بذارید من هم تجربه ام رو عرض کنم. newapplicant عزیز در جریان وضعیت ما هستن. من 480 کیلو بار فریت کردم آوردم از لباس و کفش بگیرید تا فرش و کاسه و بشقاب و .... کاملا هم راضیم از این کار چون اومدم که حداقل چند سالی بمونم و یا باید همه اینها رو دوباره می خریدم یا می آوردم. ارزش چیزهایی که آوردم برام اونقدر هست که حتی اگر بخوام روزی برگردم ایران و همه اینها رو دوباره فریت کنم توجیه داره.
-> و بله، خرج کردن به دلار بار روانی سنگین تری داره تا ریال. انشالله تشریف می آرید از نزدیک حس می کنید که قیمت ها چطوره و بعد سیزده درصد مالیات (اونتاریو) روی هر چیزی اضافه میشه چه حسی داره. تازه اگه جنس الکترونیکی بخرید که باید درصدی هم برای هزینه بازیافت از همین اول بپردازید.
-> بار می شه بعد از خوتون برسه. باید با شرکتی که براتون فریت می کنه هماهنگ کنید. من با ترکیش آوردم. ترکیش دو روزه بار فریت رو می رسونه. ازشون خواستم که دو هفته بعد از تاریخ پرواز من کار ارسال رو شروع کنه. بارها تو انبار فرودگاه امام موند همون موقع که خواسته بودم فرستادن.
-> صفحه قبل دوستان رجع به ایکیا نوشته بودن، فقط خواستم اضافه کنم که ایکیا حمل رایگان نداره و اسباب بزرگ اگر بخرید ازشون فکر هزینه و روش حملش هم باشید. نصب و چند ساعت پیچ بستن هاش که بماند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)