صفحه 251 از 5471 نخستنخست ... 1512012412422432442452462472482492502512522532542552562572582592602613013517511251 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,501 تا 2,510 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Senior Member afshinnnn آواتار ها

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط mehranam نمایش پست ها
    سلام،ظاهراً از امروز اين امكان فراهم شده و اين مطلب در سايت مهاجرت اومده .خبر خوشي هست براي دوستاني كه براي تهيه بانك درفت يا ماني اردر مشكل داشتند واين آپشن ،امكان تازه اي رو فراهم ميكنه براي دوستان داراي Credit Card .اما نميدونم چرا فرم چك ليست رو آپديت نكردند؟!!!.البته شايد در روز هاي آتي اين اتفاق بيفته...پدرام جان از اينكه موضوع رو تكميل كرديد ممنونم.
    سلام ،

دوست عزیز فرم چک لیست نیز آپدیت شده و Fee payment form به آن اضافه شده است . بفرمائید :

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

دوستان ، اینهم pack آپدیت شده ( سپتامبر 2009 ) کلیه فرم ها و دفترچه راهنمای مهاجرت از طریق Skilled worker :

Senior Member pedram27 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط eshaghbina نمایش پست ها
    پدرام خان سلام. آیا منظورتان نامه حاوی اشکال در پرداخت لندینگ فی تان است که از تهران با شما مکاتبه شد؟ ولا غیر چه مکاتبه ای را سفارت تهران انجام داده است؟
    ممنون بابت پاسخگویی
    بله اشکال در پرداخت را نامه زدند .

Junior Member

Arrow پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

سلام دوستان، خواهش میکنم کسانی که اطلاعات یا تجربیات قطعی دارن کمکم کنن
    آیا واقعا با آیلتس آکادمیک میشه اقدام کرد؟

مرسی

Senior Member pedram27 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط MMDTT نمایش پست ها
    سلام دوستان، خواهش میکنم کسانی که اطلاعات یا تجربیات قطعی دارن کمکم کنن
    آیا واقعا با آیلتس آکادمیک میشه اقدام کرد؟

مرسی
    سلام - قبلا" جواب داده شده است لطفا" به پست 132 همين تاپيك مراجعه كنيد . لينك زير
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...emic#post89701
    موفق باشيد

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Question پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

باسلام به همه دوستان

من يك هفته مسافرت بودم اما با موبايل در تمام اين روزها سايت را چك مي‌كردم و شايد باورتان نشود اما از نگراني حتي در روز دو سه بار همه جايي كه مي‌شناختم را چك كردم تا ببينم خبري شده يا براي كسي اتفاق جديدي افتاده كه ديدم هيچ خبري نيست الان 40 روز هت كه من در Inprocess هستم و خبري از هيچي نيست!! شما خبري نداريد؟ دوستاني كه وضعيتشان مثل من است برايشان اتفاقي نيافتاده است؟

موفق باشيد

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها
    باسلام به همه دوستان

من يك هفته مسافرت بودم اما با موبايل در تمام اين روزها سايت را چك مي‌كردم و شايد باورتان نشود اما از نگراني حتي در روز دو سه بار همه جايي كه مي‌شناختم را چك كردم تا ببينم خبري شده يا براي كسي اتفاق جديدي افتاده كه ديدم هيچ خبري نيست الان 40 روز هت كه من در Inprocess هستم و خبري از هيچي نيست!! شما خبري نداريد؟ دوستاني كه وضعيتشان مثل من است برايشان اتفاقي نيافتاده است؟

موفق باشيد
    سلام ، همه چی امن و امان است !

تنها خبر جدید ،همین قابلیت پرداخت با credit card است .

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinnnn نمایش پست ها

افشين جان

يك تفالي بزن ببين چه چيزي در انظار پرونده من و شماست چرا بعد از 40 روز هيچ خبري نشده؟ نبايد با ايميل حداقل ميگفتند تقص داريد يا مديكال آماده است؟ چرا هيچي نگفتند؟ اينا فكر نمي‌كنند ما منتظر و نگران هستيم؟؟

موفق باشيد

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها
    افشين جان

يك تفالي بزن ببين چه چيزي در انظار پرونده من و شماست چرا بعد از 40 روز هيچ خبري نشده؟ نبايد با ايميل حداقل ميگفتند تقص داريد يا مديكال آماده است؟ چرا هيچي نگفتند؟ اينا فكر نمي‌كنند ما منتظر و نگران هستيم؟؟

موفق باشيد
    شما تا آخر ماه رمضان بهشون فرصت بدهید ! ایشالا یه خبرایی میشه !

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinnnn نمایش پست ها

از دوستان کسی متوجه شده که در پرداخت با کردیت کارت به Third Party هم حساسیت دارند یا خیر؟ آیا جایی قید شده که حتماً باید کردیت کارت به نام شخص متقاضی مهاجرت باشد؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)