صفحه 177 از 199 نخستنخست ... 77127167168169170171172173174175176177178179180181182183184185186187 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,761 تا 1,770 , از مجموع 1989

موضوع: شانس گرفتن پذیرش و بورسیه از دانشگاه های استرالیا و مسائل مرتبط - سال 2013

Junior Member

پیش فرض پاسخ : شانس گرفتن پذیرش و بورسیه از دانشگاه های استرالیا و مسائل مرتبط

دوستان تو status من تو یه بندش نوشته Added on AMS import؟ این یعنی چی؟

Junior Member

دوستان سلام
    من چند تا سوال داشتم:
    امروز یه اشتباهی کردم و فرم application ام رو قبل کامل کردن ارسال کردم. دو نفر پاسخ دادند یکی گفت به بخش بین الملل دانشگاه ایمیل برن که ریست کنه اکانتت رو و دوست دیگر گفتند دوباره با یک ایمیل دیگه اپلای کنم و به دانشگاه ایمیل برنم که قبلی رو لحاظ نکنند . من حالا ایمیل زذم ولی هنوز تغییری به وجود نیومده.
    سوالم اینجاست : استادی که من تو ئانشگاه RMIT پیدا کردم خیلی friendly هست و تحویلم میگیره و بهم میگه که میتونم بورس بگیرم.حالا یه کم ار رزومه ام میگم:
    کارشناسی (سراسری شهرستان معدل 14.54)
    کارشناسی ارشد (دانشگاه شیراز 17.43)
    مقاله ISI ندارم
    مقاله کنفرانس خارجی معتبر 1
    مقاله کنفرانس داخلی 2 تا البته فارسی (ولی گواهی نامه دارم انگلیسی)
    3 تا recomm خوب
    5-6 تا acknowledgement از دانشگاه های مختلف سراسری تهران برای برگزاری همایش و کمک در تالیف کتاب و عضویت و این حرفها
    4-5 تا گواهی workshop در زمینه مرتبط با PhD research
    2 سال سابقه کار همرمان باهاش همکاری در یک طرح پژوهشی در دانشگاه تهران
    IELTS :6.5 البته با Writing 7
    ناگفته نمونه که استادم به طوز مستقیم با دو تا از استادام مکاتبه کرده . بعدش به من ok داد. و خیلی ازم راضی بود.

حالا سوالم اینه : باتوجه به چیرایی که امروز تو این فروم خوندم اینطور دستم اومد که تنها یک الی دوبار application برای IPRS رو در دانشگاه بررسی می کنن. حالا شما می گین با توجه به رزومه و حرف های استادم و اینا الان submit کنم یا یه مقاله ISI از کارم دربیاد و بعدا اقدام کنم مثلا 6 ماه بعذ واسه ترم 2 2014؟

ApplyAbroad Hero
    رشته و دانشگاه
    Australia

میتونین تا deadline نگه دارین و روزای اخر ساب میت کنین و توی این چند روز CV و SOP اماده کنین (نیاز نیست اما فکر میکنم خوب باشه منم نوشته بودم یکی) ..... تو سی وی هم بگین اسم مقاله ای اس ای را هرچند نمره نداره اما بعدا که اماده شد میتونین بگین بزارن توی پرونده.... منم دوتا از مقالاتم را اینطوری چند هفته بعد از Deadline فرستادم...و مشکلی نبود.... روی پروپوزال زیاد کار کنین... مال من نصف صفحه بود اما 2 هفته وقت گذاشتیم روش...

نقل قول نوشته اصلی توسط hishis نمایش پست ها
    دوستان سلام
    من چند تا سوال داشتم:
    امروز یه اشتباهی کردم و فرم application ام رو قبل کامل کردن ارسال کردم. دو نفر پاسخ دادند یکی گفت به بخش بین الملل دانشگاه ایمیل برن که ریست کنه اکانتت رو و دوست دیگر گفتند دوباره با یک ایمیل دیگه اپلای کنم و به دانشگاه ایمیل برنم که قبلی رو لحاظ نکنند . من حالا ایمیل زذم ولی هنوز تغییری به وجود نیومده.
    سوالم اینجاست : استادی که من تو ئانشگاه RMIT پیدا کردم خیلی friendly هست و تحویلم میگیره و بهم میگه که میتونم بورس بگیرم.حالا یه کم ار رزومه ام میگم:
    مقاله ISI ندارم
    3 تا recomm خوب
    5-6 تا acknowledgement از دانشگاه های مختلف سراسری تهران برای برگزاری همایش و کمک در تالیف کتاب و عضویت و این حرفها
    ناگفته نمونه که استادم به طوز مستقیم با دو تا از استادام مکاتبه کرده . بعدش به من ok داد. و خیلی ازم راضی بود.

حالا سوالم اینه : باتوجه به چیرایی که امروز تو این فروم خوندم اینطور دستم اومد که تنها یک الی دوبار application برای IPRS رو در دانشگاه بررسی می کنن. حالا شما می گین با توجه به رزومه و حرف های استادم و اینا الان submit کنم یا یه مقاله ISI از کارم دربیاد و بعدا اقدام کنم مثلا 6 ماه بعذ واسه ترم 2 2014؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط hamed_golden7 نمایش پست ها
    میتونین تا deadline نگه دارین و روزای اخر ساب میت کنین و توی این چند روز CV و SOP اماده کنین (نیاز نیست اما فکر میکنم خوب باشه منم نوشته بودم یکی) ..... تو سی وی هم بگین اسم مقاله ای اس ای را هرچند نمره نداره اما بعدا که اماده شد میتونین بگین بزارن توی پرونده.... منم دوتا از مقالاتم را اینطوری چند هفته بعد از Deadline فرستادم...و مشکلی نبود.... روی پروپوزال زیاد کار کنین... مال من نصف صفحه بود اما 2 هفته وقت گذاشتیم روش...
    دوستان مثل اینکه خوب متوجه نشدید. من میگم که اصلا من الان اپلای کنم یا نه؟ تا مقاله ISI بدم؟من cv , SOP , یه پروپوسال 6 صفحه ای مفصل هم برای استادم فرستادم . مشکل من اینجاست که تو تو صفحات 35-40 فکر می کنم خوندم که منو نگران کرد. قبلا نظرم این بود که سنگ مفت گنجشک مفت و الان اپلای می کنم برای IPRS اگر نشد دوباره برای ترم بعدو ولی الان یه چیرای جدیدی خوندم که حداکثر دوبار میشه تو اپلیکیشن IPRS درخواست داد. لطفا راهنمایی کنید اگز اطلاعات دارید.

ApplyAbroad Hero
    رشته و دانشگاه
    Australia

اگر از الان که هنوز اپلای نکردین نگران باشین 6 ماه بعد که مثل این دوستان و من روز به روز منتظر ایمیل بودین و روزی 10 بار چک میکردید میخواستید چه کار کنید....
    واضح بگید تو اون صفحات چه مطلبی بوده؟ (همه بچه ها دانشگاه شما اپلای نکردن که بدونن توی فلان فایل چی بوده؟)
    فکر نمیکنم شرایط شما از من و دوستان دیگه که بدون زبان اپلای کردیم بدتر باشه؟ تازه چیزی را از دست نمیدین که؟ اگر اپلای نکنین چه فایده ای داره !!!!!

دوستان مثل اینکه خوب متوجه نشدید. من میگم که اصلا من الان اپلای کنم یا نه؟ تا مقاله ISI بدم؟من cv , SOP , یه پروپوسال 6 صفحه ای مفصل هم برای استادم فرستادم . مشکل من اینجاست که تو تو صفحات 35-40 فکر می کنم خوندم که منو نگران کرد. قبلا نظرم این بود که سنگ مفت گنجشک مفت و الان اپلای می کنم برای IPRS اگر نشد دوباره برای ترم بعدو ولی الان یه چیرای جدیدی خوندم که حداکثر دوبار میشه تو اپلیکیشن IPRS درخواست داد. لطفا راهنمایی کنید اگز اطلاعات دارید.

دوستان سلام
    من چند تا سوال داشتم:
    مقاله ISI ندارم
    3 تا recomm خوب

------------------------
    اصلا اسم RMIT میاد من یکی کهیر می زنم! استادت هرچی گفته و قربون صدقت رفته یک پاپاسی نمی ارزه، روی این دانشگاه 50 50 فکر کنید و شاید همین فردا ایمیل زدن با ایرانی جماعت حال نمی کنیم بای بای، توی این یک سال من که خیلی کم دیدم (اصلا ندیدم) ار این فروم بگن ما رفتیم RMIT

اقا این سیستم انلاین اپلیکشین uts عجب سر کار گذاشته دوستان را، من که اصلا نفهمیدم چی به چی شد سیستم آنلاین مگه status هم داره، اول انلاین پر کردم و بعد اوایل August مدارکمو پست کردم ، اوایل سپتامبر offer of admission را ایمیل کردن و اوایل October هم ایمیل IPRS را فرستادن

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط pandemonium نمایش پست ها
    سلام بر دوستان عزیز میخواستم بدونم با این رزومه :
    لیسانس متالوژی ازاد کرج
    معدل : 17/67
    مقاله : دو مقاله ISI با ایمپکت بالا
    تافل : 107 iBt
    GRE : میخوام بدم احتمال زیاد اون رو هم بالا میشم
    ریکام هم میتونم از استادام بگیرم
    حالا با توجه به این رزومه چه دانشگاه هایی تو استرالیا بهم پیشنهاد میدید برای مستر
    درضمن فاندش هم خیلی برام مهمه
    ممنون میشم کسی راهنمایی کنه
    Dear Friend..... your resume is perfectly good and you have a good chance to win the scholarship....however, the number of the scholarship for master applicants are low and it turns out that the competition is very tough, decreasing your chance to be awarded an international scholarship.....I would recommend to apply for G8 and rest universities....along with considering other countries such as canada and USA...since your english test and GRE scores don't have any impact on your application in Australia
    "به هوش بودم از اول که دل به کس نسپارم / شمایل تو بدید م نه عقل ماند و نه هوشم"

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط rezakarimi نمایش پست ها
    هنوز برا شما offer ناوموده؟
    من درست 30 آگوست اپلای کردم و هنوز که آفری چیزی نیومده.

دوست عزیز
    ضریب دادن به معدل از یک دانشگاه به دانشگاه دیگر در استرالیا کاملا متفاوت می باشد و با یک نظریه نمی توان به یک کلیت برسید. من کارشناسی ارشدم را در دانشگاه ملبورن گرفته ام و کمی بیشتر از دوستان مطلع هستم. مثلا دانشگاه ملبورن می گوید که اگر معدلتان 20 هم باشد من به شما 18/4 می دهم و بقیه نمرات را هم ضریب می بندم . البته بایستی در نظر بگیرید یک نمره در بخش به شما داده می شود که پایه آن معدل تصحیح شده شما می باشد و براساس رزومه تا 6 نمره هم می توان کم یا زیاد بشود و نمره دیگر را اداره بورس می دهد و سپس معدل گیری می شود. البته این مخصوص دانشگاه ملبورن هست و دانشگاه های دیگر متفاوت رفتار می کنند. لطفا از خودتان تز ندهید به معدلی ضریب بالای 1 نمی دهند حتی اگر ار استنفورد باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)