صفحه 247 از 5471 نخستنخست ... 1471972372382392402412422432442452462472482492502512522532542552562572973477471247 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,461 تا 2,470 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Senior Member afshinnnn آواتار ها

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط arty125 نمایش پست ها
    خیلی ممنون از توضیحاتت افشین جان
    ققط می خواستم ببینم مدارک دیگه مثل مدارکی که از مجتمع فنی تهران گرفته شده رو هم لازمه ترجمه کنم و بفرستم؟

در مورد مدارک منظور شما اینکه که در حال حاضر فقط من فرمهای مربوط و رسید پول رو باید پست کنم؟ مدارک دیگه رو بعدا باید بفرستم؟ لطفا دقیقا بگید برای شروع چی باید پست کنم.
    مرسی
    * هر مدرکی را که می خواهید ارائه کنید ،در صورتیکه به زبان لاتین نباشد ، بایستی ترجمه کنید .

* مدارک جهت ارسال در مرحله اول ( اداره سیدنی) :

1. فرم های تکمیل و امضاء شده
    2. دو عدد لیبل آدرس فارسی و انگلیسی جهت مکاتبات
    3. کپی پاسپورت متقاضی اصلی ( فقط صفحات حاوی بیوگرافی شخص)
    4. کپی رسید پرداخت پروسسینگ فی
    5. چک لیست مدارک

* برای دانلود کلیه فرمهای مورد نیاز مرحله اول می توانید به پست شماره 2348 مراجعه نمائید .
    ویرایش توسط afshinnnn : September 7th, 2009 در ساعت 02:50 PM

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط cdbmc100 نمایش پست ها
    آقا وحید سلام
    من از این لینکم 5 روز پیش استفاده کردم ولی هنوز جواب نگرفتم منتها شما نمی دونی اون 2 تا ایمیلی که دوستتون به سوریه زده بود چند وقت ازش گذشته؟ چون من تلفنی که تماس گرفتم گفتن ما ظرف 28 روز کاری جواب می دیم.
    من دیروز پس از ارسال دو ایمیل به سوریه و همچنین ارسال پیام به این پست از سوریه جواب گرفتم. اما جواب آنها به ایمیل دوم من بود!! پاسخ آنها هم خیلی قانع کننده بود : Please contact Sydney regarding this issue. من که از سوریه بی خیال شدم فقط باید نامه ام به سیدنی باشم که الان یک هفته ای است که رسیده.
    ویرایش توسط hslamian : September 7th, 2009 در ساعت 02:46 PM

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    MSc in Construction Management

نقل قول نوشته اصلی توسط hslamian نمایش پست ها
    من دیروز پس از ارسال دو ایمیل به سوریه و همچنین ارسال پیام به این پست از سوریه جواب گرفتم. اما جواب آنها به ایمیل دوم من بود!! پاسخ آنها هم خیلی قانع کننده بود : Please contact Sydney regarding this issue. من که از سوریه بی خیال شدم فقط باید نامه ام به سیدنی باشم که الان یک هفته ای است که رسیده.
    دوست گرامی
    من هم امروز از پیامی که به این پست فرستاده بودم جواب گرفتم ولی جوابشون همینی که به شما زدن بود
    Please be advised that we do not have a record of this application. Kindly contact CIC regarding this issue
    لطفاً بگین شما کی مدارکتونو فرستادین سیدنی؟ منظورم مدارک اولیه است! کسی از دوستان تلفن یا ایمیلی از سیدنی داره که بشه باهاشون تماس گرفت یا راهش فقط ارسال نامست؟

مرسی از بهادر و افشین عزیز.

دوستان میشه مدارک اولیه رو مستقیم به سیدنی فرستاد؟ یا اینکه حتما باید بفرستیم سوریه؟

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط x_axez نمایش پست ها
    سورس این خبر کجاست؟
    من هم اين خبرو تو سايت كمپارس خونده بودم لينكش اينه :
    parscanada.com

نقل قول نوشته اصلی توسط arty125 نمایش پست ها
    مرسی از بهادر و افشین عزیز.

دوستان میشه مدارک اولیه رو مستقیم به سیدنی فرستاد؟ یا اینکه حتما باید بفرستیم سوریه؟

دوست عزیز معلوم میشود که پست قبلی من را به دقت نخوانده اید !

سری اول باید به سیدنی ارسال شود .

حتماً فایل زیپ شده ای که آدرسش را دادم ، دانلود کنید و دفترچه راهنمای پر کردن اپلیکیشن ها را به دقت مطالعه کنید .

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinnnn نمایش پست ها
    * هر مدرکی را که می خواهید ارائه کنید ،در صورتیکه به زبان لاتین نباشد ، بایستی ترجمه کنید .

* مدارک جهت ارسال در مرحله اول ( اداره سیدنی) :

1. فرم های تکمیل و امضاء شده
    2. دو عدد لیبل آدرس فارسی و انگلیسی جهت مکاتبات
    3. کپی پاسپورت متقاضی اصلی ( فقط صفحات حاوی بیوگرافی شخص)
    4. کپی رسید پرداخت پروسسینگ فی
    5. چک لیست مدارک

* برای دانلود کلیه فرمهای مورد نیاز مرحله اول می توانید به پست شماره 2348 مراجعه نمائید .
    افشين جان
    يعني نبايد اصل چك تضمين شده رو بفرستيم ؟ بايد كپي رو بفرستيم؟ آخه چك تضمين شده ميخوان براي ماني اوردر جنرال كانادا ؟!!!

ApplyAbroad Hero

افشين جان
    خانمم متقاضي اصليه . اون طي ده سال قبل 4 سال انگلستان بوده است. ظاهرا مدرك سوء پيشينه ميخوان.بايد بريم انگلستان بگيريم يا از سفارت انگليس ميشه گرفت . سابقه داشته كسي اين مورد رو داشته باشه يا نه؟

خوب به سلامتی دقیقابعد از 11 روز از ارسال مدارک به دمشق، فایل نامبر جدید ما هم رسید. مدارک در تاریخ 27 آگوست در دمشق تحویل گرفته شد. امروز7 سپتامبر نامه ای حاوی فایل نامبر جدید اومد درب خونه. تاریخ روی نامه 31 آگوست و دقیقا همین امروز رسیده تهران!!! پست هر چی دفعه پیش حال مارو گرفت ، ایندفعه جبران کرد!! درضمن هیج ایمیلی هم برای من نیومده.
    وضعیت توی سایت الان PENDING REVIEWهست منتها یه جمله اضافه هم داره که من نمی دونم چیه!
    We transferred your application to the Damascus office on May 5, 2009. The Damascus office may contact you.

که البته 5 می میشه 5 روز بعد از تاریخ نامه اولی که از سیدنی ارسال شد. و البته کسی هم تماس نگرفت!
    کسی نظری داره؟
    من از سلاله درختانم، تنفس هوای مانده ملولم می کند.

نقل قول نوشته اصلی توسط reza1100 نمایش پست ها
    افشين جان
    يعني نبايد اصل چك تضمين شده رو بفرستيم ؟ بايد كپي رو بفرستيم؟ آخه چك تضمين شده ميخوان براي ماني اوردر جنرال كانادا ؟!!!
    چرا ببخشید اصل چک باید ارسال شود . کپی آن برای مرحله بعد بدرد می خورد .

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)