سلام دوستان
من قصد دارم شروع کنم واسه آزمون آیلتس، وقت هم زیاد دارم، یعنی بهار سال آینده چون در کنارشم میخوام آزمون GMAT یا GRE امتحان بدم...
یه سری منابع داشتم مابقیشم از این فروم دانلود کردم، یعنی منابع مشکلی ندارم...
سطح زبانمم تقریباً خوبه، الان میخوام شروع کنم، ولی نمیدونم از چه کتابی شروع کنم.
دوستان لطف میکنید چندتا کتاب خوب معرفی کنید، مثلا به ترتیب اهمیت چه کتابایی رو بخونم. همه کتابها رو هم دارم فقط نمیدونم کدومش خوبه، که رو اون وقت بزارم. اینم بگم نمره حداقل 7 میخوام...
البته ببخشید من فروم رو کامل خوندم ولی خوب منابع زیادی معرفی شده منتها برای هر شخصی و در یک موقعیتی، من چون وقت زیاد دارم میخوام منابع خوبی رو مطالعه کنم. و اینکه واقعاً این نمره رو بتونم بگیرم.
ممنون میشم راهنمایی بکنید...
ویرایش توسط mohabat : October 1st, 2013 در ساعت 02:47 PM
سلام دوستان
من ارشد کامپیوتر هستم. زبان یکسالی به صورت فشرده کلاس مکالمه رفتم و اخیرا هم امتحان زبان msrt یا همون mche دادم و 69 شدم. می خوام آیلتس نمره 7 بگیرم چقدر باید وقت بزارم به نظرتون و از کجا شروع کنم با چه کتابایی؟ ترجیحم اینه که اول بیشتر ریدینگ و لغت و لیسنسنگ کار کنم بعد صحبت کردن و نوشتن.
504 و لغات تافل بارونز و کتاب تافل کیت رو هم خوندم.
تشکر فراوان
سلام
دوستان من ایلتس 6.5 اکادمیک میخوام در هر اسکیل زبانم متوسطه با روزی 3و4 ساعت تو 3 ماه میتونم یا نه؟؟؟؟
An investment in knowledge used to pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید!
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز.
بله این امتحان که دادم خیلی شبیه امتحان pbt هست فقط چون سوال تکراری مخصوصا تو قسمت لیسنسنگ زیاد داره در نتیجه اسونتر از pbt هست. به خاطر این ایلتس مد نظرم بود چون میگن نسبت به ibt ساده تره و همه جای دنیا هم مورد قبوله منم صرفا امریکا مد نظرم نیست و کلا کشور خاصی مد نظرم نیست فقط الان میخوام واسه یکی از این آزمونا شروع کنم خوندن خصوصا ریدینگ و لغت و گرامر و البته نمره بالا میخوام که توی رزومم تو چشم باشه تقریبا. همچنین ibt چون اینترنتی هست و مثلا ریدینگ رو باید از مونیتور بخونی و رایتینگ رو هم تایپ کنی احساس میکنم ادم با کاغذ راحت تره.
با تشکر فراوان
سلام
من مدتی فرانسه خوندم ولی الان می خوام امتحان آیلتس بدم . مدتی بود از انگلیسی دور بودم . نمیدونم واقع از کجا باید شروع کنم . ممنون می شوم بهم کمک کنید . ممنونم .
سلام
خوش آمدید .
شما باید یه ایده اونم به صورت واقع بینانه از سطح انگلیسیتون داشته باشید تا بشه گفت از کجا شروع کنید یا کجا رو تقویت کنید .
توضیح شما کامل نیست از دانشتون .
این سایت خیلی خوبه و برای نه تنها شروع ، برای آموزش هم کمک می کنه :
پیشنهاد من به شما اینه که اگر سطح خودتون رو نمی دونید یک امتحان تعیین سطح در یک موسسه ای بدید بعد راحتتر می شه نظر داد .
ویرایش توسط Simon : November 29th, 2013 در ساعت 09:33 PM دلیل: وبلاگ خلاف قوانين
. . . . . . Never give up
سلام دوستان عزیز
من آیلتس رو 6 شدم در حالیکه نیاز به 7.5 داشتم.
از الان دقیقا 7 ماه وقت دارم لطفا منو راهنمایی کنید.چی بخونم.چه کار کنم که 7.5 بیارم؟ مرسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)