2013
    Medical received:12 sep 2013

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط merina نمایش پست ها
    دوستان من دارم فکر میکنم که آیا اصولا فریت بار لازمه؟؟ با توجه به هزینه بار و این مسائل.؟؟؟؟
    والا من هرچی بررسی میکنم میبینم اونجا ارزونتر در میاد همه چیز! فقط تاکید میکنم این تنوعی که ما اینجا داریم اونجا نیست. اگه چیز خاصی مثل یه کفش یا عینک خاصی مد نظرتون هست با خودتون ببرید. اگه دوست دارید میتونید لینک امضا من رو بخونید.
    رشته: عمران، رشته همسر: معماری
    لوازم و مدارک ضروی برای سفر به کانادا ویرایش:92/11/29(این فایل تنها توسط بنده ویرایش میشود)
    Landed: 2014-jan-25 in montreal *** Moved to Toronto: 2014-Feb-25

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط babak_bahrami نمایش پست ها
    والا من هرچی بررسی میکنم میبینم اونجا ارزونتر در میاد همه چیز! فقط تاکید میکنم این تنوعی که ما اینجا داریم اونجا نیست. اگه چیز خاصی مثل یه کفش یا عینک خاصی مد نظرتون هست با خودتون ببرید. اگه دوست دارید میتونید لینک امضا من رو بخونید.
    من تجربه شخصي خودم را ميكم و ..... درسته كه اينجا همه حيز ارزانتر در مياد ولي اين به شرطيه كه شما همه جا را بلد باشي و راحت بتوني اينجا بري خريد. روزهاي اول رسيدي و هنوز كيج خواب و در كير كارهاي اوليه حالا بخواي دنبال خريد وسايل يكم سخته. بعد هم وقتي خريد ميكني ميبيني در حشم به هم زدني بول ها داره تمام ميشه حون اينقدر بايد براي موارد از بيش تعيين نشده بول بدي. بعد هم در نظر بكيريد كه اينجا بايد براي يك خانه از سفيدي نمك تا سياهي ذغال را دوباره بخري وفقط فكر الان را نكنيد .

نقل قول نوشته اصلی توسط merina نمایش پست ها
    فروشگاههای بزرگ زیادی هستند که علاوه بر محیط فروش فیزیکی، تو اینترنت به صورت مجازی سایت دارند و محصولاتشون رو با قیمت و عکس و جزئیات کامل معرفی میکنن.
    مثل همین ikea که معتبره و شعبه های زیادی تو همه جای دنیا از جمله در کانادا داره. همه چی تو فروشگاهش پیدا میشه سایتشم دیدم خوب بود قیمت همه وسایل رو کامل گذاشته.
    یه سر به سایتشون بزن قیمت تمام وسایلی که احتمالا لازم داری رو حساب کن ببین ارزش داره یا نه. هنوزم به نظر من صرف با اضافه بار برای و سایل ضروری در سال اول هست.

سایت فروشگاه ikea
    http://www.ikea.com

فک نکنم مهاجری پیدا بشه که تخت خواب و دشک و کنسول و مبل و میز صندلی ناهار خوریشو باخودش فریت ببره البته به اونایی هم که بردن احترام میگذارم !

نقل قول نوشته اصلی توسط newapplicant نمایش پست ها
    من تجربه شخصي خودم را ميكم و ..... درسته كه اينجا همه حيز ارزانتر در مياد ولي اين به شرطيه كه شما همه جا را بلد باشي و راحت بتوني اينجا بري خريد. روزهاي اول رسيدي و هنوز كيج خواب و در كير كارهاي اوليه حالا بخواي دنبال خريد وسايل يكم سخته. بعد هم وقتي خريد ميكني ميبيني در حشم به هم زدني بول ها داره تمام ميشه حون اينقدر بايد براي موارد از بيش تعيين نشده بول بدي. بعد هم در نظر بكيريد كه اينجا بايد براي يك خانه از سفيدي نمك تا سياهي ذغال را دوباره بخري وفقط فكر الان را نكنيد .
    نحوه برخورد با محیط جدید متفاوته. زوج میشناختم یکماه اول رفتن هتل بعد که محیط رو شناختن و به قول شما خوابشون طبیعی شده رفتن دنبال خونه و وسایل.
    زوج دیگه ای هم هست که رفتن از این خونه های اجاره ای موقت فرنیش مرکز شهر با ماهی 1k تا جا بیوفتند و محله ها رو بشناسن و .. اتفاقا پی آر گرفتن و بر گشتن.
    من فکر میکنم راه حل مشکل روزهای اول که شما میگید با فریت بار حل که نمیشه هیچ بیشترهم میشه چون احتمالا تازه اومدی و جا نداری بزاریشون هی باید پول انبار بدی و حرص بخوری.

نقل قول نوشته اصلی توسط babak_bahrami نمایش پست ها
    دوستان عزیز من هرچی اطلاعات از فرومها جمع کرده بودم رو جمع کردم گذاشتم تو یه فایل، میتونید از لینک زیر که تو امضا من هم هست ببینیدش، خوشحال میشم اگر نظری داشتید به من اعلام کنید
    https://docs.google.com/document/d/1...it?usp=sharing
    دوست عزيز چرا من نميتونم فايل شما رو ببينم ؟؟ ممكنه راهنماييم كنين .. ممنون

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط piano_9980 نمایش پست ها
    بعضی وقتها گوگل درایو خیلی کند میشه یا ممکنه نیاز باشه شما sign in کنید، میتونید با یه مرورگر دیگه هم امتحان کنید. خیلی از دوستان ملاحظه کردن.
    رشته: عمران، رشته همسر: معماری
    لوازم و مدارک ضروی برای سفر به کانادا ویرایش:92/11/29(این فایل تنها توسط بنده ویرایش میشود)
    Landed: 2014-jan-25 in montreal *** Moved to Toronto: 2014-Feb-25

Senior Member sebas آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechatronics

نقل قول نوشته اصلی توسط piano_9980 نمایش پست ها
    بعضی وقتها گوگل درایو خیلی کند میشه یا ممکنه نیاز باشه شما sign in کنید، میتونید با یه مرورگر دیگه هم امتحان کنید. خیلی از دوستان ملاحظه کردن.
    اضافه کنم که اگر از پراکسي خاصي استفاده مي کنيد، ممکنه با google drive هماهنگي نداشته باشه

از setting بريد و No proxy رو بزنيد. باز ميشه
    سي اس کيو : 05 دسامبر 2010..فايل فدرال: 06 دسامبر 2010..آپديت از پاريس: 21 مي 2013..رسيد آپديت: 28 مي 2013..مديکال: 26 اگوست 2013..رسيد مديکال: 03 سپتامبر 2013..پاس ريکويست: 04 دسامبر 2013