صفحه 19 از 22 نخستنخست ... 910111213141516171819202122 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 181 تا 190 , از مجموع 218

موضوع: تجربیات آزمون 12 اکتبر 2013 (20 مهر 92)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات آزمون 12 اکتبر 2013 (20 مهر 92)

سلام،
    من 18 آبان امتحان دارم و نمی تونم کارت ورود به جلسه رو بگیرم. می خواستم بدونم شما که تجربه کارت ورود به جلسه گرفتن رو دارید، اگر روز امتحان بیام سر جلسه، می تونم همونجا بگیرم؟ اگر چیز خاصی هست که باید همراه داشته باشم به غیر از مداد و پاکن و کارت شناسایی، لطفا راهنمایی کنید.

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط cool_esi نمایش پست ها
    سلام،
    من 18 آبان امتحان دارم و نمی تونم کارت ورود به جلسه رو بگیرم. می خواستم بدونم شما که تجربه کارت ورود به جلسه گرفتن رو دارید، اگر روز امتحان بیام سر جلسه، می تونم همونجا بگیرم؟ اگر چیز خاصی هست که باید همراه داشته باشم به غیر از مداد و پاکن و کارت شناسایی، لطفا راهنمایی کنید.
    As far as I know you can get the admission ticket in the test center and no other item is needed

Member mohamadaliv آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mech Eng - BASU

نقل قول نوشته اصلی توسط cool_esi نمایش پست ها
    سلام،
    سلام
    تجربه من از مرکز اصفهان هست.
    من که پرینت گرفتم و با خودم بردم، کسی ادمیشن تیکت ها رو چک نکرد اما موقع پر کردن مشخصاتم در پاسخنامه ازش استفاده کردم (کدثبت نام). روز آزمون برای هر داوطلب (یاد کنکور افتادم ) ادمیشن تیکت پرینت شده به نام شرکت کننده داخل پاکت مخصوص شرکت ETS گذاشته بودند که می تونست اسم چهار دانشگاه دریافت کننده نمره را برای آخرین بار ویرایش کنه. البته برای چند نفر از جمله خود من چنین ادمیشن تیکتی صادر نشده بود. گفتن که ایرادی نداره. اما من توصیه می کنم اسم دانشگاه ها رو تا جایی که امکان داره تا چند روز قبل آزمون تعیین کنند تا به مشکل نخورند.
    موفق باشید

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    کارشناسی ارشد الکترونیک دانشگاه شهید بهشتی

سلام به دوستان
    میخواستم بدونم که بخش رایتینگ در آزمون کاغذی حتما باید با مداد نوشته بشه یا میتونیم از بین نوشتن روی کاغذ و تایپ اینترنتی یکی را انتخاب کرد.
    مرسی از راهنمایی شما

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط lord67 نمایش پست ها
    سلام به دوستان
    میخواستم بدونم که بخش رایتینگ در آزمون کاغذی حتما باید با مداد نوشته بشه یا میتونیم از بین نوشتن روی کاغذ و تایپ اینترنتی یکی را انتخاب کرد.
    مرسی از راهنمایی شما
    you can only write in the test book and only using a pencil

Junior Member

دوستانی که امتحان دادن و نمونه سوال های Big Book رو کار کردن میتونن بگن که درجه سختی آزمون اصلی چقدر به این نمونه سوال ها نزدیکه ؟ من 18 آبان امتحان دارم میخوام بدونم برای این دو هفته باقی مونده Big Book کافی هست یا نه

Junior Member

در مورد دریافت کارت در روز آزمون باید بگم که در آزمون 12 اکتبر نصف افراد همون روز آزمون کارت میگیرفتن و مسئولان هم خیلی خوش برخورد و خوش اخلاق کارتتون رو بهتون میدن. فقط ادمیشن تیکت رو به همراه کد دانشگاه هایی که انتخاب کردید همراه داشته باشید تا بتونید مشخصات رو از روی اون پر کنید.

دوستانی که verbal را از روی فلش کارتهای magoosh خوندد لطفا پاسخ بدن!!!

چه درصدی از لغات این مجموعه تو امتحان 12 اکتبر بود؟!!! من 10 روز به امتحان 9 نوامبر دارم براش وقت بگزارم یا نه؟!!!
    .We should do our utmost to achieve our goal in life
    اگر بخواهم کاری را انجام دهم، یا کامل و بی نقص انجام می دهم یا اصلا به سراغش نمی روم.

نقل قول نوشته اصلی توسط mahgh123 نمایش پست ها
    دوستانی که verbal را از روی فلش کارتهای magoosh خوندد لطفا پاسخ بدن!!!

چه درصدی از لغات این مجموعه تو امتحان 12 اکتبر بود؟!!! من 10 روز به امتحان 9 نوامبر دارم براش وقت بگزارم یا نه؟!!!
    اگر منابعی همچون 1100 رو خوندید، فلش کارتهای Magoosh به نظر من بسیار خوب و به درد به خود هستند. البته اینکه چند درصد و ... توی آزمون بود جواب دادنش خیلی مشکله، ولی مسلماً این فلش کارتها جزو بهترین منابع موجود به حساب میاد و از خیلی از منابع دیگر (مثل 4000 کلمه Nova و مینی دیکشنری کاپلان) با فاصله زیاد بهتره.

تست زدن تو این مدت یادتون نره،
    موفق باشید

Member hossein68 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Ulm University

دوستان قبلا گفتین که خوراکی مجاز هست با خودمون بیارمدرسته ، در این صورت چیا بیاریم بهتره به نظرتون؟نوشیدنی هم میشه اورد مثلا انرژی درینک

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)